Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar başıma gelmeyen kalmadı sonunda hastaneye yattım dış gebelik amaliyat dendi sevk ettikleri hastanede normal gebelik dedi Prof doktoruna söyle yarış yapsın takibe alsın seni şimdi yatıyom sancım hala var dua edin bana

Menümü yazayım
Sabah:1 dişim ekşi mayalı tam buğday ekmeği. Domates sivribiber 1 dilim süzme peynir 6 zeytin.
Ara:1 elma 6 badem
Öğlen: közpatlıcan salatası ve 4 kaşık tavuklu bulgur pilavı ve 1 kaşk yoğurda zencefil zerdeçal tarçın
Ara:sade filtre
Akşam:6 kaşık yumurtalı pazı yemeği 3 kaşık yoğurt

Kardiyo yapamadım kargo bekliyorum gelirde duymam mp3 sesinden diye bugün kardiyo yok ama akşama ağırlık elbette olacak

c Ahhh canımmmm Allah yardımcın olsun çok üzüldüm inşallah normaldir rabbim hayırlısını versin inşallah

Arkadaşlar instagramda biriyle tanıştım çom spor yapıyo benim giibi yani hergün kardiyo artı ağırlıkla evde çalışıyormuş. Çok kaslı yağsız olmuş süper fiziği. Diyorki diyet yapıp zayıflarken çok kasmışım kendimi mahrum bırakmışım sevdiğim şeylerden diyo. Mesela tavuk pirinç pilavı yiyo. Korkmuyo yemekten. Biz korkuyoruz sonra hepten sapıtıp boşluyoruz. Diyorki hergün spor varsa sorun yok diyo. Sadece aburcuburu yok ama yemeklerden kısmıyo birde tatlı yemiyo. Biz napıyoruz diyetteyken zeytinyağının gramını hesaplıyoruz sonra sapıtınca tencereyle yiyoruz. İpin ucu kaçtı nasılsa diyede sporda yapmıyoruz yan gelip yatıyoruz hata burda aslında o gün kaçtıysa spor telafi eder devammmm olmalı aslında

Geçmiş olsun canım çok üzücü olmuş. Hayırlısı Allahtan. İnşallah normal gebeliktir

Allah senin istediğini hayırlı etsin. İkisinden de emin olamıyorlar. En iyisi yatman.

Canım benim hakkında ne hayırlıysa o olsun çok geçmiş olsun moralini yüksek tut

Canım kendini strese sokma, inşallah dış gebelik değildir. Bizi haberdar et. Geçmiş olsun çokk..

Çok geçmiş olsun canım.
Bir arkadaşım da 7 haftalık kalp atışı çıkmadı dış gebelik dediler ameliyata alacaklardı. Arkadaşım istemedi farklı bir şehirde başka doktora gitti 8. haftasında kalp atışı duydu. Şimdi 4 aylık hamile sanırım.
Hakkında hayırlısı olsun canım gerekirse başka doktora da git emin olsunlar durumdan

Allah hepinizden razı olsun kızlar hakkımda hayırlısı neyse o olsun inş ama sag tarafım agrıyo az önce kayın validem sırtımı sıvazladı hafifledi agrım serum taktılar şimdi hepinizi çook seviyorum birazdan genel cerrahi gelecek apandisit mi acaba dediler gebelikte sıkıntı yok dedi doktorum agrın başka Bişey den diyo tahliller temiz hcg dün sabah 3388 Di bu sabah 4581çıktı bakalım dualarınızı eksik etmeyin inş müminin mümine duası geri çevrilmez tekrar Rabbim hepinizden razı olsun inş

İnşallah canım
Allahım şifalar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…