Güle güle kullan canım. Benim de var bi değişiklik yapasım bakalım.Selam arkadaşlar kayınpederler geldi çocukları bıraktım gittim saçlarımı kestirdim amerikan kestirdim çok rahat oldu yakıştıda. Önceden olsa tombul surata yakışmazdıda zayıflayınca yakıştı. Çokta rahat oldu
Biraz öncede yönetici geldi alt katın anahtarını getirdi öbür gün yalıtımı yaptırıyoruz inşallah
Yok canim servise aldılar anneme ben bakıyorumTaburcu mu oldunuz?
Yok canim servise aldılar anneme ben bakıyorumTaburcu mu oldunuz?
Tavsiyelerin için teşekkürler canım. Ben de deniycem zumba yı. Bugünkü menünü paylaştın mı canım. GöremedimCanım yeme olayına çok bir şey diyemeyeceğim, kendime hayrım yok ama spor konusunda şunu söyleyebilirim, zumba yap.Bak sabah 6.30 da evden çıkıp akşam 18.30'da evde oluyorum, trafik vs çok yoruyor , ama zumba bana çok iyi geliyor , evet yoruluyorum vs ama 15 dk yaptığında bile o kadar iyi geliyor öyle terliyorsun ki , sonra kendiliğinden devamı geliyor.Sonunda çok yoruluyorum belki ama yaparken ben çok eğleniyorum.
Afiyet olsun canım. Diyetisyene gidiyor musun sen?Hemen menü yazayım bugün evde usta çalışıyo baya geç bitecek işleri maalesef sporda yapamıcam
Limonlu su
Kahvaltı 07.45
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
5 zeytin
1 çay kaşığı bal
1 ince dilim ekmek
1 etimek
Şekersiz çay
Ara 10.30
İki avuç sarı üzüm
Bir avuç fındık
Öğle 12.30
1 kase çorba
4 yk ıspanak
2 ince dilim ekmek
Yoğurt
Ara 15.30
Bir mandalina
Yoğurt
Bir şekersiz kahve
1 parça çikolata
Akşam 20.00
1 kase çorba
4 yk taze fasulye
3 kaşık mantı
Biraz et kavurma
1 ince dilim ekmek
Nesi var bu menunun?Bugünkü menüm kızlar
Sabah 8:30
4-5 YK kıymalı menemen
2 dilim beyaz peynir
1 erik
Öğle 12:30
250 gr kadar ızgara tavuk göğsü
Yeşil salata
4-5 kuru kayısı
10-15 badem
Akşam 16:00
1 küçük kase haş karnabahar
1 küçük kase yoğurt
Su 2 litre
80 dakika yürüyüş
Bir zengin menü örneği daha benden
Bugün son olsun
Bugünkü menüm kızlar
Sabah 8:30
4-5 YK kıymalı menemen
2 dilim beyaz peynir
1 erik
Öğle 12:30
250 gr kadar ızgara tavuk göğsü
Yeşil salata
4-5 kuru kayısı
10-15 badem
Akşam 16:00
1 küçük kase haş karnabahar
1 küçük kase yoğurt
Su 2 litre
80 dakika yürüyüş
Bir zengin menü örneği daha benden
Bugün son olsun
Allah kolaylık versin. Taburculuk ne zaman?Yok canim servise aldılar anneme ben bakıyorum
Afiyet olsun canım. Diyetisyene gidiyor musun sen?
Niye oyle dedin kaptanım,çok yazmasamda arayi açmadan girmeye çalişiyorum.Oooo hergaf nerelerdesin sen yaa
İçerik olarak diyete uygun da. Meyve fazla protein fazla. İki gündür artıdayımNesi var bu menunun?
En son pazar menü paylaştın canım. Bu gün çarşamba. aşağıda ismini görüyorum konuyu okuyorsun. Ama hiç bişey yazmadan çıkıyorsun. Sence takımın sana faydası oluyor mu ben onu merak ediyorum aslında.Niye oyle dedin kaptanım,çok yazmasamda arayi açmadan girmeye çalişiyorum.
Afiyet olsun canımMenü menü menü
Aç karna maydanoz limon kürü
10:30
2 dilim tam buğday ekmeği ve kibrit kutusu kadar kaşar peynirle tost
1 haşlanmış yumurta
1 domates 1 salatalık
1 bardak süt ve 1 çay kaşığı bal
14:00
2 YK bamya
2 YK yoğurt
1 kibrit kutusu ekmek
19:00
6 YK bamya
1 kase yoğurt
Hangi meyve fazla ben meyve göremedim kor oldum göremiyorumİçerik olarak diyete uygun da. Meyve fazla protein fazla. İki gündür artıdayım
Artıları gördükçe daha fazla yiyesim geliyor. Ama bugün son. Yarın tartılmıycam. Kafamdaki menüyü uyguluycam. Cuma ya allah kerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?