valla başkası olsa döverdi canım... çok şükür yok oyle bişey... buyk oğlan bazen terlik yiyor da diğerlerine bişey yapmadım hiçKaptan senin çocukları dövesin gelmiş galiba
Ne kızıyonnnnn yaaakaratay böreği o
öğren sen de ye çok güzeldir kesin... yeşil mercimeğe bayılıyorum ben yaa... bunu da deneyeceğim en kısa zamanda.Ne kızıyonnnnn yaaaben ne bilim unsuz börek oldugunu bilmemek ayıp degil ögrenmemek ayıp sayın Karataya burdan sevgiler
Netten tarifine baktım kırmızı mercimek le yaptılar yeşil mercimeklemi yapılıyor şekerlerimöğren sen de ye çok güzeldir kesin... yeşil mercimeğe bayılıyorum ben yaa... bunu da deneyeceğim en kısa zamanda.
evet yeşil mercimekle yapmış afatmas... vermişti tarifini geçmişte... verir yine gelince inşallah :))Netten tarifine baktım kırmızı mercimek le yaptılar yeşil mercimeklemi yapılıyor şekerlerim
buldumaynen başka haşlanmış yeşil mercımek içine 3 ymurta kırıyorum peynır zeytınyağı zeytın baharat 1 çk karbonat eklıyıp fırınlıyorum 180 derecede önceden ısıtılmış fırında pışırıyorum
Ben kırmızı mercimekle yapıcam yeşil kalmamış akşama bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya
kırmızıyla nasıl olur bilmiyorumBen kırmızı mercimekle yapıcam yeşil kalmamış akşama bakalım nasıl bişey çıkacak ortaya
Nette tarifler hep kırmızı mercimekle yapılmışkırmızıyla nasıl olur bilmiyorum
hımmm dene bakalım...Nette tarifler hep kırmızı mercimekle yapılmış
Ben deeeee, eşim de ben de çok yemek seçiyoruz , yapacak bir şey bulamıyorum çoğu zamankızlar akşama evdekiler ne yiyecek yaaa.. valla bıktım her gün aynı dert
Ne diyosun annem sen. Benim büyük oğlan tam 3 sene. Bak 3 sene diyorum gece gündüz uyku yüzü görmedim ben. Gece gündüz anırdı anırdı. Diyorduk boğazları patlayacak şimdi. Apartman çocuğun ciddi hastalığı var diye düşünüyormuşKız çocuk dedigin yer yatar sabaha kadar uyumamak neyin nesi aklım almıyo valla
Geçmiş olsun canım, neyin var?Kızlar napıyosunuz ben çok hastayım. Bugünde kayınpeder gelecek akşama pırasalı basma börek yapıcam. Sürekli tekrarlıyo hastalığım bi kendime gelemedim yaa
İçek kızBuyrun gelin canım ne demek başımın üzerinde yeriniz var
Sade filtre içerik
Canım artı çıktım bu sabah. Pazartesi menüsünün hediyesi oldu. Yağların depo olması 48 saat sürüyormuş.Ceruu bu menü mü çok yapma kuzu ya gayet sağlıklı bir menü bence, bir de sen akşamı bayağı erken kapatıyorsun çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?