Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Benim büyük oğlum şimdi çok akıllı ama o dönem psikolojimi bozmuş ağlayan çocuğa tahammülüm yok. Elim ayağıma dolanıyo. Ne çektim beee. Günlerce aylarca koliği tuttu hergün öğlen 12 de başlar akşam 9 a kadar uyur uyanır ağlardı hemde ne ağlamak yıkardı evi. Kucağımda koridorda hoplata hoplata koşardım yazın o bunaltıcı sıcaklarda. Akşam eşim gelir arabaya binerdik çalıştırır bir tur atardık susardı. O buzuki orhanın kolik müzikleri sürekli açıktı evde. Millet gelir noluyo diye iyice delirirsin sokağa çıkamazsın sokakta tutar hastanede tutar. Biyere gidemezsin acillere taşınırsın. Evde deliren bebek arabada gezdimi susar gıkı çıkmaz. Eve gelirsin yine başlar. Çıkarsın susar bazen ağlaya ağlaya bişey olcak diye korkardım

neyse geçmiş gitmiş darısı başımıza inşallah...

neyse geçmiş gitmiş darısı başımıza inşallah...

Ne bilim kuzum kızımda ne aglama ne uykusuzluk hiç bişey görmedim 20gün emdi zatin geceleride biberonu agzına dayar altını destekler yatardım agladınmı bi biberon daha mama yapar agzına dayar yatardım gündüzde aynı şekilde aşıya götürürdüm gıkı çıkmazdı ne ateş ne bişey dişleri dersen tesadüfen farkettim çıktığını yine hiç sıkıntısını çekmedim siz anlattıkça bana hikaye gibi geliyo valla şimdiki çocuklar bi acayip kız hatim başlıycam inş buda sessiz sakin bi çocuk olur ablası gibi

izin ne kadar verilebiliyor
canım bu hafta izin aldın iki hafta geri dönemiyorsun... ondan sonra ne zaman şstersen gel... ister 1 ay sonra ister 1 yıl sonra... sana kalmış.. sadece izine ayrıldığın kilonun üstünde olursan listeye dönemiyorsun... o kiloya gelene kadar bekliyorsun... ama sen alma zaten kilo çok emek verdin heba etme

çok şükür canım aynen öyle.beni listeden çıkar istersen benim bu durum 1 ay sürer daha böyle çünkü
Geçmiş olsun canım çok zor Allah çektirmesin. Hasta bakmak çok zor. Benimde babaanneme annem baktı 15 sene. Kızı istemedi bakmadı öbür oğlu bakmadı. Çokta zahmetliydi bakımı annem kafayı yedi. Sanada zor ama el kızı bakmak istemez siz kızları varken ve normal bu isteği. Benim annemde istemedi kızı var diye ama kızı sokağa atınca annem bakmak zorunda kaldı

anladım canım tamam.annem toparlasın kendini gelirim geri.

ben de ilk oğlumda çok zorlanmadım ama o da iki yaşından sonra mahvetti beni... dehşet ötesi hareketli yaramaz... 9 yaşında hala yerinde tutamıyorum... sürekli yaramazlık yapıyor

yaygara yapmasalar gerisi mühim değil gülüm ben bakıyorum zaten.Annem iyi olsun da başka bişey istemiyorum ben.kız bide annemden şikayet ederdim felç geçirdi işte hastanede öldü resmen kadın ağıdımız hastaneyi kaldırdı ayağa.Allah eksikliğini vermesin

Yawrum sen o zaman bebek bakmamışsınki sen kuzu büyütmüşsün. Biz hayvan besledik. 2 oğlan evde hayvan besliyoruz biz. Eşimin arkadaşının 2 oğlı var 3.cü kız olmuş diyorki evde meğersem hayvan besliyormuşuzdu. Uyku ne yaw uyku ne. Uykusuzluktan 3 senede hem migren hem astım oldum ben gözlerimin önünde aniden ışıklar çakardı. Klozette uyuyup kafamın yarılmışlığı var. Kucağımda koşarken saçlarımı yolardı 8 aylık. Böyle besleme gibi yoluk yoluk gezerdim ben. Dana gibi 8 aylık kucağımda gezip hoplatmaktan bel fıtığı oldum sen ya musavvir hergün çek hemen başla riske atma hiç ne çıkacağı belli olmaz

Öğleden önce 1 lt suyu bitirdim..
yemek yedim..
15 dk lik bir tur attım..
Canım sıkılıyor.. Hiç çalışmak istemiyorum ne biçim bir gün bugün yaaa

Taburcu mu oldunuz?

canım yaa çocuktan bahsediyoruz valla anlatma bence sen artık... bi de benim kız gibi olsa ne dicektin bilmiyorum... hayvan falan çok kötü ama 8 yaşında ben sabaha kadar sallıyorum bak hala.. boşuna sermemişler cenneti ayaklarımızn
altına... ama anlatış tarzın cidden çok kötü...

ben de ilk oğlumda çok zorlanmadım ama o da iki yaşından sonra mahvetti beni... dehşet ötesi hareketli yaramaz... 9 yaşında hala yerinde tutamıyorum... sürekli yaramazlık yapıyor
Uyku uyuyosak yaramazlık bişey değil biz perdeleri değiştirdik tırmanıp yırtmışlar top oynarken eşyalar tablolar kırılıyo koltuklar kırılıyo zıplamaktan ama susup ağlamıyorlar ve gece uyuyorlar gerisi önemli değil

Öğleden önce 1 lt suyu bitirdim..
yemek yedim..
15 dk lik bir tur attım..
Canım sıkılıyor.. Hiç çalışmak istemiyorum ne biçim bir gün bugün yaaa
aynen benim de sıkılıyor... hava kapalı desem değil açık desem değil... bunaltıcı bi hali var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…