Gel kaptanım hadiKızlar bebeto uyusun hedefler geliyor. Spor puanları da geliyor. Uyarılar da geliyor. Bu hafta derece gelmezse takıma kiliti vurup gidiyoz
Menün güzel tarçınlı süt iç biraz bastırır canımMenüm geliyor
Sabah 6:00
İki yumurtalı omlet
Bir küçük kase kaymak
Öğle 12:30
150 gr ızgara hindi
1 kase haş brokoli
1 kase yeşil salata (içinde biraz kırmızı pancar biraz peynir biraz da mantar vardı)
Akşam 16:00
50 gr ızgara hindi
Akşamı geçiştirdim stresten şu an açım. Bu saatte bir şey yiyemem
Su 2 litre + 4 bardak bitki çayı
Spor 40 dakika yürüyüş
Hugocuk bacım biz senle spor listesinde rakiptik demi kız ikimizde tırt çıktık gulenyüzümsünsen bizden tırsmıştı sanırım şimdi biz bıraktık o hergün spor yapıyo
Kız olunca uyku yapıyor derlerKızlar ben bugün uykudan gözlerimi açamıyorum niye böyle oldum ben gündüz uykusu nedir bilmezdim
Kız olunca uyku yapıyor derlerKızlar ben bugün uykudan gözlerimi açamıyorum niye böyle oldum ben gündüz uykusu nedir bilmezdim
Kaçamak yapsan da kaldığın yerden devam etmelisin canımYeniden merhaba,
bir kaç gündür sağlık ve işimle ilgili yoğunluklarımdan dolayı ne yazık ki bişiy yazmadım. Bir de diyette kaçak yaptım. Öyle olunca da yazmanın ne anlamı var ki dedim
Neyse bugün gene başladım bakalım. Pazartesiye bırakmadan cumadan yakalamaya çalıştım bu sefer.
Dün ki menüm aslında iyiydi ama gece gelen bir açlık krizi ile gece 11 de sucuk ekmek yiyince tüm günümü batırdım.
Bugüngulenyuzumsunsen tavsiyesi üzerine detoks suyumu yapıp başladım yeniden :)
EyyyyyyKızlaaaar
O dil ne o dilEyyyyyy
Kız bende seni soracaktım nerde bu kız diye hayırdır desin çıkmıyor pekO dil ne o dil
İyileştinizmi ailecek .
Bu hafta biraz asılda takımı tut ucundan hugocukkkk
Kızıma bacı olsun istiyom zatin saglıklı olsun kız erkek önemli degil kuzum kızımda var oglum da şimdi hangisi olursa kabulüm yeterki Rabbim o günü nasip etsin tüm isteyen herkeze banada inş AllahKız olunca uyku yapıyor derler
Ay canım benim teşekkür ederimKız bende seni soracaktım nerde bu kız diye hayırdır desin çıkmıyor pek
İnşallahKızıma bacı olsun istiyom zatin saglıklı olsun kız erkek önemli degil kuzum kızımda var oglum da şimdi hangisi olursa kabulüm yeterki Rabbim o günü nasip etsin tüm isteyen herkeze banada inş Allah
Amin bu sözü geçen hafta whatsap durumda paylaşmıştımİnşallah
Allahım o haberi bekleyen herkese
Oldu diye Sevinçini yaşatsın..
Yeterki hayırlı evlat olsunlar
Bende ordan okudum zatenAmin bu sözü geçen hafta whatsap durumda paylaşmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?