Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kaptanlat inciakis inciakis ortisim ben yarin piknige gidicem sabahtan o yuzden fazla giremem ve kacamak gapacagimi prsin pein belirteyim siyah cekirdegimide aldim diyet dusunmek istemiyorum yarin

Kizilcahamam gidecegiz bazlamasi meahur oranin o yumus yumhs bazlamalarindan kesin yerim
Tartıyı unutma sakın..

13 temmuz spor listesi

1.Korhilalp= 1.5 saat tempolu yürüyüş

2. Kelekkarpuz= 40 dak. yuzme /130 sn. wall sit/90 sn. plank/45 sinav/90 mekik/45 squat/105 leg raise/45 stand ups/60 lunges/60 sprawls/1 mile leslie

3.bursa 45 dk tempolu yürüyüş
Leslie 1 mıl
Wall sit

4.inci:6000 adim 3 mil leslie

5. florence_N leslie 3 mile.

6.. Tevafuk: 40 dakika step/60 ar sağ ve sol bacak/30 mekik/30 capraz mekik/ 40 sn plank/ 20 tane karin hareketi (toplam 70 dakika)

7. marselinda 1.5 saat yürüyüş 60sn plank

8.umut
1 saat interval şeklinde yürüyüş/ 50 squat/20 sn plank

9.hippotalamus
30 dk tempolu yürüyüş
1 mile fast leslie
1 saat 10 dk yüzme

10. Gulbe şeker
5 km yürüyüş
500 tane merdiven çıktım tekrar indim
11.eylul7158eylul 20dk yuruyus

@MiuLego gelmezsen ekmek yerim bak
20170713_233841.webp

Kaptanlat inciakis inciakis ortisim ben yarin piknige gidicem sabahtan o yuzden fazla giremem ve kacamak gapacagimi prsin pein belirteyim siyah cekirdegimide aldim diyet dusunmek istemiyorum yarin

Kizilcahamam gidecegiz bazlamasi meahur oranin o yumus yumhs bazlamalarindan kesin yerim
Kilo bildirimini unutma ortim benden cok umut yok insallah sen iyisindir yarin serbest gun olsun hafta ici telafi edersin eglenmene bak (bu sozlerimden dolayi afaroz edilebilirim

Ya ben de çok açım. Detoks tan keşke 1 bardak daha olsaydı. Tüm gün iyi tutmuştu. Eşim çocuklara çokokrem almış, içim gidiyor, ekmekle az sıyırıp yesem. Demin parmak ucumu bandirip yaladım. O kadar sefil durumdayım.
Yapma flocum yarın cuma ;)

Yapma flocum yarın cuma :KK66:
Biliyorum, zor tutuyorum ama. Uyuyayim diyorum yerken görüyorum kendimi. Baslarim diyete demek geliyor içimden. Bütün gün çok güzel geçti akşam ne oldu bilmiyorum. Tarçınlı yeşil çay içeyim bakayım, bir işe yarayacak mı.

Biliyorum, zor tutuyorum ama. Uyuyayim diyorum yerken görüyorum kendimi. Baslarim diyete demek geliyor içimden. Bütün gün çok güzel geçti akşam ne oldu bilmiyorum. Tarçınlı yeşil çay içeyim bakayım, bir işe yarayacak mı.
Su iç bence canım

Back
X