Haftaya da 66 lara hoş geldin diyeceğizGeçen cuma 68.6
Güncel 67.9
Fark 0.7
Hoş geldin 67 umarım haftaya hoşçakal derim sana
abooowww şuan werdiğim 300 gram için coştuğum andırEki Görüntüle 2026731
Verilen her gram biizm için çok çok öenmli be değerli kızlar özellikle yapdan verdiysek. Asla verdiğiniz gramları küçümsemeyin
züppeerrr bölece 3 kişi olursak benim yetişemediğim zamanlarda yalnız kalmazsın canımcım :) hemde spor yarışlarında sıkı puan toplarızGaliba sen ben ve marselinda yız canım
abooowww şuan werdiğim 300 gram için coştuğum andır
Süpersin canım27 temmuz: 79.1
28 temmuz: 78.1
fark: 1 kg
tuvalete cok cıktım dün herhalde ondan bu 1kg muhtemelen.
tabi bu arada sabah ac karnına ve emzirdikten sonra tartılıyorum, emzirme baya farkettiriyor.27 temmuz: 79.1
28 temmuz: 78.1
fark: 1 kg
tuvalete cok cıktım dün herhalde ondan bu 1kg muhtemelen.
Bu hafta geçen haftaya göre artıda mısın yaniGünaydın kızlar dün 65 i görmüştüm bu sabah +300çıktım dün çok da yemedim dikkat ettim de anlamadım çarşamba -800 olmuştu
Umut benimle mi gulbe ile mi anlamadım
seninle canım ya o mesajda umutla gulbenin etiketleri çıkmadı. başka mesajda deneyeyim dedim onizleme yapacaktım gondere basmışım kusura bakma farketmedim.
umut-16 tevafuk55 marselinda
buşekilde siz 3 kişisiniz.
Ekside misin Ankaseninle canım ya o mesajda umutla gulbenin etiketleri çıkmadı. başka mesajda deneyeyim dedim onizleme yapacaktım gondere basmışım kusura bakma farketmedim.
umut-16 tevafuk55 marselinda
buşekilde siz 3 kişisiniz.
yanlış oldu canım ya. yukarda tevafuka anlattım.Efendim captan.. bana seslenmişin . Bugün spora geç kaldım
değilim canım ya.Ekside misin Anka
züppeerrr bölece 3 kişi olursak benim yetişemediğim zamanlarda yalnız kalmazsın canımcım :) hemde spor yarışlarında sıkı puan toplarızçok çakallık ettim sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?