Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kız çocuk dedigin yer yatar sabaha kadar uyumamak neyin nesi aklım almıyo valla
Ne diyosun annem sen. Benim büyük oğlan tam 3 sene. Bak 3 sene diyorum gece gündüz uyku yüzü görmedim ben. Gece gündüz anırdı anırdı. Diyorduk boğazları patlayacak şimdi. Apartman çocuğun ciddi hastalığı var diye düşünüyormuş
Sebep 8 ay gazdan anırdı kolik oldu. Kolik bilirmisin. 8.ci ay bitti 1 ay rahat ettik 9.cu ay dişleri başladı tam 3 yaşıma dek anırdı. Hergün ağrı kesicilerle duruyodum uyku yok. Astımımda ilk o zaman başladı. 5 sene sürdü ama bu sene hiç olmadım astım. Allah başımdan eksik etmesin ama böyle manyak bir bebeği Allah kimseye vermesin.
İkincide fena zati ikiside kova burcu. Babalarıda kova. Ama ikinci yattımı uyur. Onda uyku gördüm. Sende hergün ya musavvir çek ve sakin uslu olsun seni uykusuz bırakmasın diye dua et. Yoksa bi manyak gelir tam 3 sene ağlamaktan delirirsin benim gibi

Kızlar napıyosunuz ben çok hastayım. Bugünde kayınpeder gelecek akşama pırasalı basma börek yapıcam. Sürekli tekrarlıyo hastalığım bi kendime gelemedim yaa

Kızlar şu son bir kaç gündür düzensizim. Spor yapmak gelmiyor içimden. Su içmek gelmiyor. Aç olmadığım halde yemek yiyorum. Meyve içinde yüzüyorum nerdeyse. Ufakta olsa son iki gündür artı gösteriyor tartı. Biri benimle ciddi konuşsun bir ya

Tek sevindiğim günü erken kapatıyor olmak ve şu kahveyi sade içmeye alışmış olmak.

Evde stickerlarım var. Yarından itibaren çizelgeye başlıycam. Tekrar odaklanmak için. Disiplini seviyorum ben ya. Düzensiz geçen günlere üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…