Boşver uyu bee ben uyuyamıyorum yaramazlardan. O grip haplarıda uyutuyo. Sabah içmiştim az uyumuşum çocuklar suratıma su döktü çok korktum
Ben de evdekilere bezelye yaptım ama tavuksuz. Bana da kozlenmiş biber yoğurt varBugün menüde neler var hatunlar ne pişirdiniz ben tavuklu bezelyeyle pilav yaptım
Bugün bezelye günü galibaBen de evdekilere bezelye yaptım ama tavuksuz. Bana da kozlenmiş biber yoğurt var
Seviyorum seni
İçimden geldi
Aklıma bian geçmiş geldi
Geçmişte yaşadıklarımız geldi ben aslan burcuyumya geçmişi hiç unutmam maib....
Hımmm pırasa bayılırım.Bende kısır ve pırasa var.
Kısırı biz ikindi çayına yaparız yemekle yemeyiz pırasa kısır karışık menü kuzumBende kısır ve pırasa var.
Ne askeri hayırdırBen de seniiiiiiii
Dimii benle asker bile beklediniz canlarımmm yaa
Kısır evdekilere pırasa floya dimiii floooo... Kısır yemeyeceksin dimi floooo bak bulgur iyice odem yaparKısırı biz ikindi çayına yaparız yemekle yemeyiz pırasa kısır karışık menü kuzum
Karnıbahar kısırı yapıyorlar diyet için bugün tartı günü 1kaşıktan bişey olmaz diycem ama pırasa dada pirinç vardır şişirir hem bulgur hem pirinçKısır evdekilere pırasa floya dimiii floooo... Kısır yemeyeceksin dimi floooo bak bulgur iyice odem yapar
Kısır öğlenden kalma zaten. Benim ufaklık ikisinden de yedi valla. Pis boğaz :) İlk defa pırasa yedi bu akşam.Kısırı biz ikindi çayına yaparız yemekle yemeyiz pırasa kısır karışık menü kuzum
Pırasa yenmezmi ya pırasa candır hergün olsun hergün yerim benden pis bogaz olamaz senin minikoKısır öğlenden kalma zaten. Benim ufaklık ikisinden de yedi valla. Pis boğaz :) İlk defa pırasa yedi bu akşam.
Karnıbahar kısırı yapıyorlar diyet için bugün tartı günü 1kaşıktan bişey olmaz diycem ama pırasa dada pirinç vardır şişirir hem bulgur hem pirinç
Tamam canım gitmezsem direk girerim listeye o zaman sınıfı geçersemAaaa doğru ya unuttum ben onu kusura bakma. Maalesf listeye girdikten sonra 2 ay izin alamıyorsun. Takıl sen yine de tatilden donunce listeye girersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?