Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Boşver uyu bee ben uyuyamıyorum yaramazlardan. O grip haplarıda uyutuyo. Sabah içmiştim az uyumuşum çocuklar suratıma su döktü çok korktum

Kız senin çocuklar bir alem hiç güleceğim yoktu benimkilerde ses yapmazki uyanmim kalktım kızım diyo niye uyandın dedim namaz kılacam diyo ben kılarım sen yat dinlen hamilesin Allah sana günah yazmaz
Seninkiler çok fena

Bugün menüde neler var hatunlar ne pişirdiniz ben tavuklu bezelyeyle pilav yaptım

Kısır evdekilere pırasa floya dimiii floooo... Kısır yemeyeceksin dimi floooo bak bulgur iyice odem yapar
Karnıbahar kısırı yapıyorlar diyet için bugün tartı günü 1kaşıktan bişey olmaz diycem ama pırasa dada pirinç vardır şişirir hem bulgur hem pirinç

Aaaa doğru ya unuttum ben onu kusura bakma. Maalesf listeye girdikten sonra 2 ay izin alamıyorsun. Takıl sen yine de tatilden donunce listeye girersin canım
Tamam canım gitmezsem direk girerim listeye o zaman sınıfı geçersem Zaten kaptanıma güvenerek direk bu takıma geldim, zira hem sıkı Karatay yapan hem de eli maşalı birine benzediği için.. Sık sık yoldan çıktığım için direk kafama vurulmasına ihtiyacım var.. Beni de boş bırakmazsınız bu arada

Bugün dükkanı kapattığımdan menümü yazabilirim..
Sabah karatay kahvaltısı, 2 haşlama yumurta, peynir, bolca zeytin, çiğ yer fıstığı, zahter salatası ve 2 bardak yeşilçay..
Akşam 1 tabak kuru fasülye, bol yeşil salata, turşu ve yoğurt yedim.. (Hamilelerden özür dilerim, darısı da başıma)
1,5 lt. su içtim şimdilik..
1 saat yoga yaptım ve 30 dakika falan pazar gezdim sayılırsa..

Sanırım böyle yazılıyor günlük rapor, daha birşey yemem suya devam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…