- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
bir önceki sayfa benim paylaşımda düzenleme yaptım ya kız
florence_N inciakis Ak kelebek umut-16 kızlar naptınız yaa harika İzne ayrılanlar çok olmasa ekside gelselerdi tam derece yapılacak haftaymış. Neyse sağlık olsun. Ben de ders aldım bu hafta 61 görecektim ne güzel @kelekkarpuz ben de olmadım regl. Benim senden farklı olarak tabii evli olunca Bi Yusuf Yusuf başladı.
Çarşamba çok hafif yedim ya dün sabah -1.4 idim. İncir çok işe yaramıştı.florence_N inciakis Ak kelebek umut-16 kızlar naptınız yaa harika İzne ayrılanlar çok olmasa ekside gelselerdi tam derece yapılacak haftaymış. Neyse sağlık olsun. Ben de ders aldım bu hafta 61 görecektim ne güzel @kelekkarpuz ben de olmadım regl. Benim senden farklı olarak tabii evli olunca Bi Yusuf Yusuf başladı.
Anka ihtimal bar mı kız :)florence_N inciakis Ak kelebek umut-16 kızlar naptınız yaa harika İzne ayrılanlar çok olmasa ekside gelselerdi tam derece yapılacak haftaymış. Neyse sağlık olsun. Ben de ders aldım bu hafta 61 görecektim ne güzel @kelekkarpuz ben de olmadım regl. Benim senden farklı olarak tabii evli olunca Bi Yusuf Yusuf başladı.
Yen'i ortim tebrikler***12. Takım 528. Etap***
anka_misali (63.4/63.5/+0.1/%-0.16)
eylul7158eylul (58.8)bildirimsiz izne ayrıldı
tevafuk55 (61.7) bildirimsiz izne ayrıldı
hippotalamus (82.4) bildirimsiz izne ayrıldı
5816bursa (67.6/
florence_N (76.4/75.4/1/1.31)
inciakis (66.8/66.2/0.6/%0.90)
umut-16 (66.9/66/0,9/%1,35)
Kelekkarpuz (70.7/70.4/0.3/%0.42)
Gulbe seker (83.9/82.8/1.1/%1.31)
12. takım Ortalaması:
Liste Dışı Yarışanlar
Jalapeno (60.1/
Marselinda (81.2/80.9/0.3/%0.37)
Prensesmat(68.6/67.9/0.7/%1.02)
Asya_01 (72.5/
stajer06(63,3/
Yeni Katılanlar
simeranya7 (Başlangıç kilo 98.5/97.3/1.2/%1.22) Başlangıç Tarihi: 24 Temmuz 2017
Yumaknuro (Başlangıç Kilo 79.1/78.1/1/%1.26) Başlangıç Tarihi: 27 Temmuz 2017
Mezunlar
miulego (53.9/
Sily (59.3/
Korhilalp (54/
hippotalamus , tevafuk55 , eylul7158eylul ben bildirimsiz yazdım ama ekside olursanız bildirim yapın değiştiririz.
KIZLAR SON LİSTEDEN ALINTI YAPTIĞIMIZA EMİN OLALIM EKLEMELER YAPARKEN
Teşekkür ederim yeni ortim.Yen'i ortim tebrikler
Evet yeni ortiler. Ortilerin görevleri.
Herkes ortisini sık sık etiketleyerek takıma katılımını çoğaltacak. Ortisinin menusunu ve sporunu kontrol edecek. Kaçamak görürse yanlış bişey olursa bize şikayet edecek. Eğer ortilerden biri artı gelirse ikisi de ceza alır. O yüzden ortinin artı gelmemesi için büyük çaba göstermek gerekiyor. İsimler tamamen kura yoluyla belirlendi. 11 kişi olduğumuz için ve sona marselinda kaldığı için onu eski ortisiyle uçlu grup yaptım.
@Gulbe seker -florence_N
inciakis - hippotalamus
@umut-16 -tevafuk55 - marselinda
@MiuLego -prensesmat
Anka - kelekkarpuz
Bende seninle aynı duruşmasıyım ortim haftaya daha çok eksi görürüz inşÇarşamba çok hafif yedim ya dün sabah -1.4 idim. İncir çok işe yaramıştı.
Çarşamba akşamı 1 saat yürümüştüm onun da etkisi vardı sanırım. Dün heryerim ağrıyordu yuruyemedim.Bende seninle aynı duruşmasıyım ortim haftaya daha çok eksi görürüz inş
Akşam yazalımYaptigim sporlari aksam toptan mi yazsamki. @MiuLego Karsi takimdan gaza gelenler olur mu ki erken yazinca
hayır canım eksideyim ama düne göre artıdayımBu hafta geçen haftaya göre artıda mısın yani
Gördüm canım tebrik ederimhayır canım eksideyim ama düne göre artıdayım
İnşallah hergün yapcam artık ortiKalkıp başlamak çok zor ortim sonrası geliyor aslında bir anda bi kalıp başlamak lazım. Sporsuz asla olmaz asla bak yeni cicilerin de var onlarla yapalım bolca spor
Merakla bekliyorum sonucunuHarikasın yaaaben de sabah tartıldım ama 11.30 gibi tartılıcam ondan sonra yazıcam sonuç güzel gibi ortim
İnşallah bakalım sporla nasıl oluyorHaftaya da 66 lara hoş geldin diyeceğiz
Canım bende emziriyorum kaç aylık bebeğintabi bu arada sabah ac karnına ve emzirdikten sonra tartılıyorum, emzirme baya farkettiriyor.
Tebrikler canım harikasınKizlar ben hala regl olmadim. 300 gram gitmis gecen haftadan beri. Bu bebim icin bi mucize. Daha once hic regl donemimde kilo vermemistim
günaydınn canımmGünaydınnnlar . Musmutlu ve umutluyum canlarım
Baksana miuya kalkmis sabah sabah leslie 3mil yapmis. Tobe tobe.Akşam yazalım
Yaparız bugün bizde :)Baksana miuya kalkmis sabah sabah leslie 3mil yapmis. Tobe tobe.
yaz yaz elini korkak alıştırma karpuzum yazYaptigim sporlari aksam toptan mi yazsamki. @MiuLego Karsi takimdan gaza gelenler olur mu ki erken yazinca
valla gözüm üstünde bak umut sporu arttırdı menüleri de güzelleşti ne kadar güzel kilo vermeye başladı. hee bi de leslie 1 mil 2 mil falan ben spor olarak kabul etmiyorum bebişim en az 45 dk lık 3 mil ya da 45 dk yürüyüş bi de bölgesel tabiİnşallah hergün yapcam artık orti
Kontrol sende
Yapmasam sopala beni
Merakla bekliyorum sonucunu
İnşallah bakalım sporla nasıl oluyor
Ne kadar gidiyor
Canım bende emziriyorum kaç aylık bebeğin
Tebrikler canım harikasın
günaydınn canımm
hahahahahah siz göreceksiniz karşı takım artık her gün böyle olacaaaakBaksana miuya kalkmis sabah sabah leslie 3mil yapmis. Tobe tobe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?