- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Spor 20dk iglum durmamis geri dondum eveSibit simit mi? ? Afiyet olsun cnm spor var mı görmedim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Spor 20dk iglum durmamis geri dondum eveSibit simit mi? ? Afiyet olsun cnm spor var mı görmedim..
Tartıyı unutma sakın..Kaptanlatinciakis ortisim ben yarin piknige gidicem sabahtan o yuzden fazla giremem ve kacamak gapacagimi prsin pein belirteyim siyah cekirdegimide aldim diyet dusunmek istemiyorum yarin
Kizilcahamam gidecegiz bazlamasi meahur oranin o yumus yumhs bazlamalarindan kesin yerim
O zaman kankiş olalımBenimkine de yapmıyorlar canım yalnız değilsin![]()
Tartıyı unutma sakın..[/QUOTE
Olalım kuzumO zaman kankiş olalım![]()
13 temmuz spor listesi
1.Korhilalp= 1.5 saat tempolu yürüyüş
2. Kelekkarpuz= 40 dak. yuzme /130 sn. wall sit/90 sn. plank/45 sinav/90 mekik/45 squat/105 leg raise/45 stand ups/60 lunges/60 sprawls/1 mile leslie
3.bursa 45 dk tempolu yürüyüş
Leslie 1 mıl
Wall sit
4.inci:6000 adim 3 mil leslie
5. florence_N leslie 3 mile.
6.. Tevafuk: 40 dakika step/60 ar sağ ve sol bacak/30 mekik/30 capraz mekik/ 40 sn plank/ 20 tane karin hareketi (toplam 70 dakika)
7. marselinda 1.5 saat yürüyüş 60sn plank
8.umut
1 saat interval şeklinde yürüyüş/ 50 squat/20 sn plank
9.hippotalamus
30 dk tempolu yürüyüş
1 mile fast leslie
1 saat 10 dk yüzme
10. Gulbe şeker
5 km yürüyüş
500 tane merdiven çıktım tekrar indim
11.eylul7158eylul 20dk yuruyus
Binanın merdivenleri canım 500 olana kadar çıktım indimAk kelebek merdivenleri nerden buldun canım
yedim canım kraker kızımdan dolayı yedim İstanbul'u biliyorsun gezmesi bol birbyer bir çıkıyoruz sahile Olan oluyorAfiyet olsun cnm güzel.. çubuk kreker nedense bana masum geliyo. .
OleyOlalım kuzum![]()
Ama birdaha kraker yemezsen
Ya ben de çok açım. Detoks tan keşke 1 bardak daha olsaydı. Tüm gün iyi tutmuştu. Eşim çocuklara çokokrem almış, içim gidiyor, ekmekle az sıyırıp yesem. Demin parmak ucumu bandirip yaladım. O kadar sefil durumdayım.
13 temmuz spor listesi
Ortim harikasin detoks sonrasi da kacamak yokinciakis ortim kizlar menjm
Sabah
Yarim sibit
Buyuk bir tabak melenemn
Zeytin
1 avuc cerez
Oglen
Brokoli yogurt
Ara
1 avhc cerez
Aksam
1 kepce corba sutlu kahve
Kilo bildirimini unutma ortim benden cok umut yok insallah sen iyisindir yarin serbest gun olsun hafta ici telafi edersin eglenmene bak (bu sozlerimden dolayi afaroz edilebilirimKaptanlatinciakis ortisim ben yarin piknige gidicem sabahtan o yuzden fazla giremem ve kacamak gapacagimi prsin pein belirteyim siyah cekirdegimide aldim diyet dusunmek istemiyorum yarin
Kizilcahamam gidecegiz bazlamasi meahur oranin o yumus yumhs bazlamalarindan kesin yerim
Hani nerde menü ben öenü göremiyoruminciakis ortim kizlar menjm
Sabah
Yarim sibit
Buyuk bir tabak melenemn
Zeytin
1 avuc cerez
Oglen
Brokoli yogurt
Ara
1 avhc cerez
Aksam
1 kepce corba sutlu kahve
Yapma flocum yarın cumaYa ben de çok açım. Detoks tan keşke 1 bardak daha olsaydı. Tüm gün iyi tutmuştu. Eşim çocuklara çokokrem almış, içim gidiyor, ekmekle az sıyırıp yesem. Demin parmak ucumu bandirip yaladım. O kadar sefil durumdayım.
Bende onu anlamaya çalışıyordum neden böylemoluyor diye sayğfayı yemiliyorum birde
Biliyorum, zor tutuyorum ama. Uyuyayim diyorum yerken görüyorum kendimi. Baslarim diyete demek geliyor içimden. Bütün gün çok güzel geçti akşam ne oldu bilmiyorum. Tarçınlı yeşil çay içeyim bakayım, bir işe yarayacak mı.Yapma flocum yarın cuma![]()
Su iç bence canımBiliyorum, zor tutuyorum ama. Uyuyayim diyorum yerken görüyorum kendimi. Baslarim diyete demek geliyor içimden. Bütün gün çok güzel geçti akşam ne oldu bilmiyorum. Tarçınlı yeşil çay içeyim bakayım, bir işe yarayacak mı.
Gidip gelip içiyorum zaten. Kurbağa gibi oldum. Kesmiyor. .Su iç bence canım