Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şimcik yolladım kayınpederleri. Akşam olunca hastalıklar dahada artıyo. Burnum tıkalı genizlerim yanıyo başım ağrıyo tylotla geçiriyorum çocuklarla fırsat olmadı doktora gitmeye. Ama kuaföre gitmeye fırsat oldu

Boşuna gitme. 3 gün katarin kullan, 4. Gün hafifler zaten. Varsa burun fisfisi bir de olduuuu

@anka_misali daha aktif olmayı çok istiyorum ama işte bebek durmuyor hiç bide 4 ten sonra buyukte geliyor resmen totom yer gormuyor.isterseniz liste dışı da yarisabilirim sonuçta kurallar var uymayınca olmuyor.evet dediğin gibi akşam olmadı fazla kaçırdım ama inanıyorum olacak.

Kızlar bugün akşam paçoz gibi dışarda gezerken hayatımda en sevdiğim insanı gördüm karşı cinsten. Rakibim olur kendisi çok fena oldu. Normalde savaş boyalarımı sürünmüş gezerim. Full makyaj, kırmızı saçlar, şık giyim. Bu akşam gözlük, eşofman, saçlar yağlı. Yerin dibine girdim ama çaktırmadım. Belki tanımamıştır ha

Belkide

Bence de tanımamıştır
Anlattığına göre after before görüntün canlandı gözüm de

Giriyom çıkıyom bildirim yok kızların hepsimi yogun dedim şimdi girdim iki fırça çekim neredesiniz yazacaktım sayfa sayfa konuşma var biride etiketlemiyoki bildirim gelsin sıkıntıdan patladım evde simeranya7 begeni de yapmamış ki bildirim gelsin

Yarın sabah pofuduk bir omlet yemeyi düşünüyorum. Öğle 150 gr ızgara hindi yeşil salata. Akşam da bir kase yoğurt

İnşallah yeterli olur. Günü erken kapayınca sabah hafif geçiştiremiyor insan

Canım hamile topiklerine sen de menü yazsana. Çok kilo alma ilk aylarda. Sonra verirken alnımızın damarı çatlıyor tabiri caizse

Son düzenleme:
Menü yazsam saçma sapan olur o yüzden pek yazmak istemiyorum Çünki az ve sık yiyorum eskiden çok dikkat ediyodum artık etmiyorum iştahım açıldı kuzum ya
Çok açılmasın iştahın canım ya. İlk 6 ay metabolizma o kadar da hızlanmıyormuş. Hamile veya değil insanın yedikçe yiyesi geliyor. Frene bas arada

Menü yazsam saçma sapan olur o yüzden pek yazmak istemiyorum Çünki az ve sık yiyorum eskiden çok dikkat ediyodum artık etmiyorum iştahım açıldı kuzum ya
Amanın kuzum dikkat et daha ilk aydan açılmasın iştah sonra zor olcak vermek. Zaten 6.cı aydan sonra naparsan yap kilo alcan bari ilk aylardan başlama. Bol bol yoğurt ye. Yoğurt bebeğe çok güzel kilo yapıyor. Benim ufacık 4 kilo oldu tosun gibiydi

Yazıyorum bir kenara. ilerde ben de hamile kalırsam bol bol yoğurt yiyeyim zaten seviyorum. Mucizevi bir yiyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…