- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
Asyaaaaa asyaaaaaa yemin ederim şu an çocuğunu kaybedip bulunca döven anne duygusu yaşıyorum... Seni evire çevire dovesim var. Vallahi annene bişey oldu sandım. Neyse çok şükür haber aldık.Kızlar Günaydın.annem yoğun bakımdan çıktı servise aldılar yanında kalıyorum abimin eşi sırt ceviriyor o sadece oğluma bakıyor ben hastanede kalıyorum.kolu kırık altına bezde bagliyoruz baya messakatli.giremiyorum ben hiç. Günleri bile karıştırdım.ayrilmam gerekiyor gruptan galiba paylaşım yapmaya vaktim olmuyor hiç.
Hani haber nerdeAsyaaaaa asyaaaaaa yemin ederim şu an çocuğunu kaybedip bulunca döven anne duygusu yaşıyorum... Seni evire çevire dovesim var. Vallahi annene bişey oldu sandım. Neyse çok şükür haber aldık.
Ceruu bu menü mü çok yapma kuzu ya gayet sağlıklı bir menü bence, bir de sen akşamı bayağı erken kapatıyorsun çok güzel.Günaydın kızlar,
Dün misafirlikten geç geldim. Uyanamıycaktım nerdeyse bu sabah.Güzel bir akşam oldu ama. Çok güldük arkadaşımla.
Dünkü menüm
Sabah 08:30
2 yumurtalı omlet
1 küçük kase yoğurt
125 gr yaban mersini
1 YK kaymak
Öğle 12:30
200 gr izgara somon
1 kase haş Brüksel lahanası
2-3 ceviz
Akşam 15:30
Yarım litre sütten lor peynir
10-15 badem
2,5 litre su
50 dakika yürüyüş
Dün çok yemişim ama ..
Bugün daha az inşallah
Ne haberi canım. Annesi hala hastanedeymiş ya onu dedim. Ben bişey oldu diye çok üzülmüştümHani haber nerde
Mesajı görmedim de kaptanım ondan sordumNe haberi canım. Annesi hala hastanedeymiş ya onu dedim. Ben bişey oldu diye çok üzülmüştüm
Harikasın canım inşallah yeni yıla da 75 le gireceksin. Çok iyi gidiyorsungünaydııııınnnnnnnnnnn
Bir gram uyku uyumadım ama
tartıda pazartesi günü gördüğüm +600,
Salı gördüğüm +300 ü
Bu sabah tartıda görmeyince uykusuzluğuma rağmen enerji doldum kızlaaaaaaar
Tutmayın beni
Ayyyyyyyy Cuma'ya o artılarla geleceğim diye dellenmiştim
Yeneceğim seni tartı
Ben de dedim hayal mi görüyorumMesajı görmedim de kaptanım ondan sordum
Çok şükür ... Allah onlara bağışlasın
Çok tşkr ederim kuzum Allah razı olsun ama bana normal dogum deme ben çok korkuyorum sezeryan dan memnunum normal dogumu karıştırma beni uyusunlar napıyosa yapsınlarGünaydın herkese enerjik hatunlar..
Arkadaşım hayırlı olsun bebişin, görünce yazmadan geçemedim. İlk bebek sezaryen oldu diye ikinci de sezaryen olmak zorunda değil. Benim de ilk sezaryendi ikinciyi normal doğurdum ben. Olabiliyor yani bilgin olsun
Akşama halin kaliyor mu? Ben de niyetlendim bi 15 dk eliptik yapayım dedim. Ama yemedi valla 25 mekik zor çektim. Sıpalar kedi oldu iki tarafımdan sırnaştı. Bıraktım 25 te vazgeçtim.
İnşallah canım inşallahHarikasın canım inşallah yeni yıla da 75 le gireceksin. Çok iyi gidiyorsun
Kaptanım kızmada ben hala görmedimBen de dedim hayal mi görüyorum
Senin mesajın altında kız şu mutluluktan uçtuğun. Sevinçten goremedin galibaKaptanım kızmada ben hala görmedim
Sayfa mı atladım diye baktım geçmişe yine göremedim
Senin mesajın altında kız şu mutluluktan uçtuğun. Sevinçten goremedin galiba
Benim alıntıladığım mesajın üzerindeki oka tıkla asyanın mesajına gider.
Nörek valla zayıflamaya çalışıyoruz bacıTekrardan günaydın kızçeler güzellik uykusundan uyandım nörüyonuz bakim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?