- 13 Ekim 2015
- 1.773
- 3.402
- 133
- 36
Olsun canım verirsin yine hiç takmagunaydin kizlar,
aldigim hormonlar yuzunden benim kilom ziplamis.
70.1. +1 gorunuyorum cumaya gore
Günaydın❤Günaydın kızlarrr
Günaydın tatlım kız sen çok azimlisinGünaydın kızlaaaar
inciakis balım bir tek sana gün aymayacak çünkü güzel bir eksi ile uyandım ben yine
Günaydın tatlım kız sen çok azimlisin
İnci miu seni yener oyum bu hafta miu ya
canım sen ne yapar ne eder eksi gelirsin disiplinli hatunsun senin daha hiç artı gelmişliğin yok o yüzden sana güveniyorum izin dönüşü eksi ile gelicenKızlar ben dikkat etmeye çalışıyorum ama annemde olduğum için cıss lar oluyo. . Menü verip kimseyi yanıltmak istemediğim için izinden gelene kadar menü yazmıcaminciakis ortim.. ama şöyle diyim bugün 1 saat yüzdüm :))
hiç de bileGünaydın tatlım kız sen çok azimlisin
İnci miu seni yener oyum bu hafta miu ya
ben de eksiyim -500Günaydın kızlaaaar
inciakis balım bir tek sana gün aymayacak çünkü güzel bir eksi ile uyandım ben yine
Waaavvv ortalik kızışıyor.. dur şöyle kenardan izliyimben de eksiyim -500
napıyon sily nasılsın özletiyon kendiniWaaavvv ortalik kızışıyor.. dur şöyle kenardan izliyim
Iyiyim canim korumaya calisiyorum kendimi o tiksinc kilolardan bi de evdeki büyük ve küçük beylerle uğraşıyorumnapıyon sily nasılsın özletiyon kendini
kolay gelsin canım ben de iyiyim bu hafa mezun olucam çok azimliyimIyiyim canim korumaya calisiyorum kendimi o tiksinc kilolardan bi de evdeki büyük ve küçük beylerle uğraşıyorumsen de iyisin dimi hadi mezun ol artik da
Yuppiiiikolay gelsin canım ben de iyiyim bu hafa mezun olucam çok azimliyim
Dünden bugüne miben de eksiyim -500
Mezun olacak ama sevinemeyecek bile garibim çünkü yenilgi ağır olacak. Düşün ki bi de bugün miu spor yapacakkolay gelsin canım ben de iyiyim bu hafa mezun olucam çok azimliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?