- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Suyu muyuz nereden bulmuş acaba. Özelden link atsana ben de bakayımAz önce netten ideal kilomu hesapladım
Övgü dolu sözlerle karşılaştım
Ben de saf saf 7 li rakamlara düştüm diye seviniyorum
Yoo bozukluk yok kaptan.Son cümlede anlatım bozukluğu yapmışım. Yemek yiyin zayıf olmayın gibi olmuş
Zayıf olmanın tadı hiç bir yemekte yok olacaktı. Bi artistik laf edeyim dedim olmadı
Sağlık ocakları 2 sene önce veriyordu, hala varsa ellerinde..Kızlar bana tavsiye edeceğiniz, kullanışlı, kolay anlaşılır, hatasız çalışan bir adım sayar uygulaması var mı?
Sağlık ocakları 2 sene önce veriyordu, hala varsa ellerinde..
Ahhh canımmmm Allah yardımcın olsun çok üzüldümKızlar başıma gelmeyen kalmadı sonunda hastaneye yattım dış gebelik amaliyat dendi sevk ettikleri hastanede normal gebelik dedi Prof doktoruna söyle yarış yapsın takibe alsın seni şimdi yatıyom sancım hala var dua edin bana
geçmiş olsun inşallah dış gebelik değildirKızlar başıma gelmeyen kalmadı sonunda hastaneye yattım dış gebelik amaliyat dendi sevk ettikleri hastanede normal gebelik dedi Prof doktoruna söyle yarış yapsın takibe alsın seni şimdi yatıyom sancım hala var dua edin bana
Geçmiş olsun canım çok üzücü olmuş. Hayırlısı Allahtan. İnşallah normal gebeliktirKızlar başıma gelmeyen kalmadı sonunda hastaneye yattım dış gebelik amaliyat dendi sevk ettikleri hastanede normal gebelik dedi Prof doktoruna söyle yarış yapsın takibe alsın seni şimdi yatıyom sancım hala var dua edin bana
Allah senin istediğini hayırlı etsin. İkisinden de emin olamıyorlar. En iyisi yatman.Kızlar başıma gelmeyen kalmadı sonunda hastaneye yattım dış gebelik amaliyat dendi sevk ettikleri hastanede normal gebelik dedi Prof doktoruna söyle yarış yapsın takibe alsın seni şimdi yatıyom sancım hala var dua edin bana
Canım benim hakkında ne hayırlıysa o olsun çok geçmiş olsun moralini yüksek tutKızlar başıma gelmeyen kalmadı sonunda hastaneye yattım dış gebelik amaliyat dendi sevk ettikleri hastanede normal gebelik dedi Prof doktoruna söyle yarış yapsın takibe alsın seni şimdi yatıyom sancım hala var dua edin bana
Bozukluk yok kız aynen demek istediğin gibi demişsinSon cümlede anlatım bozukluğu yapmışım. Yemek yiyin zayıf olmayın gibi olmuş
Zayıf olmanın tadı hiç bir yemekte yok olacaktı. Bi artistik laf edeyim dedim olmadı
Kızlar başıma gelmeyen kalmadı sonunda hastaneye yattım dış gebelik amaliyat dendi sevk ettikleri hastanede normal gebelik dedi Prof doktoruna söyle yarış yapsın takibe alsın seni şimdi yatıyom sancım hala var dua edin bana
Kızlar başıma gelmeyen kalmadı sonunda hastaneye yattım dış gebelik amaliyat dendi sevk ettikleri hastanede normal gebelik dedi Prof doktoruna söyle yarış yapsın takibe alsın seni şimdi yatıyom sancım hala var dua edin bana
İnşallah canımAllah hepinizden razı olsun kızlar hakkımda hayırlısı neyse o olsun inş ama sag tarafım agrıyo az önce kayın validem sırtımı sıvazladı hafifledi agrım serum taktılar şimdi hepinizi çook seviyorum birazdan genel cerrahi gelecek apandisit mi acaba dediler gebelikte sıkıntı yok dedi doktorum agrın başka Bişey den diyo tahliller temiz hcg dün sabah 3388 Di bu sabah 4581çıktı bakalım dualarınızı eksik etmeyin inş müminin mümine duası geri çevrilmez tekrar Rabbim hepinizden razı olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?