Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de dehşet dağınığım ya çocuklarım da bana çekmiş. Bu huyları babalarına çekseydi keşke. Eşim topludur bana göre
Bende diyom eşime biraz benim babama çekseydin ne olurdu adam temizlik hastası çok düzenli ama eşim dagınık boşver diyo bu kadar titiz olma o yüzden işin bitmiyo

Menünü çok beğendim canım. Afiyet olsun

Bende diyom eşime biraz benim babama çekseydin ne olurdu adam temizlik hastası çok düzenli ama eşim dagınık boşver diyo bu kadar titiz olma o yüzden işin bitmiyo
Bence de fazlası zarar. Ben de sürekli dolap ve kapı silerim. Bende de o takıntı var..
Ben iş yapmayı sevmediğimden evde kullanılmayan sus olarak hiç eşyam yok. Bi eşya benim işimi görmüyorsa ben ona hizmet edemem

Ben onların iyi niyetini sevimmm ayyyy dagınıklıga hiç gelemiyorum sigortalarım atıyo koyduğum koyduk yerden kalkmasın istiyorum ben napıcam Allahım sana geliyorum şimdiden içim daraldı
Bende öyleyim ama
Bizim ki kar yağarken yol temizlemeye benziyor
Ben durmadan topluyorum yine de dayanamıyorum

Maşallahhhhhhhh çikolata aklıma gelmez ben şerbetli tatlı delisiyim
Ben de şerbetli sevmem. Sütlü tatlı severim. Etimek tatlısında falan muhallebi yerim ekmeği kalır. baklava falan aklıma gelmez. Bir zamanlar şekerim çok yüksekti. Bir tepsi baklava yesem daha yiyesim gelirdi. Şekerim düşüp insülin direnci geçince geçti onlar.

Aynen bende korkuyorum şeker hastalığından dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl birşeyse çok zor çikolatasızlık

Aynı ben ne gerek var. Eve halı bile almıycaktım ilk taşındığımda. Sonra soğuk oluyor diye mecbur kaldım. Ömrümü evin içinde çürütemem valla. Hayat dışarda güzel. Ama temizliğide severim.

Geçen gün yaptıgım tahlilde ins direnci 12.85çıkmış normalmi kaptancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…