Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım o konuda ben sana hak veriyorum. Senin özel bir durumun var ve bazen burasiyla ilgilenemiyorsun. Biz bir takımsak birbirimizin zoraki eksikliklerini yüze vurmak yerine birbirimizi desteklemeliyiz.

Canım o konuda ben sana hak veriyorum. Senin özel bir durumun var ve bazen burasiyla ilgilenemiyorsun. Biz bir takımsak birbirimizin zoraki eksikliklerini yüze vurmak yerine birbirimizi desteklemeliyiz.
Aynen. İyi niyetli olmaktan kimseye zarar gelmez. Birine faydamız olursa zayıflamasına sevap alırız.

Bugün haberlerde okudum tarçınlı yoğurt metabolizmayı çok hızlandırıyormuş bende yarından itibaren tarçın zencefil zerdeçalli yoğurt yiycem. Hem hastalıklarada iyi gelir inşallah bi düzelemedim gitti.

Ufacık bile sürekli salya sümük hapşurduğum için taklitimi yapıyor.
Gecede burunlarım tıkalı horluymuşum kovdular odadan beni.

Kızlar merhaba,

Nasıl yoğun bir cuma günü anlamadım.
Sabahtan beri iki dk. Fırsat bulup giremedim. Kilo bildirimi için inşallah geç kalmamışımdır.
66.4 bu sabah itibariyle. İki gündür sapıtmış durumdayım. Şimdi çıkmam lazım.
Akşama fırsat bulursam geleceğim yine.
Öpüyorum hepinizi..
Geçmişi hiç okuyamadım

Haftaya girersin artık listeye canım.

Aklıma bian geçmiş geldi
Geçmişte yaşadıklarımız geldi ben aslan burcuyumya geçmişi hiç unutmam maib....
Hugocuk bacım biz senle spor listesinde rakiptik demi kız ikimizde tırt çıktık gulenyüzümsünsen bizden tırsmıştı sanırım şimdi biz bıraktık o hergün spor yapıyo

Kızlar ben bugün uykudan gözlerimi açamıyorum niye böyle oldum ben gündüz uykusu nedir bilmezdim

Son dakika yönetim kurulu toplantısına çağırdılar BENİ. Çok gencim ya, bir de son dakika oldu. hazırlanamadım bakalım nasıl olacak. Üstüm başım hiç uygun değil o da ayrı bir mevzu. patronların suçu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…