Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Uykuya falan degilde evin dagınıklıgına hiç gelemiyorum o konuda sıkıntı yaşarım galiba temizlik yaptıgım gün bile kimse yere basmasın havada yürüsün istiyorum ay aklıma bi fıkra geldiiiii

Kız ne yaptın o ne öyle
Benim 900 gr nutellayı bir gecede yemişliğim var

Hey maşallah kaptan:
Korkma canım korkma
Başına gelince alışıyorsun

Öyle mi dersin canım, umarım öyle olur

jane eyre_ canım demek ki çocuğun zamanı gelmemiş. Kendine zaman tanı. Kendini hazır hissettiğin bir gün gelecektir

Haklısın kuzum ya, bence de daha gelmedi, Allah bilir yine de ama en azından 30' a kadar yolu var diyorum.
Uykumu
Ne uykusu
Yeniyormu o

O kadar uzağım

Kııız deme öyle , uyku benim için ekmek ve sudan daha değerli resmen.

valla bende yerim .
Hatta bunu böyle yemem ve yemek istemem de normal geliyor du herkes öyle sanıyordum .
Gerçekten ben bi insilün direncini vs ölçtürsem çok güzel olacak

benimde bi baktırasım var insülin direcine. Sağlık ocağında yapıyorlar mı test yoksa hastaneye mi gitmem lazım

Çocuk sağlıklı olsun inşallah en fzla 2-3 sene surer. Benim 8 sene oldu. Daha kaç sene sürer hiç bilmiyorum. Biri ağlarsa çok koymuyor da ikisi birden ağlayınca banq da geliyorlar ben de oturup ağlıyorum
Benim 2tane bakıcım var abisiyle ablası ona bakarlar ben uyurum kızı diyordu anne sen dogur valla ben ona bakarım altını degiştiririm çok hevesliler ikiside inş böyle devam eder bende rahat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…