2 gündür biraz rahatsızdım kızlar kusura bakmayın, ne tel ne bilg elime aldım. 2 gün yedim biraz bünye zayıf düşmesin diye şimdi tartıldım Allahtan kilo almamışım 200 gr vermişim.Arc-en-ciel nerelerdesiiiin ses ver sen gelmemezlik yapmazdın takıma
cumadan bugüneDünden bugüne mi
ben de spor yapıcam ayrıca akşamları artık sadece yoğurt yiyicemMezun olacak ama sevinemeyecek bile garibim çünkü yenilgi ağır olacak. Düşün ki bi de bugün miu spor yapacakçıldırırsınnnnnnnnn
çok iyisin canımGunaydinlar sanırım bu sabah tartı günüydü b
Cumadan bu yana -700
Gel gel sen de gel aramıza iyice kızışsın
çok sevindim hercai menülerinden belliydi sakın düzenini bozma aynen devam cumaya bir bakmışsın 1.700 olmuşGunaydinlar sanırım bu sabah tartı günüydü b
Cumadan bu yana -700
Geçmiş olsun nurooo2 gündür biraz rahatsızdım kızlar kusura bakmayın, ne tel ne bilg elime aldım. 2 gün yedim biraz bünye zayıf düşmesin diye şimdi tartıldım Allahtan kilo almamışım 200 gr vermişim.
Ben yarından itibaren 6 günlük elma diyeti başlatıyorum, yanına biraz yoğurt ve ceviz de ekledim tabi hala emzirdiğim için. Çünkü serbest olunca yemeklerimi ayarlayamıyorum. Şimdi iyiyim, bugün spor da yaparım
inciiiim harikasın kız ay hadi mezun mu olcan sencumadan bugüne
Bak hele bak bak bak laflara. Ben de öyle yaparımben de spor yapıcam ayrıca akşamları artık sadece yoğurt yiyicem
Tamam canım kolay gelsinGünaydin hatun kisiler
Pazartesi listesini göremedim
Normalde hep pazartesi arti cikardim
Suraya da bi 96,7 birakiyim
@MiuLego ise gidiyorum beybi listeyi takip edemeyebilirim
sen ekleyiver pleasee
canım iyi ol da gerisi önemli değil verirsin sen nasıl oldun ağrıların azaldı mıGünaydın kızlar nasılsınızzzz. Valla ben baya şımardım diyet miyet hak getire. 64 geldim resmen sabah.
İyiyim çok şukur canım. Spora da başlayayım diyorum bu gün. Ya bizim aramızda 8-9 kilo vardı 2 kilo kaldı resmen tebrik ederim çok iyi verdin sencanım iyi ol da gerisi önemli değil verirsin sen nasıl oldun ağrıların azaldı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?