Alıngan mısın kuzum sen. Biz ne laflar yiyoruz valla hiç gıkımızı çıkartmıyoruzNiye oyle dedin kaptanım,çok yazmasamda arayi açmadan girmeye çalişiyorum.
Abooooo ne lafı yedin kızAlıngan mısın kuzum sen. Biz ne laflar yiyoruz valla hiç gıkımızı çıkartmıyoruz
1 erikHangi meyve fazla ben meyve göremedim kor oldum göremiyorum
Valla sabah yazınca ben kilo kilo mandalina elma falan yedin sandım.1 erik
4-5 gün kurusu
Bana yaramıyor kuru meyve ya
Ama moral oldu mesajın kaptançok güldüm
Bitter yedim diye bir akşam ne sporlar yazdın. Pekmezli yumurtama laf attınAbooooo ne lafı yedin kız
Alinmadim canim,yazi dili ,mimikler olmayinca yanliş anlaşiliyor.Alıngan mısın kuzum sen. Biz ne laflar yiyoruz valla hiç gıkımızı çıkartmıyoruz
Kusura bakmayın,evet yazamiyorum fazla,ama okumaya çalişiyorum. Faydasi oluyor olmaz mıEn son pazar menü paylaştın canım. Bu gün çarşamba. aşağıda ismini görüyorum konuyu okuyorsun. Ama hiç bişey yazmadan çıkıyorsun. Sence takımın sana faydası oluyor mu ben onu merak ediyorum aslında.
Bizim şeker pancarı geldiNasılsınız kızlar
Doğru canımAlinmadim canim,yazi dili ,mimikler olmayinca yanliş anlaşiliyor.
Kaptanim uyarabilir her daim.
valla insan gibi yenince bittere hiç bişey demedim şimdiye kadarBitter yedim diye bir akşam ne sporlar yazdın. Pekmezli yumurtama laf attın
Abartarak yazıyorum tabii. Allah senden razı olsun
Alıngan olan benim galiba ahahah
Alışırsın zamanla yeni duruma. Ömür boyu liste de olamazsın ya canımay benden menu yine yok kızlar.. uykusuzlukla akşam akşam baya abarttım... listeden çıkmak i-hiç yaramadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?