Kız bırak şu böregin yakasınıdun sabah 9:00 mercımek böreği acıka muz stlü kahve
akşam 19:00 da yumurta karnabahar kısırı
2000 ip atladım 2 lt su oldu bir de tilya kürüne başladım
Kız çocuk dedigin yer yatar sabaha kadar uyumamak neyin nesi aklım almıyo vallaBebiş uyumadı tatlım
Çocuk baktım
Valla henüz benim öyle bir çocuğum olmadıKız çocuk dedigin yer yatar sabaha kadar uyumamak neyin nesi aklım almıyo valla
işyerine ne getırcem kuzum yumurta kırıp mıKız bırak şu böregin yakasını
Yumurta kırma haşlanmış domates salatalık peynir yesillik onun bahanesi yok sabah erken kalk evde kahvaltını yap börek ne diyette börek mi olurişyerine ne getırcem kuzum yumurta kırıp mı
Karatay böreği sanırım unsuz canımYumurta kırma haşlanmış domates salatalık peynir yesillik onun bahanesi yok sabah erken kalk evde kahvaltını yap börek ne diyette börek mi olur
CANIM UNLU DEGIL BENIM BOREKYumurta kırma haşlanmış domates salatalık peynir yesillik onun bahanesi yok sabah erken kalk evde kahvaltını yap börek ne diyette börek mi olur
Karatay böreği sanırım unsuz canım
Hee şimdi oldu börek diyince kafam ancak ona çalışıyoCANIM UNLU DEGIL BENIM BOREK
HAŞLANMIŞ MERCIMEK YUMURTA PEYNIR VAR IÇINDE AZ DA SUT
akşamdan yapıyorum yanına domates salatalık koyuyorum bazen bır de kırmızı mercımek değil yeşil mercımek :)Hee şimdi oldu börek diyince kafam ancak ona çalışıyo
CANIM UNLU DEGIL BENIM BOREK
HAŞLANMIŞ MERCIMEK YUMURTA PEYNIR VAR IÇINDE AZ DA SUT
karatay böreği oYumurta kırma haşlanmış domates salatalık peynir yesillik onun bahanesi yok sabah erken kalk evde kahvaltını yap börek ne diyette börek mi olur
ne diyon canım yaa vallahi anlamıyom16 aylık oğlum var
allah muhtaç etmesin böyle yaşamaya canım dme öyle.. benim de başım felaket ağrıyor şu an... yapacak bişey yok... çovukları mı döveyim..Ben uykusuz kaldım mı migrenim tavan yapıyo uykumu almam lazım yoksa akşama kadar evde 1dünya savaşı ilan ederim sapıtıyorum Çünkim
allah muhtaç etmesin böyle yaşamaya canım dme öyle.. benim de başım felaket ağrıyor şu an... yapacak bişey yok... çovukları mı döveyim..
akşam olmuş mu canım yaa.. naptın öyle... erişte karbonhidrat... bezelye karbonhidrat... bulgur karbonhidratt...Yok vazgeçer miyim?
Dun ilk adımı attim. Dünkü menumu paylaşayim.9:30 kahvaltı
Bir dilim ekmek
Haşlanmış yumurta
Söğüş domates
Yarim kıvrık kutusu peynir
Şekersiz çay
Ara öğün: iki ceviz az kuru üzüm
Öğle yemeği: 5-6 kaşık sebzeli bulgur pilavi bı o kadarda yoğurt
Öğleden sonra ara öğün : az leblebi bı küçük dilim ayva ve maltana
Aksam yemeği : eristeli çorba bı kase + 5-6 kaşık bezelye ve 5-6 kaşık bulgur pilavı ve salata
Gece birşey yemek yok biliyorum ama ben emzirdigim için yatmadan bı hurma ve bı bardak tarçınlı sut içtim.
Spor olarak bebekten pek yapamıyorum ama 100 tane ip atladim.25 tanede mekik çektim.
Gün boyu 2,5 litre tarçınlı su içtim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?