Diyetisyene direk gidilmiyor devlet hastanesinde ya endokrin yada dahiliye ye gidiyosun önce onlar tahlilleri yapıp seni diyetisyene yönlendiriyor kuzum beni önce dahiliye ye gönderdiler sonra diyetisyene geçen sene önce endokrine sonra diyetisyene göndermişlerdiendokrinolojiye direk sıra verilmiyor uzman hekimin yönlendirmesiyle gidiliyormuş ben yine bi sağlık ocağına uğriyim
Ben ozele gittiğim için direk gidiyorum devlette öyleymişendokrinolojiye direk sıra verilmiyor uzman hekimin yönlendirmesiyle gidiliyormuş ben yine bi sağlık ocağına uğriyim
Ben düşünüyorum hala. Akşam son dakika ne çıkarsa artık.Hatunlar bugün menüde neler var ne pişiriyonuz benim mercimek çorbası etli nohut pirinç pilav var ama patates salatası canım istedi onu yapıcam kendime
Düşünüyorum o halde varımmmmBen düşünüyorum hala. Akşam son dakika ne çıkarsa artık.
Bi de ben çok yemek bilmiyorum hep aynı yemekleri yiyoruz sıkılıyoruzDüşünüyorum o halde varımmmm
Ah bu yemek derdi olmasa hep hazır yesek aynı hesaba denk geliyo
Evet maşallah aferin sana.İyi kaynatmışsınız heee. Miniği emziriyorum, uyudu sayılır. Yürüyüşten sonra jet hızıyla kahvaltıya oturdum ve hemen temizliği yaptım. Yeni bitirdim. Bi banyonun yerleri ve klozet kaldı. 3 saat sürmüş. Mobilyalara varana kadar çekip temizledim. Aferin bana..
İse başlayana kadar emsin. 3e kadar yolu var nasılsa...Evet maşallah aferin sana.
Sen hala emziriyor musun ben bıraktın sandım.
Yıldızlı aferin sana hemdeİyi kaynatmışsınız heee. Miniği emziriyorum, uyudu sayılır. Yürüyüşten sonra jet hızıyla kahvaltıya oturdum ve hemen temizliği yaptım. Yeni bitirdim. Bi banyonun yerleri ve klozet kaldı. 3 saat sürmüş. Mobilyalara varana kadar çekip temizledim. Aferin bana..
Erkek çocuk 2 ye kadar diye biliyorum canım.İse başlayana kadar emsin. 3e kadar yolu var nasılsa...
Diyetisyene direk gidilmiyor devlet hastanesinde ya endokrin yada dahiliye ye gidiyosun önce onlar tahlilleri yapıp seni diyetisyene yönlendiriyor kuzum beni önce dahiliye ye gönderdiler sonra diyetisyene geçen sene önce endokrine sonra diyetisyene göndermişlerdi
Bütün testleri yaptır kuzum baktırmışken emin olmuş olursun kontrol amaçlı zatin 1tüp kan alıyorlardiyetisyene bende öyle gittim canım dahiliye yönlendirdi. Ben insülin direncim varmı diye bi test yapmak istiyorum sadece onun için endokrine baktım ama direk gidilmiyormuş
Bütün testleri yaptır kuzum baktırmışken emin olmuş olursun kontrol amaçlı zatin 1tüp kan alıyorlar
Ne zaman gittin canım. Diyetisyene giderken bakılmış olması lazımdiyetisyene bende öyle gittim canım dahiliye yönlendirdi. Ben insülin direncim varmı diye bi test yapmak istiyorum sadece onun için endokrine baktım ama direk gidilmiyormuş
Emme refleksi 3 yaşına doğru kendiliğinden kayboluyor ya, biraktirmaya kıyamıyorum. Vermeyince küsüyor..Erkek çocuk 2 ye kadar diye biliyorum canım.
Benimde babamda var ve ben ona benziyorum. Benimde en korktuğum şeker hastalığı. Babamdan biliyorum insanı öldürmeyen ama süründüren bir hastalık. Babamın böbreklerine vurdu. Ne ameliyatlar ne sorunlar geçirdi ama hala yiyo.Canım ben yoğurda bayılırım zaten , ama işte çikolatanın yerini tutmuyor.Benim bir de hem anne hem baba tarafımda şeker hastaları var doktor bana çok dikkat etmen lazım demişti, günde iki büyük paket çikolatalardan yediğimi bilirim, en çok korktuğum hastalıklardan şeker hastalığı . O sebeple yavaştan dikkat etmeye başladım.
Ertelee ertele hatta hiç yapma. Çocuğun olmazsa hiç yaşlanmazsın üzülmezsin. Hastalıkları yetiyo insana. Şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım birini çok sevmek bağlanmak canını verecek kadar sevmek hiç iyi değilmiş.Ayyy, Allah yardımcın olsun inşallah, ben de uykuya ve rahatlığa çok çok düşkünüm o sebeple de biraz çocuk mevzusunu erteliyorum.
He he he yawrum he inan havadan yürür ufaklıkUykuya falan degilde evin dagınıklıgına hiç gelemiyorum o konuda sıkıntı yaşarım galiba temizlik yaptıgım gün bile kimse yere basmasın havada yürüsün istiyorum ay aklıma bi fıkra geldiiiii
Ben daha o seviyeye gelemedim yawrumBenim 900 gr nutellayı bir gecede yemişliğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?