10.musanırım 10 olduk kızlar
11takım var 9.olduk bizden sonra 2takım varsanırım 10 olduk kızlar
off valla yeni üyeler bulsak ne iyi olacak... 5 kişi kaldı listede.. haftaya da azalırız belki... çenesi düşük üyeler istiyorummmmmm
12 takım var canım.11takım var 9.olduk bizden sonra 2takım var
Aaaa sen Karatay topiğinden mi geldin. Yaşasınnnn.. Keşke herkes Karatay yapsaTamam canım gitmezsem direk girerim listeye o zaman sınıfı geçersemZaten kaptanıma güvenerek direk bu takıma geldim, zira hem sıkı Karatay yapan hem de eli maşalı birine benzediği için.. Sık sık yoldan çıktığım için direk kafama vurulmasına ihtiyacım var.. Beni de boş bırakmazsınız bu arada
Olsun feraha çıkarsan katılırsın sohbete. Belki de biz açamadık seniaslında benim çenem düşüktür gaptanım da bakma sen zor zamanlarıma denk geldiniz..
Kaptanım 10.11.13tam yokki12 takım var canım.
1-2-3-4-5-6-7-8-9-12-13-14
9.takımdan sonra biz varız bizden sonra 14.takım var biz 9.olmuşuz bizden sonra 1takım 2takım sonuncu hep artı çıkmış bu hafta12 takım var canım.
1-2-3-4-5-6-7-8-9-12-13-14
Ben onlara baktım da yazdım zaten..Yeminimi geri alıyorum 13.takım bildirimini yeni yapmış benim baktığım zaman yoktu evet 10.olduk tebrikler
Olsun feraha çıkarsan katılırsın sohbete. Belki de biz açamadık seni
Ulan fAdıl kel fadıl sana gıcık oluyorum ömrümü yedin bitirdin gıcık fadıl diyemedim ya layok yau olur mu öyle şey
bu aralar kız problem iş problem fadıl problem
bugünü hele katil olmadan kapatabildiğim için çok mesudum
kendimi eve attım garantiye aldım sonra Allah ne verdiyse saydırdım
Pençelerimi kaldırdığımda içimden bi jaguar veya bi puma concolor çıktığı doğrudur. Ne edeydim..Karşısına geçipde “Bana ettiklerin az mı gelecek” diye türkü mü çığıraydım..
Yalnız bi sorun var
Pazartesi o işe kim gitcek
kel değel yaa saç sakal yerinde haksızlık etmeyek şimdiUlan fAdıl kel fadıl sana gıcık oluyorum ömrümü yedin bitirdin gıcık fadıl diyemedim ya la
Kızlar bebeto uyusun hedefler geliyor. Spor puanları da geliyor. Uyarılar da geliyor. Bu hafta derece gelmezse takıma kiliti vurup gidiyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?