Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

endokrinolojiye direk sıra verilmiyor uzman hekimin yönlendirmesiyle gidiliyormuş ben yine bi sağlık ocağına uğriyim
Diyetisyene direk gidilmiyor devlet hastanesinde ya endokrin yada dahiliye ye gidiyosun önce onlar tahlilleri yapıp seni diyetisyene yönlendiriyor kuzum beni önce dahiliye ye gönderdiler sonra diyetisyene geçen sene önce endokrine sonra diyetisyene göndermişlerdi

Hatunlar bugün menüde neler var ne pişiriyonuz benim mercimek çorbası etli nohut pirinç pilav var ama patates salatası canım istedi onu yapıcam kendime

İyi kaynatmışsınız heee. Miniği emziriyorum, uyudu sayılır. Yürüyüşten sonra jet hızıyla kahvaltıya oturdum ve hemen temizliği yaptım. Yeni bitirdim. Bi banyonun yerleri ve klozet kaldı. 3 saat sürmüş. Mobilyalara varana kadar çekip temizledim. Aferin bana..

Evet maşallah aferin sana.
Sen hala emziriyor musun ben bıraktın sandım.

Yıldızlı aferin sana hemde

diyetisyene bende öyle gittim canım dahiliye yönlendirdi. Ben insülin direncim varmı diye bi test yapmak istiyorum sadece onun için endokrine baktım ama direk gidilmiyormuş

diyetisyene bende öyle gittim canım dahiliye yönlendirdi. Ben insülin direncim varmı diye bi test yapmak istiyorum sadece onun için endokrine baktım ama direk gidilmiyormuş
Bütün testleri yaptır kuzum baktırmışken emin olmuş olursun kontrol amaçlı zatin 1tüp kan alıyorlar

Ne zaça
Ne zaman gittin canım. Diyetisyene giderken bakılmış olması lazım

Benimde babamda var ve ben ona benziyorum. Benimde en korktuğum şeker hastalığı. Babamdan biliyorum insanı öldürmeyen ama süründüren bir hastalık. Babamın böbreklerine vurdu. Ne ameliyatlar ne sorunlar geçirdi ama hala yiyo.
Ben hamileliklerden önce zayıfladığımda tam 65 kiloda insülin direncim kırılmıştı. O zaman tatlı isteği tamamen geçmişti gözümün önünden yemekler geçmiyordu farklı olmuştum. O kiloya kadar hep vardı kontrol altında tutmaya çalışıyodum. Velhasılkelam genetik bozuksa yapcak bişey yok. Pastanelerde zayıf zayıf kızlar öküz gibi pasta yiyo biz camdan bakıyoz kedi gibi

Ayyy, Allah yardımcın olsun inşallah, ben de uykuya ve rahatlığa çok çok düşkünüm o sebeple de biraz çocuk mevzusunu erteliyorum.
Ertelee ertele hatta hiç yapma. Çocuğun olmazsa hiç yaşlanmazsın üzülmezsin. Hastalıkları yetiyo insana. Şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım birini çok sevmek bağlanmak canını verecek kadar sevmek hiç iyi değilmiş.

Uykuya falan degilde evin dagınıklıgına hiç gelemiyorum o konuda sıkıntı yaşarım galiba temizlik yaptıgım gün bile kimse yere basmasın havada yürüsün istiyorum ay aklıma bi fıkra geldiiiii
He he he yawrum he inan havadan yürür ufaklık
Benimki kalem bulmuş tümmevin duvarı şuan boyalı heryeri boyamış silsem 2 saat sürer. Bekliyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…