Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayyy , bu nasıl bir anlatma şekli yaa sesli güldüm yeminle. O kadar içten ki yaşadım resmen..
Geçmiş olsun. İyi sabretmişsin ben olsam 21. gün delirir tımarhanenin kapısında bulurdum kendimi.

Asya canım tekrar geçmiş olsun. Allah sabrını artırsın. El kızları bakmaz. Açıkcası ben de bakamazdım annem babam dışındakilere kayınvalideme vs. İnsanı psikolojik olarak çok olumsuz etkiliyor hasta bakmak. Kızma gelininize

anırmak falan ne ya çok ayıp

Sabah:2 bardak ayvalı ıhlamur 1 tost
Ara: nescafe 3 ü bir arada. 1 kurabiye
Öğlen yok
Akşam:2 dilim basma börek ayran
Bu nasıl menü demeyin hastalıktan kendine bakamama menüsü bu. Hergün ev süpürüyorum oğlan öksürüyo diye. Bugünde süpürdüm çok hastaydım koltukta kalakaldım. Birde
Ayyy , bu nasıl bir anlatma şekli yaa sesli güldüm yeminle. O kadar içten ki yaşadım resmen..
Geçmiş olsun. İyi sabretmişsin ben olsam 21. gün delirir tımarhanenin kapısında bulurdum kendimi.
Napcan canım hiçkimse o manyak bebeği istemedi ne kayınvalidem ne annem herkes kaçtı. Bisürü doktor değiştirdik bi tanesi başedebildi sadece. Diğerleride hakkından gelemedi geceleri karanlıkta beni arardı bağıra bağıra anne anne diye. Eşim bakardı ben saklanırdım eşime diyorduki sen git yat ben anne istiyorum derdi. Sürekli mamada mama. 3 yaşında kestik mamayı dişleride bitince sustu

Ben deeeee, eşim de ben de çok yemek seçiyoruz , yapacak bir şey bulamıyorum çoğu zaman
aynen ben de bulamıyorum.. bazen dışardan söyluyorum napayım :)

Kızlar napıyosunuz ben çok hastayım. Bugünde kayınpeder gelecek akşama pırasalı basma börek yapıcam. Sürekli tekrarlıyo hastalığım bi kendime gelemedim yaa
valla yaa kaç hafta oldu hep hastalık... rabbim şifa versin canım...iyileşin de gel artık sohbet edek...

senin çoookkkk farklı bir beslenmen olduğu için ben ne diyeceğimi bilemiyorum canım...

Canım normal ağlamayınca ve 1.ci katta oturupta artmanın 4.cü katındaki kadın kapıya gelipte noldu diye sorunca o ağlama değil anırma oluyor
benim kızda çok bağırıyor valla apartman ayağa kalkıyor... imkanım olsa mustakil eve çıkacağım o derece...

Asyaaaaa asyaaaaaa yemin ederim şu an çocuğunu kaybedip bulunca döven anne duygusu yaşıyorum... Seni evire çevire dovesim var. Vallahi annene bişey oldu sandım. Neyse çok şükür haber aldık.
inan ki en son bildirimi ne zaman yaptım hatırlamıyorum işte o bildirimden bu yana eve yeni geldim bugün.oğlan rezil oldu ortalarda.ne düzenli yemek ne dinlenmedökülüyorum resmen.annem eskiye nazaran iyi ama çok zaman ister daha.1 çocuğum vardı 2 oldu.yemeğini yediriyorum temizliyorum yıkıyorum yatırıyorum.ancak yazabildim sizede

Canım artı çıktım bu sabah. Pazartesi menüsünün hediyesi oldu. Yağların depo olması 48 saat sürüyormuş.

A o zaman başka tabi kuzum

Kızlar napıyosunuz ben çok hastayım. Bugünde kayınpeder gelecek akşama pırasalı basma börek yapıcam. Sürekli tekrarlıyo hastalığım bi kendime gelemedim yaa

Geçmiş olsun canım

Canım meyve hakkında kötü dedikodu yap benimle. Bir gün yedim her gün yiyesin geliyor artık. Karında doyurmuyor. Boş kalori resmen

yok kızmıyorum gülüm benim annemdir ben bakarım onlarada dedim.felç durumu yok şükür demek felç olsa biz olmasa atacaklar kadını

Canım meyve hakkında kötü dedikodu yap benimle. Bir gün yedim her gün yiyesin geliyor artık. Karında doyurmuyor. Boş kalori resmen
Canım yeme olayına çok bir şey diyemeyeceğim, kendime hayrım yok ama spor konusunda şunu söyleyebilirim, zumba yap.Bak sabah 6.30 da evden çıkıp akşam 18.30'da evde oluyorum, trafik vs çok yoruyor , ama zumba bana çok iyi geliyor , evet yoruluyorum vs ama 15 dk yaptığında bile o kadar iyi geliyor öyle terliyorsun ki , sonra kendiliğinden devamı geliyor.Sonunda çok yoruluyorum belki ama yaparken ben çok eğleniyorum.

anladım canım rabbim şifa versin sana da güç kuvvet versin... varsın işte sen çok şükür...

Asyacığım tekrar çok çok geçmiş olsun, annenin hastaneden çıkmasına çok sevindim.Bundan sonra da hepiniz için iyi olur her şey inşallah.
amin canım inşallah.1 aya toparlar iyice inşallah.ama işte benim şu an takıma bir faydam olmaz hatta zararım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…