Bende diyom eşime biraz benim babama çekseydin ne olurdu adam temizlik hastası çok düzenli ama eşim dagınık boşver diyo bu kadar titiz olma o yüzden işin bitmiyoBen de dehşet dağınığım ya çocuklarım da bana çekmiş. Bu huyları babalarına çekseydi keşke. Eşim topludur bana göre
Gittim kız leslie yaptım. Bakalım bu gün belki başka spor verir diyetisyen.Milleti gaza getiriyor kendide gitmiyor iyi taktik kaptanım
Menünü çok beğendim canım. Afiyet olsunGünaydın,
Hemen dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı;
2 haşlanmış yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
1 salatalık, maydonoz
Öğle yemeği,
1 tabak kıymalı karnıbahar yemeği,
1 kase yoğurt,
salatalık, turp, marul
Akşam yemeği;
1 tabak yeşil fasulye yemeği,
salata
1 kase yoğurt
1 fincan limonlu yeşil çay,
2 lt su,
1 fincan tük kahvesi,
6-7 fincan çay
Spor yapamadım,
Maşallahhhhhhhh çikolata aklıma gelmez ben şerbetli tatlı delisiyimBenim 900 gr nutellayı bir gecede yemişliğim var
Bende spor yapmayı özledimGittim kız leslie yaptım. Bakalım bu gün belki başka spor verir diyetisyen.
Bence de fazlası zarar. Ben de sürekli dolap ve kapı silerim. Bende de o takıntı var..Bende diyom eşime biraz benim babama çekseydin ne olurdu adam temizlik hastası çok düzenli ama eşim dagınık boşver diyo bu kadar titiz olma o yüzden işin bitmiyo
Vak vakGittim kız leslie yaptım. Bakalım bu gün belki başka spor verir diyetisyen.
Bende öyleyim amaBen onların iyi niyetini sevimmmayyyy dagınıklıga hiç gelemiyorum sigortalarım atıyo koyduğum koyduk yerden kalkmasın istiyorum ben napıcam Allahım sana geliyorum şimdiden içim daraldı
Ben de şerbetli sevmem. Sütlü tatlı severim. Etimek tatlısında falan muhallebi yerim ekmeği kalır.Maşallahhhhhhhh çikolata aklıma gelmez ben şerbetli tatlı delisiyim
Bence de fazlası zarar. Ben de sürekli dolap ve kapı silerim. Bende de o takıntı var..
Ben iş yapmayı sevmediğimden evde kullanılmayan sus olarak hiç eşyam yok. Bi eşya benim işimi görmüyorsa ben ona hizmet edemem
Aynen bende korkuyorum şeker hastalığından dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl birşeyse çok zor çikolatasızlıkCanım ben yoğurda bayılırım zaten , ama işte çikolatanın yerini tutmuyor.Benim bir de hem anne hem baba tarafımda şeker hastaları var doktor bana çok dikkat etmen lazım demişti, günde iki büyük paket çikolatalardan yediğimi bilirim, en çok korktuğum hastalıklardan şeker hastalığı . O sebeple yavaştan dikkat etmeye başladım.
Aynı ben ne gerek var. Eve halı bile almıycaktım ilk taşındığımda. Sonra soğuk oluyor diye mecbur kaldım. Ömrümü evin içinde çürütemem valla. Hayat dışarda güzel. Ama temizliğide severim.Bence de fazlası zarar. Ben de sürekli dolap ve kapı silerim. Bende de o takıntı var..
Ben iş yapmayı sevmediğimden evde kullanılmayan sus olarak hiç eşyam yok. Bi eşya benim işimi görmüyorsa ben ona hizmet edemem
Geçen gün yaptıgım tahlilde ins direnci 12.85çıkmış normalmi kaptancımBen de şerbetli sevmem. Sütlü tatlı severim. Etimek tatlısında falan muhallebi yerim ekmeği kalır.baklava falan aklıma gelmez. Bir zamanlar şekerim çok yüksekti. Bir tepsi baklava yesem daha yiyesim gelirdi. Şekerim düşüp insülin direnci geçince geçti onlar.
Korkma canım korkmaSen en azından çocuk konusunda tecrübelisin, benim tamamen ödüm kopuyor
UykumuAyyy, Allah yardımcın olsun inşallah, ben de uykuya ve rahatlığa çok çok düşkünüm o sebeple de biraz çocuk mevzusunu erteliyorum.
Oyun parkı şart banaKorkma canım korkma
Başına gelince alışıyorsun
Yüksek canım maalesef. 5 in üzerinde olmaması lazım. Ama hamilelikte değişiyor mu bilmiyorum bi endokrinolojiyle görüş istersen.Geçen gün yaptıgım tahlilde ins direnci 12.85çıkmış normalmi kaptancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?