Aynen canım aynen...Pişene kadar 6kaşık ısıtırken 6kaşık yerken 6kaşık 18kaşıkla doyuyo benim kaptancım demiii
Geçmiş olsun akıllı telefonlarda kafayı yedi sonunda demek akıllı diye bizi kandırıyorlarKızlar benim telefon kafayı yedi kapanıp duruyor. Batarya da şişmiş büyük ihtimal garantiye gidecek. Sinir oldum ya. İki mesaj okumadan kapanıyor
Yok canım gidemedim.
Sormak lazım hocam hazırlarken mi 6kaşık yoksa sofraya oturunca mı saymaya başlayalım ayy gözümün önüne geldi Diyetisyenin suratıAynen
Aynen canım aynen...
6 kaşık kısır yazmış mesela... Tuzu mu eksik ekşisi mi derken yeniyor 6-7 kaşık zaten
Kız dün degil ben 1haftadır menü vermiyorum ki kaptanım da biliyor ben raporluyum
Tamam canımKız dün degil ben 1haftadır menü vermiyorum ki kaptanım da biliyor ben raporluyum
Tamam olumlu bişey diycemBenim morale ihtiyacım var bana kafayı yedirteceksiniz 8ay boyunca birinizde olumlu bişey söyleyin ne olurki banada yazıkkkkkk
Düzeldi canım ama bu sene ilk okul senemiz böyle geçermiş hastalıklaSevindim canım. Çocukların hastalanmasına dayanamam
Buyrun gelin canım ne demek başımın üzerinde yeriniz varOh yazlığa bizi de davet edersin artık. Bir filtre kahveni (sütlü kahve demiyorum bak) içeriz
Ben sezeryanım şekerimTamam olumlu bişey diycem
Diyorum şimdi bekleee
Hamile kalmayaydın iyiydi
Ama hiç korkma girdiği gibi çıkacak
2+1kim sığacak haberli gidin üst üste gitmeyelim kapıda kalırıkBuyrun gelin canım ne demek başımın üzerinde yeriniz var
Sade filtre içerik
Geçmiş olsun canım hayırdır polis filan demişsin iyimisinben liste dışındayım artık yanlışım varsaAnka düzeltir biraz sorunlarım var gözüm menü falan görmüyor toparlayınca paylaşmaya devam edicem
Menün doyurucu valla
bende artık biraz tam yapmaya çalışıyorum ,
Aslında az yiyince de acıkmıyorum ama biraz kilo verip durursa listeden çıkaracağım aZaltacağım bişi olursa daha iyi olur diye düşündüm tebrik ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?