Sevindim canım. Çocukların hastalanmasına dayanamamSaol canım. Çocukluk astımıymış 7-8 yaş civarı geçermiş. Dün ayvayı sıktım katı meyve sıkacağında elmayla filan içirdim hemen kesti gece rahat uyudu
Oh yazlığa bizi de davet edersin artık. Bir filtre kahveni (sütlü kahve demiyorum bakAynen hayat dışarda güzel. Eşimde aynı ben gibi gezeriz biz altımızda koca motor nereye eserse oraya. Ama şimcik çocuklarla olmuyo ama büyüsünler gitsinler eşimle ufak bir yazlık alıcaz yaş kış yazlıkta oturcaz 2+1 olsun diyorum 3+ya gerek yok bir odası fazla. Tekne alalım balık tekne motor takılırız
Yazlığın bahçesi olmasın birde onla uğraşamam. Babamların bahçeli evi var hergün dökülen ağaç yapraklarını süpürür durur ohooo ömrün geçer hiç uğraşmak istemiyorum. Az eşya temiz ev bol gezmeli emeklilik olsun bee
Haklısın aslında canım da ay ben bilim büyük sorumlulukjane eyre_ canım bu dünyanın çilesinin çekileceği yok . Her hali var hastalığı var vs vs. Bol bol çocuk yapacağız ne olucak. Onlar da mı çeksin bu çileyi. Çok mu karamsar konuştum
Ben misafirlikte çok zor dayanıyorum hatta dayanamıyorum sen inşallah geliştirebilirsin canımBu akşam bir arkadaşıma davetliyim kızlar. Suyla çayla geçiştireceğim. Bakalım
Ben varımmOhoooo hayırdır herkez bir yerlere kaçmış kimsecikler Yohhhh
Menün doyurucu vallaLimonlu su
Kahvaltı 07.30
1 haşlanmış yumurta
5 adet zeytin
1 kk peynir
1 çay k bal
2 etimek
Küçük bir parça ekmek
Ara 10.30
1 armut
1 avuç fındık
Öğle 12.30
1 kase çorba
4 yk menemen
1 kase yoğurt
2 ince dilim tam buğday ekmeği
Ara 15.00
Bir fincan şekerli kahve
Bir parça çikolata
Ara 17.30
Bir elma
Bir tam ceviz
Akşam 19.00
Bir kase çorba
4 yk menemen
2 parça but ( küçük)
1 kase yoğurt
Pişene kadar 6kaşık ısıtırken 6kaşık yerken 6kaşık 18kaşıkla doyuyo benim kaptancım demiiiBilmem ben çok gittim hep farklı verdi.. Mayısta gittiğimde yemekten çatlayacak gibiydim. Şimdi aç geziyorum
6 kaşık sebze yemeği var. Ben zaten yemeğin tadına bakarken yiyorum 6 kaşık
Sohbette 10numarayım ama listede bana dokunma idare et yazarsam destan olurKızlar menülerimizi burda da paylaşmayı unutmayalım..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/takim-menulerimiz.1015962/page-5
Dün sadece 7 kişi menü vermiş
Bugünde sayımız henüz 4 kişi..
Cuma günü kaptana bildircem ve sarı kart alma durumu olcak lütfen sohbeti arttıralıııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?