Bunu okuyunca sende kelendimi gördüm bende öyleydim kızıyorlardı bana bugün boz bişey olmaz evde yemezsin bunla yatarsın ye ye ama ben onun tadını biliyorum diyip yemiyodum tebrikler işte azim kararlılık beyinde bitirme buna denir bacımÇok faydasını görürsün Emin'im canım .
Takımda Devam edeceksen adını kilonu yeni üyeler kısmına ekle istersen .
Teşekkür ederim darısı ve daha fazlası bana ve isteyen herkese..
Evettt dün bi arkadaşa gittim
Bana ilk baktığı anda inanamadı
5 kilo verdim dedim
Kesinlikle daha fazla vermişsin gibi duruyor dedi
Çok mutlu oldum
Tabak hazırladılar patates salatasının yarısını patatesli kısımını boşalttım.
Poaçanın yarısını kestim
Ağlayan pastayı tabağıma bile koydurmadım .
Çok kararlıyım inşallah bu sözlerin daha fazlasını duymak istiyorum
Yazalım canım. Bildirim yaparsan öyle ekleyeyim dedimAnka kaptanım liste dışı olanları da ayrıca yazmıyodunuz mu ben mi yanlış hatırlıyorum.
97,5 kilom 855 puan sporum var nolcek?
Sen nasıl hesaplıyorsun canım.Benim hesabıma göre %1.12 ama kapta ım dogru diyorsa dogrudur kuzum sorun yok
Valla senin gibi kaptan bulmuşlar öpsün başına koysunlar bizden birisin bazıları topigi öyle sahiplenmişki babasının iş yerinde emir altında çalışıyorsun gibi bi dayak yemediğin kalıyordu azar üstüne azar işitiyosun kuzumevet menü yazmamışlar ama hemen sopa çıkarmayalım kaçmasınlar dur
Geçen haftaki kilomla bu haftaki kilomu çıkarıyorum çıkan sonucu 100le çarpıyorum çıkan sonucu bu fafta ki kiloma bölüyorum bana böyle ögrettilerSen nasıl hesaplıyorsun canım.
Ben de azarlıyom kız bazen. Kafam atmaya görsün yakıp yıkıyomValla senin gibi kaptan bulmuşlar öpsün başına koysunlar bizden birisin bazıları topigi öyle sahiplenmişki babasının iş yerinde emir altında çalışıyorsun gibi bi dayak yemediğin kalıyordu azar üstüne azar işitiyosun kuzum
Hayır çıkan sonucu geçen haftaki kilona böleceksin.Geçen haftaki kilomla bu haftaki kilomu çıkarıyorum çıkan sonucu 100le çarpıyorum çıkan sonucu bu fafta ki kiloma bölüyorum bana böyle ögrettiler
Buda senin gibi zıplıyor kız bakHergün zorlayarak 500 ip atlamaya çalışıyordum
Hafta da bir de daha çok zorlayarak 1000 yapıyordum .
Ama şu an bir video buldum
Daha eğlenceli ve yormayan bir atlama şekli.
Meğerse ben iki ayakla zıplayarak daha yorucu hale getiriyormuşum
Artık günlük hedefim 1000
Hafta da bir gün de 2000 e zorlayacağım
Wak wak wak wak wak devam3 mil leslienin 2,milini yaptım 3. Kaldı.
Yada ben karıştırdım o zamanHayır çıkan sonucu geçen haftaki kilona böleceksin.
Hugocuk bildirdi akşam 78sabit dedi canım malesef0,30 un altında kaldık nota alacağız...
ben spora gidiyorum kızlar... belki @hugocuk gelir de 77 im falan der... bir umut allahım
İşte bende evdeki o ilacın adını soruyom varmış başlarım diyon yaBitirdim ilacı adını unuttum şimdi. Ama ben devamlı gidiyordum doktora zaten daha önce 6 ay kullandım folik asit o yeter şimdilik demişti doktor şimdi gebelik olunca tekrar başlatır heralde var evde zaten başlarım kullanmaya
İşte belki azalmıştır akşamdan beriHugocuk bildirdi akşam 78sabit dedi canım malesef
Motivasyon irade sorunuHayır senin menülerde yorumlarda hep şunu yaptım böyle oldu bunu yaptım şöyle oldu var.
Madem biliyorsun sana iyi gelmediğini neden ısrarla yiyorsun.
Bu nasil bir umuttur kaptanim dun aksam 78 olan kisi bugun sabah 75 le uyanmaz heraldeİşte b
İşte belki azalmıştır akşamdan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?