- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Benim de varBenim 900 gr nutellayı bir gecede yemişliğim var
Kız sus şimdiden psikolojimi bozma yaaaUykumu
Ne uykusu
Yeniyormu o
O kadar uzağım
Tahlillerimi atsam bakarmısın kaptancım ben gebelik çıkınca daha gitmedimYüksek canım maalesef. 5 in üzerinde olmaması lazım. Ama hamilelikte değişiyor mu bilmiyorum bi endokrinolojiyle görüş istersen.
Uykuya falan degilde evin dagınıklıgına hiç gelemiyorum o konuda sıkıntı yaşarım galiba temizlik yaptıgım gün bile kimse yere basmasın havada yürüsün istiyorum ay aklıma bi fıkra geldiiiii
Benim 900 gr nutellayı bir gecede yemişliğim var
Korkma canım korkma
Başına gelince alışıyorsun
jane eyre_ canım demek ki çocuğun zamanı gelmemiş. Kendine zaman tanı. Kendini hazır hissettiğin bir gün gelecektir
Uykumu
Ne uykusu
Yeniyormu o
O kadar uzağım
valla bende yerim .Ben de şerbetli sevmem. Sütlü tatlı severim. Etimek tatlısında falan muhallebi yerim ekmeği kalır.baklava falan aklıma gelmez. Bir zamanlar şekerim çok yüksekti. Bir tepsi baklava yesem daha yiyesim gelirdi. Şekerim düşüp insülin direnci geçince geçti onlar.
Aynen canım ama dikkat edelim, ben ananem ve babannemden en yakından görüyorum, çok zorlandılar keza hala da öyle.Aynen bende korkuyorum şeker hastalığından dikkat etmeye çalışıyorum ama nasıl birşeyse çok zor çikolatasızlık
At canım özelden bakayım anladığım kadarıylaTahlillerimi atsam bakarmısın kaptancım ben gebelik çıkınca daha gitmedim
Valla benim içinde öyleydi amaKııız deme öyle , uyku benim için ekmek ve sudan daha değerli resmen.
Kııız deme öyle , uyku benim için ekmek ve sudan daha değerli resmen.
Kız sakin olunKız sus şimdiden psikolojimi bozma yaaa
Anneeeeeeeeeeeeeeee
Bence direk endokrinolojiye gitmek en iyisi.benimde bi baktırasım var insülin direcine. Sağlık ocağında yapıyorlar mı test yoksa hastaneye mi gitmem lazım
Benim şanslı olmam için 3 saat kesintisiz olması yeterliRabbim ayarlıyor canım. Kimse uykusuzluktan ölmüyor. Ben çok uzun zamandır 5 saat deliksiz uyumadım. Şanslı isem 4 saat uyuyorum o bile çok geliyor bazen
Gönderdim kaptanım durumum o kadar vahimmiAt canım özelden bakayım anladığım kadarıyla
Sevsin sevsin yoksa ben onu severimKız sakin olun
İnşallah sizinkiler uykuyu sever
Sevsin sevsin yoksa ben onu severim
Bence direk endokrinolojiye gitmek en iyisi.
Çocuk sağlıklı olsun inşallah en fzla 2-3 sene surer. Benim 8 sene oldu. Daha kaç sene sürer hiç bilmiyorum. Biri ağlarsa çok koymuyor da ikisi birden ağlayınca banq da geliyorlar ben de oturup ağlıyorumSevsin sevsin yoksa ben onu severim
Benim 2tane bakıcım var abisiyle ablası ona bakarlar ben uyurum kızı diyordu anne sen dogur valla ben ona bakarım altını degiştiririm çok hevesliler ikiside inş böyle devam eder bende rahat ederimÇocuk sağlıklı olsun inşallah en fzla 2-3 sene surer. Benim 8 sene oldu. Daha kaç sene sürer hiç bilmiyorum. Biri ağlarsa çok koymuyor da ikisi birden ağlayınca banq da geliyorlar ben de oturup ağlıyorum
Bence direk endokrinolojiye gitmek en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?