Ne diyor doktorlar canım düzelme şansı varmı. Bu arada bebeğine kim bakıyoYok canim servise aldılar anneme ben bakıyorum
Boşuna gitme. 3 gün katarin kullan, 4. Gün hafifler zaten. Varsa burun fisfisi bir de olduuuuŞimcik yolladım kayınpederleri. Akşam olunca hastalıklar dahada artıyo. Burnum tıkalı genizlerim yanıyo başım ağrıyo tylotla geçiriyorum çocuklarla fırsat olmadı doktora gitmeye. Ama kuaföre gitmeye fırsat oldu
BelkideKızlar bugün akşam paçoz gibi dışarda gezerken hayatımda en sevdiğim insanı gördüm karşı cinsten. Rakibim olur kendisi çok fena oldu. Normalde savaş boyalarımı sürünmüş gezerim. Full makyaj, kırmızı saçlar, şık giyim. Bu akşam gözlük, eşofman, saçlar yağlı. Yerin dibine girdim ama çaktırmadım. Belki tanımamıştır ha
Bence de tanımamıştırKızlar bugün akşam paçoz gibi dışarda gezerken hayatımda en sevdiğim insanı gördüm karşı cinsten. Rakibim olur kendisi çok fena oldu. Normalde savaş boyalarımı sürünmüş gezerim. Full makyaj, kırmızı saçlar, şık giyim. Bu akşam gözlük, eşofman, saçlar yağlı. Yerin dibine girdim ama çaktırmadım. Belki tanımamıştır ha
Belkide
Bence de tanımamıştır
Anlattığına göre after before görüntün canlandı gözüm de
VaaaaooovBaktı baktı sırtını dönüp telefonu karıştırmaya devam etti
Ben görünce burnumu kaldırdım. Benim her halim iş yapar.
Canım hamile topiklerine sen de menü yazsana. Çok kilo alma ilk aylarda. Sonra verirken alnımızın damarı çatlıyor tabiri caizseGiriyom çıkıyom bildirim yok kızların hepsimi yogun dedim şimdi girdim iki fırça çekim neredesiniz yazacaktım sayfa sayfa konuşma var biride etiketlemiyoki bildirim gelsin sıkıntıdan patladım evdesimeranya7 begeni de yapmamış ki bildirim gelsin
Hamile topiklerinde diyette mi var bilmiyodum hiç gitmedim de oraya takılırsam siz beni özlersiniz gitmemCanım hamile topiklerine sen de menü yazsana. Çok kilo alma ilk aylarda
Gitme kal canım.Hamile topiklerinde diyette mi var bilmiyodum hiç gitmedim de oraya takılırsam siz beni özlersiniz gitmem
Menü yazsam saçma sapan olur o yüzden pek yazmak istemiyorum Çünki az ve sık yiyorum eskiden çok dikkat ediyodum artık etmiyorum iştahım açıldı kuzum yaGitme kal canım.Buraya yaz canım menü. Yeterince arkadaş var burda gebelik konusunda tecrübeli.
Çok açılmasın iştahın canım ya. İlk 6 ay metabolizma o kadar da hızlanmıyormuş. Hamile veya değil insanın yedikçe yiyesi geliyor. Frene bas aradaMenü yazsam saçma sapan olur o yüzden pek yazmak istemiyorum Çünki az ve sık yiyorum eskiden çok dikkat ediyodum artık etmiyorum iştahım açıldı kuzum ya
Amanın kuzum dikkat et daha ilk aydan açılmasın iştah sonra zor olcak vermek. Zaten 6.cı aydan sonra naparsan yap kilo alcan bari ilk aylardan başlama. Bol bol yoğurt ye. Yoğurt bebeğe çok güzel kilo yapıyor. Benim ufacık 4 kilo oldu tosun gibiydiMenü yazsam saçma sapan olur o yüzden pek yazmak istemiyorum Çünki az ve sık yiyorum eskiden çok dikkat ediyodum artık etmiyorum iştahım açıldı kuzum ya
Yazıyorum bir kenara.Amanın kuzum dikkat et daha ilk aydan açılmasın iştah sonra zor olcak vermek. Zaten 6.cı aydan sonra naparsan yap kilo alcan bari ilk aylardan başlama. Bol bol yoğurt ye. Yoğurt bebeğe çok güzel kilo yapıyor. Benim ufacık 4 kilo oldu tosun gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?