- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Yawrum sen o zaman bebek bakmamışsınki sen kuzu büyütmüşsün. Biz hayvan besledik. 2 oğlan evde hayvan besliyoruz biz. Eşimin arkadaşının 2 oğlı var 3.cü kız olmuş diyorki evde meğersem hayvan besliyormuşuzdu. Uyku ne yaw uyku ne. Uykusuzluktan 3 senede hem migren hem astım oldum ben gözlerimin önünde aniden ışıklar çakardı. Klozette uyuyup kafamın yarılmışlığı var. Kucağımda koşarken saçlarımı yolardı 8 aylık. Böyle besleme gibi yoluk yoluk gezerdim ben. Dana gibi 8 aylık kucağımda gezip hoplatmaktan bel fıtığı oldum sen ya musavvir hergün çek hemen başla riske atma hiç ne çıkacağı belli olmaz
O farklı sizinki farklı. Bizimkinde sorun yoktu ve o kadar bağırıyordu. Bir doktor hiperaktivite ilaçlarıyla çocuğu baskılayalım sakinleşir demişti istemedik şimdi gittiğimiz doktor bu çocuk çok fena bişeyi yok bunun fenalığından bağırıyo sağlıklı demişti. O kadar ağlayınca bişeyi var sanıyosun ve doktor doktor geziyosun. Sonra geçti çok tatlı söz dinleyen bir çocuk olducanım yaa çocuktan bahsediyoruz valla anlatma bence sen artık... bi de benim kız gibi olsa ne dicektin bilmiyorum... hayvan falan çok kötü ama8 yaşında ben sabaha kadar sallıyorum bak hala.. boşuna sermemişler cenneti ayaklarımızn
altına... ama anlatış tarzın cidden çok kötü...
Benim perdemi kestiler. Yatak ortumu kestiler. Battaniyede de kesik var. Evde çakmak bulamayiz. Daha doğrusu bir şey lazım oldum mu bulunmaz.. Alıp kullanıp bir yere sokmuslardir çünkü. Dağınıklıklari çabası. Kilimimin köşesi yanik. Hergun kıyafet değişir çünkü mutlaka kirletirler. Çamaşırları katlar ellerine veririm sonra dolabı bir açarım!! Kafayı duvarlara vurmalık...Uyku uyuyosak yaramazlık bişey değil biz perdeleri değiştirdik tırmanıp yırtmışlar top oynarken eşyalar tablolar kırılıyo koltuklar kırılıyo zıplamaktan ama susup ağlamıyorlar ve gece uyuyorlar gerisi önemli değil
Ne güzel bunlar hep ilerde anı olarak kalacak işte..Benim perdemi kestiler. Yatak ortumu kestiler. Battaniyede de kesik var. Evde çakmak bulamayiz. Daha doğrusu bir şey lazım oldum mu bulunmaz.. Alıp kullanıp bir yere sokmuslardir çünkü. Dağınıklıklari çabası. Kilimimin köşesi yanik. Hergun kıyafet değişir çünkü mutlaka kirletirler. Çamaşırları katlar ellerine veririm sonra dolabı bir açarım!! Kafayı duvarlara vurmalık...
Ben çocuklarıma kurban olayımBenim perdemi kestiler. Yatak ortumu kestiler. Battaniyede de kesik var. Evde çakmak bulamayiz. Daha doğrusu bir şey lazım oldum mu bulunmaz.. Alıp kullanıp bir yere sokmuslardir çünkü. Dağınıklıklari çabası. Kilimimin köşesi yanik. Hergun kıyafet değişir çünkü mutlaka kirletirler. Çamaşırları katlar ellerine veririm sonra dolabı bir açarım!! Kafayı duvarlara vurmalık...
Yaramazlıklarına kızmıyorum bende. Ama ağlama oldumu sinir oluyorum durduk yere sebepsiz ağlayan çocuklara sinir oluyorum elim ayağıma ddolanıyo illa bişey kırıp döküyorum.Benim perdemi kestiler. Yatak ortumu kestiler. Battaniyede de kesik var. Evde çakmak bulamayiz. Daha doğrusu bir şey lazım oldum mu bulunmaz.. Alıp kullanıp bir yere sokmuslardir çünkü. Dağınıklıklari çabası. Kilimimin köşesi yanik. Hergun kıyafet değişir çünkü mutlaka kirletirler. Çamaşırları katlar ellerine veririm sonra dolabı bir açarım!! Kafayı duvarlara vurmalık...
Komedi ailesi çok tatlısın YaaYaramazlıklarına kızmıyorum bende. Ama ağlama oldumu sinir oluyorum durduk yere sebepsiz ağlayan çocuklara sinir oluyorum elim ayağıma ddolanıyo illa bişey kırıp döküyorum.
5 yaşında büyük. Doktor değiştirdikya alerji için. Sokaklarda bağırıyo sürüye sürüye götürdük hastaneye. Bağırıyo yetişin kurtarın beni adam kaçırıyorlar diyeeee. Hastane polisi geliyo millet noldu diye bakıyo napalım gülüp geçiyoruz. Doktorlarda tanıyoya bizi tüm hastane personeli hemşireler filan. Off yine mehmet geliyo diyorlar
canım kırmızı mercımek karatayda ayda 1 defa serbest yeşil mercımek oyle değil onıun için yeşil mercımeklı yaptımNetten tarifine baktım kırmızı mercimek le yaptılar yeşil mercimeklemi yapılıyor şekerlerim
Bacı yeşilinide deneriz elde kırmızı vardı onla yaptık akşama yemek yok çaktırma taze fasulye yaptım yanına da börek işte yeter aksi gibi dünden mercimek çorbası var iki mercimek heç olmadıcanım kırmızı mercımek karatayda ayda 1 defa serbest yeşil mercımek oyle değil onıun için yeşil mercımeklı yaptım
hem hamışşsın hem dıyet mı yapıyosunBacı yeşilinide deneriz elde kırmızı vardı onla yaptık akşama yemek yok çaktırma taze fasulye yaptım yanına da börek işte yeter aksi gibi dünden mercimek çorbası var iki mercimek heç olmadı
Pilavdan gına geldi artık pirinç bulgur usandık
Acikmadan yeme. Uyanınca hafif bir şeyler atistirirsin.kızlar yaa dehşet uyku bastırdı valla eşim gelse de uyusam...
barbunya yaptım evdekilere... benim mercimekli lahanam var... ama acıkmadım yemesem mi acaba... acıkır mıyım ki...
ellerine sağlık canım. inşallah beğenirsin... yeşil mercimekli yumurta yapıyorum ben dehşet seviyorum... bu da guzeldir eminim...Kaptanım böregim pişiyor begenirsem tavsiye ederim
Oooo hergaf nerelerdesin sen yaaS.a hanimlar
Menum
Sabah 7.30
İki bardak su
Kayisi,ceviz
Peynir,domates,salatalik
Zeytin
Kefir
Ara şekersiz çay,kahve,yeşil çay
Akşam 17.30
Haslama karnibahar,peynir,yarim simit
Su 1,5 l
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?