- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben çok severim bazlama tereyağ çökelek tadı damağım da :)Valla köyde kv bazlama ekmeği yapmıştı yumuşacıktı ortasını açıp köfteleri koyup yediler görmezden geldim![]()
Zortim aporum şimdi bitti bi keyif sigarası yaktım bitsin hem geçmişe bakcam hem sporu eklicem@MiuLego kuzuummm nettin sporları..
Özledim seni gel artık
Açık hava iş güç çarptı beni çok.yorgunummm![]()
Bir yandan sağlık diğer yandan zehirZortim aporum şimdi bitti bi keyif sigarası yaktım bitsin hem geçmişe bakcam hem sporu eklicem![]()
Yüzmek çok zor benim nefesim hiç yetmiyor ah duraksız 15-20 dk yüzebilsem keşke.. annende olduğun sürece booolca yüz hippo en güzel spor ya. Aynen devam@MiuLego öldüm ya yüzerken. . Bizim havuz yarı olimpik.. 20 kez gittim geldim.. arada mola verdim. . O zmn da havuzun içinde leslie yaptım.. hiç durmadım.. birazdan mekik ip wall sit fln uapıcaö. AVM de yürüyerek 10 dk git gel tempolu yürüdüm :))
Çok hafif menü canımcım beavo fanta da nazar boncuğu olsunhippotalamus cnm valla bu azimle incecik olursun Masallah sana menun harika
Bende yazayım
Kahvaltı bıraz lavas peynir zeytin domates cay
Ara bıraz ciğ kabak cekırdeği
Akşam ızgara da cupra yarısını yedım salata bol bol
Spor yok maalesef yarın sabahtan itibaren yuruyus baslıycam İnş
2 lt su bır bardak fanta :)
Oy kuzum 3 yaşına mı girecek maşallaah:) aynen evinin huzurunu da ihmal etme canım senin de bir ailen var sonuçta.Ablam buyuk ablam a gelmiş bıraz konuştuk esı cocukları alıp koye gitmiş gezmeye birazda gözdağı vermek için sanırımbabam gelince konuşuruz dedı pekı dedım artık normal hayatıma gerı donmek istiyorum kaç gundur esım kızım da perisan oldu yarın ınş guzel gecırelım bıraz uzaklasalım diyorum ay sonu 3 olucak kızım ona dogum gunu yapıcam İnş
Spor yoksa sabah 2 dilim ekmek yeme madem ya. Hayır yani bi de perşembe bugün flo. Of flo. Offff.Menüm geçe kaldı kusura bakmayın, sallamadan uyutmaya başladım ufaklığı, uzun sürüyor haliyle
Sabah 8.30
2 yumurta ve lorla menemen
2 dilim kepek ekmeği
Yarım çay bardağı az şekerli çay
Öğlen 1
Sabahtan artan az menemen
Haşlanmış tavuk but
Domates
Akşam
Cacık
Mercimek yemeği
Domates soğan salatası 3 lt su
Spor maalesef yok.
Ben de çoğu zaman içerim yarım saat öncesi. Yağ yakımına yardımcıymışSpor öncesi türk kahvesi içiyorum bu aralar. Ama sade!
Anka dünü telafi menüsü olmuş afiyet olsunMenüm.Ak kelebek
Sabah
2 yumurta birinin sarısını bebek yedi.
Ara 1 avuç yabam mersini.
Gün içerisinde bol bol su çay kahve
Akşam 3 ızgara köfte.
Sanırsam başka bişey yemedim. Hatırlamıyorum.
Su 2 lt. İşe daldım unuttum.
Ekmeklere bak kalpten gitcem. Ay gitcem cidden ya. Hem de benim zortim hem de öarşamba menüsü. YaaaaMenümü vereyim
Sabah 8.30: 1.5 dilim yumurtali tam b ekmeği (fırında)
Salatalık 3 zeytin 1 parca peynir 1 parca helva
Ara türk.kahvesi 2 k kayısı
Ögle 15.00: 2 baget haşlama domates ve yoğurt
1 dilim tam b ekmeği
Ara türk.kahvesi 10 tane yeşil nohut
Akşam 20.30: 3 ızgara köfte 2 biber közleme
Domates salatalık
Su 3 litre
60 dakika yürüyüş
@MiuLego
Ah eylülüm bi uyuyamadın dinlenemedin senBen daha uyuyamadan oglum uyandi yinee
Çok kızgınım sus sen şimdiBugün akşam üzeri köye gittik bahçeler yemyeşil. Bezelye topladım ayikladim fasulye topladım yapılacaknohutlar olmuş yeşil yemeyi çok seviyorum ama tuttum kendimi.
Köyden bir arkadaşım sıcacık köy çöreği verdi hemen gazeteye sardım onun içine tereyağı basmak vardı aaahhh ah![]()
Kızlar bugün hayır dediklerim köşemizde dondurma ve börek var.. isterseniz bu tarz msj atabiliriz.. motivasyon olur ne dersin @anka_misali
Hele bak hele bak spor yaptın menunu unuttun zaarrrEkmeklere bak kalpten gitcem. Ay gitcem cidden ya. Hem de benim zortim hem de öarşamba menüsü. Yaaaa
Kız yarın 1 dilim bile ekmek görmicem bak valla küserim ağlarım.
Ah eylülüm bi uyuyamadın dinlenemedin sen
Çok kızgınım sus sen şimdi
![]()
Hele bak hele bak spor yaptın menunu unuttun zaarrr![]()
Hiç de utanmadımUtanacaksın zortim sen zortine güvenmiyor musun?ekledim bak sen bi
Bak bak birde düzenlemiş aba altından sopalarUtanacaksın zortim sen zortine güvenmiyor musun?ekledim bak sen bi sporuma. Sence yakamayacağım şeyi yer miyim
cuma listede ben mi varım
![]()
***12 temmuz spor listesi***
1. kelekkarpuz: 30 dak yuzme / 50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit
2. hippotalamus:
1 saat yüzme
1 mil leslie
50 ip atlama
50 mekik
130 sn wall sit
1 dk plank
3. anka_misali: 80 dağ tırmanışı, 50 squat, 3 fast miles(45 dk), mutfak dolabı silip duzenlemece. :)
4. Gulbe seker: Leslie 2 mil 4 km yürüyüş
5. Tevafuk: 60 dakika yürüyüş
6. eylul : 1.5 saat yuruyus
7. Miu:
60 dk yürüyüş
30 dk bisiklet
25 dk eliptik
700 ip
101 jj, 51 squat, 151 dağ tırmanışı
101 mekik, 101 ayakta yan mekik
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Leslie 5 mile
Herkes adını ve sporunu listeye eklesin..[/QUO
Hiç de utanmadımsen benden sabah yediklerin için izin aldın peki diğerleri
![]()
Hiçbir fikrim yokSpor nasıl dayandın![]()
Kız beni deli etmeEkmek bulamazsam pasta yerim bende![]()
Normal ye kiz ya detoks ya da ipin ucu kaciyor
Ama yarın affettirici menü yaparım
Sadece yoğurt hurma yiyim mi yarın 3 öğün
![]()
Bak cörekler mutfakta bazlama da koymus kaynanam birde tam b ekmeği var seç beğen alHiçbir fikrim yokyediklerimi yakmak zorundayım. Allaha sığınıp başladım. Başlayınca gerisi geliyo kız
Kız beni deli etmeuykum da kaçtı şimdi
![]()
Bende 1 top dondurma 2 tane kraker yedim inş erimiştirHiçbir fikrim yokyediklerimi yakmak zorundayım. Allaha sığınıp başladım. Başlayınca gerisi geliyo kız
Kız beni deli etmeuykum da kaçtı şimdi
![]()