Aman boşver beee dağınık olsan ne olmasan ne. Kime ne. Rahmetli kayınvalidem çocuklar yokken dolaplarımı kurcalamış bakmış etmiş orda burdada konuşmuş kulağıma geldi valla hiç takmadım madem kurcaladın baktın dağınıktı toplasaydınya dedim. Takmam hiç. Zaten kayınvalidemde öldü kusur bulacak kimse kalmadı artık. Rahmetli 5 sene iyi çektirdiydi. İyiydi ama çok uğraşırdı. Ben takmazdım. O zaman çoluk çocukta yok yaş 25. Gezeyim tozayım derdimdeydim. Evlenince bütün altınları bilezikleri sattım eşime verdim kocaman motor aldı 5 sene gezdik tüm akdenizi. Tatillere hep motorla gittik. Çıkardık yola nereyi beyenirsek orda kalırdık. Şimdi çoluk çocuk oldu motoru istemiyorum ama şimdide eşimi yola getiremiyorum sattıramıyorum motoru. O zaman adamı yoldan çıkarttım şimdi yola sokamıyorumBen de dehşet dağınığım ya çocuklarım da bana çekmiş. Bu huyları babalarına çekseydi keşke. Eşim topludur bana göre
Aynen bak çok haklısın bende böyle düşünüyorum evimde kocaman vitrinim yok içi süs dolu. Sevmem uğraşamam temiz olsun isterim evi ama temizliği sevmem. Fazlalık eşyaları letgosa satarım. Mikrodalgayı sattım kırk yılın başı yemek ısıtcam diye sürekli sil toz al onlanmı uğraşcamBence de fazlası zarar. Ben de sürekli dolap ve kapı silerim. Bende de o takıntı var..
Ben iş yapmayı sevmediğimden evde kullanılmayan sus olarak hiç eşyam yok. Bi eşya benim işimi görmüyorsa ben ona hizmet edemem
Aynen hayat dışarda güzel. Eşimde aynı ben gibi gezeriz biz altımızda koca motor nereye eserse oraya. Ama şimcik çocuklarla olmuyo ama büyüsünler gitsinler eşimle ufak bir yazlık alıcaz yaş kış yazlıkta oturcaz 2+1 olsun diyorum 3+ya gerek yok bir odası fazla. Tekne alalım balık tekne motor takılırızAynı ben ne gerek var. Eve halı bile almıycaktım ilk taşındığımda. Sonra soğuk oluyor diye mecbur kaldım. Ömrümü evin içinde çürütemem valla. Hayat dışarda güzel. Ama temizliğide severim.
Orası öyle ama.işte aradığını bulmak sıkıntıAman boşver beee dağınık olsan ne olmasan ne. Kime ne. Rahmetli kayınvalidem çocuklar yokken dolaplarımı kurcalamış bakmış etmiş orda burdada konuşmuş kulağıma geldi valla hiç takmadım madem kurcaladın baktın dağınıktı toplasaydınya dedim. Takmam hiç. Zaten kayınvalidemde öldü kusur bulacak kimse kalmadı artık. Rahmetli 5 sene iyi çektirdiydi. İyiydi ama çok uğraşırdı. Ben takmazdım. O zaman çoluk çocukta yok yaş 25. Gezeyim tozayım derdimdeydim. Evlenince bütün altınları bilezikleri sattım eşime verdim kocaman motor aldı 5 sene gezdik tüm akdenizi. Tatillere hep motorla gittik. Çıkardık yola nereyi beyenirsek orda kalırdık. Şimdi çoluk çocuk oldu motoru istemiyorum ama şimdide eşimi yola getiremiyorum sattıramıyorum motoru. O zaman adamı yoldan çıkarttım şimdi yola sokamıyorum
Benimde babamda var ve ben ona benziyorum. Benimde en korktuğum şeker hastalığı. Babamdan biliyorum insanı öldürmeyen ama süründüren bir hastalık. Babamın böbreklerine vurdu. Ne ameliyatlar ne sorunlar geçirdi ama hala yiyo.
Ben hamileliklerden önce zayıfladığımda tam 65 kiloda insülin direncim kırılmıştı. O zaman tatlı isteği tamamen geçmişti gözümün önünden yemekler geçmiyordu farklı olmuştum. O kiloya kadar hep vardı kontrol altında tutmaya çalışıyodum. Velhasılkelam genetik bozuksa yapcak bişey yok. Pastanelerde zayıf zayıf kızlar öküz gibi pasta yiyo biz camdan bakıyoz kedi gibi
Demeee, valla bilmiyorum eşimde de bende de şimdilik o düşünce yok, ikimiz de korkuyoruz, rahatımıza düşkünüz biraz bakalım ilerde ne olur.Ertelee ertele hatta hiç yapma. Çocuğun olmazsa hiç yaşlanmazsın üzülmezsin. Hastalıkları yetiyo insana. Şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım birini çok sevmek bağlanmak canını verecek kadar sevmek hiç iyi değilmiş.
Ne zaça
Ne zaman gittin canım. Diyetisyene giderken bakılmış olması lazım
Anladım canım. Ayrıldıktan sonraysa sorun yok. Girersin cuma listeye.. Hazır mısın
Ohooo yaş değişti metabolizma değişti kilo değiti yağ kas oranı değiştiGeçen sene gittim test yapıldı ama insülin direncine bakılmadı diye hatırlıyorum o zaman uymadım listeye şimdi başladım yapmaya
Ohooo yaş değişti metabolizma değişti kilo değiti yağ kas oranı değişti
Bilmem ben çok gittim hep farklı verdi.. Mayısta gittiğimde yemekten çatlayacak gibiydim. Şimdi aç geziyorumHep aynı liste veriyorlar zaten kilo verme durumuna göre ufak bikaç değişiklik yapıyorlar daha önce de gitmiştim özele az çok biliyorum şimdi başladım uygulamaya duruma göre gidecem tekrar
Bilmem ben çok gittim hep farklı verdi.. Mayısta gittiğimde yemekten çatlayacak gibiydim. Şimdi aç geziyorumHep aynı liste veriyorlar zaten kilo verme durumuna göre ufak bikaç değişiklik yapıyorlar daha önce de gitmiştim özele az çok biliyorum şimdi başladım uygulamaya duruma göre gidecem tekrar
Menü zamanı
Sabah aç karna maydanoz limon kürü
10:15
2 ince dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 küçük domates
1 küçük salatalık
1 çk tereyağ
1 tatlı kaşığı bal
1 YK lor
Öğlen 12
1 kase yoğurt
1 kibrit kutusu kadar ekmek
17:45
6 kaşık patlıcan yemeği
4 kaşık bulgur pilav
1.5 kase yoğurt
2 öğün yapacaktım, sabah geç yedim, öğlen ile sabah arasındaki vakit az. Ama acikinca en masumu yoğurt göründü gözümeÖğlen yemeği az mı olmuş sanki?
Ama akşam yemeğinin erken olması çok iyi, benim genelde 8 i geçiyor en büyük sıkıntım bu.
Ertelee ertele hatta hiç yapma. Çocuğun olmazsa hiç yaşlanmazsın üzülmezsin. Hastalıkları yetiyo insana. Şimdiki aklım olsa hiç yapmazdım birini çok sevmek bağlanmak canını verecek kadar sevmek hiç iyi değilmiş.
Çok acıklı oldu bu yaSonra gün gelir canını verdiğin canını alır da hiç bişey yapamazsın..
Benim morale ihtiyacım var bana kafayı yedirteceksiniz 8ay boyunca birinizde olumlu bişey söyleyin ne olurki banada yazıkkkkkkHe he he yawrum he inan havadan yürür ufaklık
Benimki kalem bulmuş tümmevin duvarı şuan boyalı heryeri boyamış silsem 2 saat sürer. Bekliyorum bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?