Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nörek valla zayıflamaya çalışıyoruz bacı
sen napıyorsunuz
Artık 2 kişisiniz ne de olsa
Sabah bi uyandım ezan okunuyor kalktım namaza sonra çocukların beslenmesine patates kızarttım çocukları gönderdim 6.30 da sonra eşime kahvaltı hazırladım 7.00de onu gönderdim girdim yata topige baktım 8.00de geri yattım saat 10. 30da telefonun sesine uyandım benim asker gibi yat kalkla vaktim geçiyo gelecege hazırlık

Ğ
Maşallah yaa ben de uyumak istiyommm
Hiç uyumadım gece. Sabah 1 saat vaktim vardı uyusam mı spor mu yapsam dedim spor yaptım
Ben uykusuz kaldım mı migrenim tavan yapıyo uykumu almam lazım yoksa akşama kadar evde 1dünya savaşı ilan ederim sapıtıyorum Çünkim

L Lacivert34 canım dün kü menünü yazmıycak mısın.
Yoksa gerçekten pazartesi başladın salı bıraktın mı
Hadi menülerin mesajlarını bekliyoruz
Pazartesi diyete başlayıp salı bırakan benim ablam o öyle yapardı güya diyette sabah listede 8 de kahvaltı yazıyo diye kahvaltı yapar geri yatardı bende kızdırırdım ye yat oh ne güzel diyet diye ertesi gün bakıyordum bırakmış

Bende aynıydım
Taaaa ki buraya gelene kadar
Bu arkadaşta öyle olduğunu söylemişti de dün yazmayınca dedim bıraktı
Hadi L Lacivert34 gel

eshma nerdesin canım zayıflamaktan vaz mı geçtin.

Yok vazgeçer miyim?
Dun ilk adımı attim. Dünkü menumu paylaşayim.9:30 kahvaltı
Bir dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Söğüş domates
Yarim kıvrık kutusu peynir
Şekersiz çay
Ara öğün: iki ceviz az kuru üzüm
Öğle yemeği: 5-6 kaşık sebzeli bulgur pilavi bı o kadarda yoğurt

Öğleden sonra ara öğün : az leblebi bı küçük dilim ayva ve maltana

Aksam yemeği : eristeli çorba bı kase + 5-6 kaşık bezelye ve 5-6 kaşık bulgur pilavı ve salata

Gece birşey yemek yok biliyorum ama ben emzirdigim için yatmadan bı hurma ve bı bardak tarçınlı sut içtim.

Spor olarak bebekten pek yapamıyorum ama 100 tane ip atladim.25 tanede mekik çektim.

Gün boyu 2,5 litre tarçınlı su içtim.

Bende aynıydım
Taaaa ki buraya gelene kadar
Bu arkadaşta öyle olduğunu söylemişti de dün yazmayınca dedim bıraktı
Hadi L Lacivert34 gel
Kafada bitirmek önemli bende ne azim vardı beee şimdi tırttt önüme dünyayı serseler gözüm görmüyodu ben onun tadını biliyorum saniyelik mutluluk için niye hedefinden dönim diyodum yemiyodum şimdi canım bişey çektimi direk agzıma atıyom hep o eşşek sıpası yüzünden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…