Aynen favorimdi kendileri ama kısa sürdü hemen peşime geldi sagolsun
İşte bende evdeki o ilacın adını soruyom varmış başlarım diyon ya
Canım o konuda ben sana hak veriyorum. Senin özel bir durumun var ve bazen burasiyla ilgilenemiyorsun. Biz bir takımsak birbirimizin zoraki eksikliklerini yüze vurmak yerine birbirimizi desteklemeliyiz.arkadaşlar burda takımdayız tamam ama sonuçta herkes bir insan, bir mühendis, bir öğretmen, bir anne.. yaşını başını almış kocaman insanlar... geçmişte beni çok kışkırttılar gerçekten hiç haketmeyen insanların kalbini kırdım... klavye başından sanal da olsa ben kimseyi kırmak uzmek istemiyorum... gerçek hayatta önünde ceketimi ilikleyeceğim insanlarsınız...
bir zamanlarflorence_N bilir hırslara kapılıp çok kötü şeyler yaşadık.. gerçekten ben de şuursuzca ne yaptığımı bilmeden çok kişiye kötü davrandım... çok kişiyi haksız çıkardım...
çünkü sürekli üzerimde sürekli baskı oluşturdular.. kendimi beceriksiz hissetmeme sebep oldular... yine aynı hataları yapmak istemiyorum... hepinizi saygıyla öpüyorum
anammmmm maşallah ne güzel vermişsin canım öylee tebrik ederim
valla hamilelik olmasa çok iyi gelecekmişsin takıma ama sağlık olsun bakalım... bebik sağ salim gelsin de inşallah
Aynen favorimdi kendileri ama kısa sürdü hemen peşime geldi sagolsun
Aynen. İyi niyetli olmaktan kimseye zarar gelmez. Birine faydamız olursa zayıflamasına sevap alırız.Canım o konuda ben sana hak veriyorum. Senin özel bir durumun var ve bazen burasiyla ilgilenemiyorsun. Biz bir takımsak birbirimizin zoraki eksikliklerini yüze vurmak yerine birbirimizi desteklemeliyiz.
Hi iyi o zmn nasil oluyor peki gruplar neye gore belirleniyor kaptanimyapalım canım.. geçmişte çok yaptık da son zamanlarda herkesde bir yopunluk bir hayat telaşı çoğu kişi takıma bile uğramıyor...
Kurayla belirlemiştim önceden. Herkesin yuzdesine göre hesaplanıyor ya zatenHi iyi o zmn nasil oluyor peki gruplar neye gore belirleniyor kaptanim
Haftaya girersin artık listeye canım.Kızlar merhaba,
Nasıl yoğun bir cuma günü anlamadım.
Sabahtan beri iki dk. Fırsat bulup giremedim. Kilo bildirimi için inşallah geç kalmamışımdır.
66.4 bu sabah itibariyle. İki gündür sapıtmış durumdayım. Şimdi çıkmam lazım.
Akşama fırsat bulursam geleceğim yine.
Öpüyorum hepinizi..
Geçmişi hiç okuyamadım
Seviyorum seniKurayla belirlemiştim önceden. Herkesin yuzdesine göre hesaplanıyor ya zaten
Hi guzel olur katilim tam belli olsunda haftaya yapalim o zamnKurayla belirlemiştim önceden. Herkesin yuzdesine göre hesaplanıyor ya zaten
Hugocuk bacım biz senle spor listesinde rakiptik demi kız ikimizde tırt çıktık gulenyüzümsünsen bizden tırsmıştı sanırım şimdi biz bıraktık o hergün spor yapıyoAklıma bian geçmiş geldi
Geçmişte yaşadıklarımız geldi ben aslan burcuyumya geçmişi hiç unutmam maib....
Boşver uyu bee ben uyuyamıyorum yaramazlardan. O grip haplarıda uyutuyo. Sabah içmiştim az uyumuşum çocuklar suratıma su döktü çok korktumKızlar ben bugün uykudan gözlerimi açamıyorum niye böyle oldum ben gündüz uykusu nedir bilmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?