Maşallah yaa ben de uyumak istiyommmTekrardan günaydın kızçeler güzellik uykusundan uyandım nörüyonuz bakim
Hııı anladımm benim de oluyor bazen öyle profile girerken elim değiyor.
Ben bilmeden onu göz ardı et yapmışım
Mesajı hiç gözükmemiş canım ya ama şimdi düzelttim
Nasıl yaa hamile miydin sendoğum yaptım geldım sanırım
Sabah bi uyandım ezan okunuyor kalktım namaza sonra çocukların beslenmesine patates kızarttım çocukları gönderdim 6.30 da sonra eşime kahvaltı hazırladım 7.00de onu gönderdim girdim yata topige baktım 8.00de geri yattım saat 10. 30da telefonun sesine uyandım benim asker gibi yat kalkla vaktim geçiyo gelecege hazırlıkNörek valla zayıflamaya çalışıyoruz bacı
sen napıyorsunuz
Artık 2 kişisiniz ne de olsa
Ben uykusuz kaldım mı migrenim tavan yapıyo uykumu almam lazım yoksa akşama kadar evde 1dünya savaşı ilan ederim sapıtıyorum ÇünkimĞ
Maşallah yaa ben de uyumak istiyommm
Hiç uyumadım gece. Sabah 1 saat vaktim vardı uyusam mı spor mu yapsam dedim spor yaptım
Valla akşam 10 buçuk da yattım 12 de kalktık tekrar uyuduğumda saat 6 ydı ..Ben uykusuz kaldım mı migrenim tavan yapıyo uykumu almam lazım yoksa akşama kadar evde 1dünya savaşı ilan ederim sapıtıyorum Çünkim
Ne yaptın sabah 6ya kadar bacıValla akşam 10 buçuk da yattım 12 de kalktık tekrar uyuduğumda saat 6 ydı ..
8 de de kalktım .
Bişi anlayan var mı
Ben hala yatağın içindeyim sıcacık kim çıkacak evde kimse yok sizi dikizliyomnörüuonuz gadasını aldıklarımm
Pazartesi diyete başlayıp salı bırakan benim ablam o öyle yapardı güya diyette sabah listede 8 de kahvaltı yazıyo diye kahvaltı yapar geri yatardı bende kızdırırdım ye yat oh ne güzel diyet diye ertesi gün bakıyordum bırakmışL Lacivert34 canım dün kü menünü yazmıycak mısın.
Yoksa gerçekten pazartesi başladın salı bıraktın mı
Hadi menülerin mesajlarını bekliyoruz
Ne yaptın sabah 6ya kadar bacı
Bende aynıydımPazartesi diyete başlayıp salı bırakan benim ablam o öyle yapardı güya diyette sabah listede 8 de kahvaltı yazıyo diye kahvaltı yapar geri yatardı bende kızdırırdım ye yat oh ne güzel diyet diye ertesi gün bakıyordum bırakmış
eshma nerdesin canım zayıflamaktan vaz mı geçtin.
Kafada bitirmek önemli bende ne azim vardı beee şimdi tırttt önüme dünyayı serseler gözüm görmüyodu ben onun tadını biliyorum saniyelik mutluluk için niye hedefinden dönim diyodum yemiyodum şimdi canım bişey çektimi direk agzıma atıyom hep o eşşek sıpası yüzündenBende aynıydım
Taaaa ki buraya gelene kadar
Bu arkadaşta öyle olduğunu söylemişti de dün yazmayınca dedim bıraktı
Hadi L Lacivert34 gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?