Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

***12. TAKIM 542. ETAP***

florence_N (73,2/73,3/-0,1/%)
asya_01 (69)bildirimsiz izne ayrıldı
hergaf (109.6/ 109.1/0.5/%0.46
cerulean ( 58,9/58,7/0,34%)
jane eyre_ (59.1/58.9/0.2/%0.34)
gulenyuzumsunsen (80,8/79.9/0.9/%1.11)
hugocuk (78)sabit
gulumse25 (87.4/87/0.4/%0.45)hamilelik nedeniyle izne ayrıldı

12. Takım Ortalaması: 0,286

Yeni üyeler
afatmas
lacivert34
innuk
eshma
akasya1612 (63.4)
Kafam karisik (70.4)
madamhd (92,5/90,8/-1,7/%-1,83)

Aa kizlar simdi baktimda diger takimlar kendi aralarinda da grup yapip yarisiyorlar
Bnce bu da cok mantikli mesela bn tek tek diger gruplar ne yapiyor diye okuyamiyorum ve daha az motive oluyorum
Ama burada kendi aramizda yarissak daha hirsli oluruz sanki

@afatmas
@innuk L Lacivert34 @eshma
Kızlar kilolarınızı da mı yazmıycaksınız
Yeniden merhaba,

bir kaç gündür sağlık ve işimle ilgili yoğunluklarımdan dolayı ne yazık ki bişiy yazmadım. Bir de diyette kaçak yaptım. Öyle olunca da yazmanın ne anlamı var ki dedim

Neyse bugün gene başladım bakalım. Pazartesiye bırakmadan cumadan yakalamaya çalıştım bu sefer.

Dün ki menüm aslında iyiydi ama gece gelen bir açlık krizi ile gece 11 de sucuk ekmek yiyince tüm günümü batırdım.

Bugün gulenyuzumsunsen tavsiyesi üzerine detoks suyumu yapıp başladım yeniden :)

aaaa öyle deme canım.. sen kaçamaklarını yazacaksın... ben sopamı çıkaracağım sana ceza vereceğim... oyle oyle kaçamak neymiş unutup gideceksin

yapalım canım.. geçmişte çok yaptık da son zamanlarda herkesde bir yopunluk bir hayat telaşı çoğu kişi takıma bile uğramıyor...

***12. TAKIM 542. ETAP***

florence_N (73,2/73,3/-0,1/%-0,14)
asya_01 (69)bildirimsiz izne ayrıldı
hergaf (109.6/ 109.1/0.5/%0.46
cerulean ( 58,9/58,7/0,2/0,34%)
jane eyre_ (59.1/58.9/0.2/%0.34)
gulenyuzumsunsen (80,8/79.9/0.9/%1.11)
hugocuk (78)sabit
gulumse25 (87.4/87/0.4/%0.46)hamilelik nedeniyle izne ayrıldı

12. Takım Ortalaması: 0,321

Yeni üyeler
afatmas
lacivert34
innuk
eshma
akasya1612 (63.4)
Kafam karisik (70.4)
madamhd (92,5/90,8/-1,7/%-1,83)

yapalım canım.. geçmişte çok yaptık da son zamanlarda herkesde bir yopunluk bir hayat telaşı çoğu kişi takıma bile uğramıyor...
Kaptanım özür dilerim sizden ve bütün arkadaşlardan işinize karışmak gibi olmasın ama çok iyi niyetlisiniz sonuçta sizinde birilerine karşı sorumluluklarınız var takıma ugramayanı gönderin gitsin bu bende dahil sonuçta burası zayıflama platformu sohbet sitesi degil azim yoksa kararlılık yoksa laylaylom olsun diye takılmasın kimse zayıflamak isteyen bu gruplara girmek isteyen gerçekten zayıflamak isteyen o kadar çok insan varki kimsenin hakkına girmeyelim sonuçta kul hakkı yarışmacı çok olunca gruplara giremiyorlar ve dışarda tek başlarına mücadele veriyorlar bundan sonra daha kararlı ve net olursanız herkez biraz kendine çeki düzen verecek diye umut ediyorum tşkr ederim hakkınızı helal edin sözüm herkeze arkadaşlar tek kişiye degil

uzun zamandır uyardıklarımı ayırdım zaten canım bu hafta...
bu hafta mesaj sayımı yapıp yeni uyarı yapacağım uymayanlar haftaya çıkacak...

anammmmm maşallah ne güzel vermişsin canım öylee tebrik ederim
valla hamilelik olmasa çok iyi gelecekmişsin takıma ama sağlık olsun bakalım... bebik sağ salim gelsin de inşallah

arkadaşlar burda takımdayız tamam ama sonuçta herkes bir insan, bir mühendis, bir öğretmen, bir anne.. yaşını başını almış kocaman insanlar... geçmişte beni çok kışkırttılar gerçekten hiç haketmeyen insanların kalbini kırdım... klavye başından sanal da olsa ben kimseyi kırmak uzmek istemiyorum... gerçek hayatta önünde ceketimi ilikleyeceğim insanlarsınız...
bir zamanlar florence_N bilir hırslara kapılıp çok kötü şeyler yaşadık.. gerçekten ben de şuursuzca ne yaptığımı bilmeden çok kişiye kötü davrandım... çok kişiyi haksız çıkardım...
çünkü sürekli üzerimde sürekli baskı oluşturdular.. kendimi beceriksiz hissetmeme sebep oldular... yine aynı hataları yapmak istemiyorum... hepinizi saygıyla öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…