Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay sesli kahkahayla güldüm. Bende 3 tane var.. Vah bana vaaahhh.

O farklı sizinki farklı. Bizimkinde sorun yoktu ve o kadar bağırıyordu. Bir doktor hiperaktivite ilaçlarıyla çocuğu baskılayalım sakinleşir demişti istemedik şimdi gittiğimiz doktor bu çocuk çok fena bişeyi yok bunun fenalığından bağırıyo sağlıklı demişti. O kadar ağlayınca bişeyi var sanıyosun ve doktor doktor geziyosun. Sonra geçti çok tatlı söz dinleyen bir çocuk oldu

Benim perdemi kestiler. Yatak ortumu kestiler. Battaniyede de kesik var. Evde çakmak bulamayiz. Daha doğrusu bir şey lazım oldum mu bulunmaz.. Alıp kullanıp bir yere sokmuslardir çünkü. Dağınıklıklari çabası. Kilimimin köşesi yanik. Hergun kıyafet değişir çünkü mutlaka kirletirler. Çamaşırları katlar ellerine veririm sonra dolabı bir açarım!! Kafayı duvarlara vurmalık...

Ne güzel bunlar hep ilerde anı olarak kalacak işte..

Ben çocuklarıma kurban olayım
Ayakları yıkanıp suyu içmelikmiş benimkiler Allah yardımcınız olsun

Yaramazlıklarına kızmıyorum bende. Ama ağlama oldumu sinir oluyorum durduk yere sebepsiz ağlayan çocuklara sinir oluyorum elim ayağıma ddolanıyo illa bişey kırıp döküyorum.
5 yaşında büyük. Doktor değiştirdikya alerji için. Sokaklarda bağırıyo sürüye sürüye götürdük hastaneye. Bağırıyo yetişin kurtarın beni adam kaçırıyorlar diyeeee. Hastane polisi geliyo millet noldu diye bakıyo napalım gülüp geçiyoruz. Doktorlarda tanıyoya bizi tüm hastane personeli hemşireler filan. Off yine mehmet geliyo diyorlar

Komedi ailesi çok tatlısın Yaa

canım kırmızı mercımek karatayda ayda 1 defa serbest yeşil mercımek oyle değil onıun için yeşil mercımeklı yaptım
Bacı yeşilinide deneriz elde kırmızı vardı onla yaptık akşama yemek yok çaktırma taze fasulye yaptım yanına da börek işte yeter aksi gibi dünden mercimek çorbası var iki mercimek heç olmadı
Pilavdan gına geldi artık pirinç bulgur usandık

hem hamışşsın hem dıyet mı yapıyosun

Mixlife tea ile: Çayımız iştah kesici metebolizma hızlandırıcı kabızlığı ortadan kaldırıyor ve vücuda enerji veriyor. Tansiyon kolestrol şeker dengeleyici ozelligi var. Emzirenler 3 aydan ıtıbaren kullanabiliyor. Kargo dahil 110TL fiyatımız var ortalama 45 gun gidiyor bir kavanoz. Ürünümüz tamamen bitkisel ve tarım Bakanlığı onaylıdir gönül rahatlığıyla kullabilirsiniz mesaj atın hanımlar :)

kızlar yaa dehşet uyku bastırdı valla eşim gelse de uyusam...
barbunya yaptım evdekilere... benim mercimekli lahanam var... ama acıkmadım yemesem mi acaba... acıkır mıyım ki...

S.a hanimlar
Menum
Sabah 7.30
İki bardak su
Kayisi,ceviz
Peynir,domates,salatalik
Zeytin
Kefir
Ara şekersiz çay,kahve,yeşil çay
Akşam 17.30
Haslama karnibahar,peynir,yarim simit
Su 1,5 l

Selam arkadaşlar kayınpederler geldi çocukları bıraktım gittim saçlarımı kestirdim amerikan kestirdim çok rahat oldu yakıştıda. Önceden olsa tombul surata yakışmazdıda zayıflayınca yakıştı. Çokta rahat oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…