- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Cok gecmis olsun dikkat et kendine atesin cok yukselmis bogazinda yanma falan var miGünaydın kızlar akşam ateşim çıktı olçtum 39.5 olmuş. Nasıl titredim.. Ömrümde hiç bu kadar kotu hasta olmamıştım. Çocuklar beni mahvettisabaha kadar kabus gördüm. Şimdi banyo yapıp yatacağım inşallah. Çocuklara bulaşmasa bari. Gündüz de doktora giderim.
Onu aksam kaynatip cay niyetine icmistik ama artik sabahlari icerim cok sagolZencefilli ballı limonlu suyu sabah aç karna iç 10 gün sonra ara ver.
Akşam çok çok çok az naptın öyle... Böyle beslenirsen devam edemezsin bi açlık kriziyle biter diyetin.
Günaydın kaptanımGünaydın kızlar akşam ateşim çıktı olçtum 39.5 olmuş. Nasıl titredim.. Ömrümde hiç bu kadar kotu hasta olmamıştım. Çocuklar beni mahvettisabaha kadar kabus gördüm. Şimdi banyo yapıp yatacağım inşallah. Çocuklara bulaşmasa bari. Gündüz de doktora giderim.
Çok yüksek bir ateş, mutlaka doktora git. Grip bu kadar yukseltmez bence. Sana bakmaya gelse biri keşke. Geçmiş olsun.Günaydın kızlar akşam ateşim çıktı olçtum 39.5 olmuş. Nasıl titredim.. Ömrümde hiç bu kadar kotu hasta olmamıştım. Çocuklar beni mahvettisabaha kadar kabus gördüm. Şimdi banyo yapıp yatacağım inşallah. Çocuklara bulaşmasa bari. Gündüz de doktora giderim.
Günaydın kızlar,Günaydın kızlar akşam ateşim çıktı olçtum 39.5 olmuş. Nasıl titredim.. Ömrümde hiç bu kadar kotu hasta olmamıştım. Çocuklar beni mahvettisabaha kadar kabus gördüm. Şimdi banyo yapıp yatacağım inşallah. Çocuklara bulaşmasa bari. Gündüz de doktora giderim.
Tiroid değerlin nasıl canım? Saç dedinde bu cumartesi kuaför terminim var.Aynen öyle hiç gerek yokmuş sabah yemek yeterli o da ekşi mayalı olmalı bence. Ama bu saç dökülmesi nolcak ekmeği bırakınca durmadan dökülüyo
Canım iyi davran kendineThe walking dead izleye izleye ben de zombileşiyorum
Canım üzülme 1 sene bende çoj uğraştım zor oldu ama başardım suratının sarılığı gitti göz altları düzeldi topladı. Sen şimdi ilk önce ona her gece yatmadan en son ballı süt içir muhakkak. Nutrigenin üzümlü vitamini var iştah açıyo kan yapıyo onu kullan. Eczanede keçiboynuzu özü var onuda al hergün 1 kaşık yedir. Hakiki soğuk sıkım çörekotu yağı al hergün 1 çay kaşığı içir reflü için birebir geliyo kansızlığada iyi geliyo. Sonra açık süt alıyosunya yoğurtta yapıyosundur muhakkak. Yapmıyorsanda yapmaya başla. Ama yoğurdunun mayasıda doğal olmalı. Hazır yoğurttan elde edilmiş maya olmamalı. Bunun için önce maya elde etmelisin. Ben nohuttan 1 kez elde ettim 1 senedir onu kullanıyorum sende netten bakarak nohuttan yoğurt elde etme diye yapabilirsin. Bunları yap bak geçecek herşey. Ve asla 1 tane bile olsa cips yedirme cips reflülü çocukları mahvediyo. Sen bunları yap yaz gelmeden toplar kendini
Menün güzel canımMerhaba Kızlar,
Fırsat bulmuşken dünkü menümü paylaşayım hemen..
Kahvaltı yok... ( kalktığımda tok hissediyordum saat 11 e kadar da acıkmadım)
Öğlen yemeği 13:00
1 Kase ezogelin çorba,
1 tabak kapuska,
1 kase yoğurt,
Akşam yemeği 20:00
1 tabak hamsi buğulama,
1 dilim tahin helvası
Su 1,5 litre
Spor yok ( bir türlü fırsat bulamıyorum)
Yok paylaşmadı canım .jane eyre_ dün sen menü paylaştın mı canım? Ben mi görmedim. Nasılsın bu ara ? Baban inşallah iyidir
Günaydın kızlar akşam ateşim çıktı olçtum 39.5 olmuş. Nasıl titredim.. Ömrümde hiç bu kadar kotu hasta olmamıştım. Çocuklar beni mahvettisabaha kadar kabus gördüm. Şimdi banyo yapıp yatacağım inşallah. Çocuklara bulaşmasa bari. Gündüz de doktora giderim.
Canım daha iyiyim , babam da toparlamaya çalışıyor.Paylaşımlara başlayacağım bugünden itibaren artık, bu ara çok dengesiz beslendim, çok fazla bir şey de yememe rağmen +900'ü gördüm.Dikkat etmeye başlıyorum tekrar.jane eyre_ dün sen menü paylaştın mı canım? Ben mi görmedim. Nasılsın bu ara ? Baban inşallah iyidir
Evet canım doğru,bugün itibariyle tekrar başlıyorum inşallah, her şekilde yavaştan toparlanmam lazım.Yok paylaşmadı canım .
babaannesi vefat etmişti diye hatırlıyorum ben öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?