Allah şifa versin şafi ismiyle canım. Dualarım seninle.Allah hepinizden razı olsun kızlar hakkımda hayırlısı neyse o olsun inş ama sag tarafım agrıyo az önce kayın validem sırtımı sıvazladı hafifledi agrım serum taktılar şimdi hepinizi çook seviyorum birazdan genel cerrahi gelecek apandisit mi acaba dediler gebelikte sıkıntı yok dedi doktorum agrın başka Bişey den diyo tahliller temiz hcg dün sabah 3388 Di bu sabah 4581çıktı bakalım dualarınızı eksik etmeyin inş müminin mümine duası geri çevrilmez tekrar Rabbim hepinizden razı olsun inş
Menün güzel canımSabah aç karna maydanoz limon kürü
9:00
2 dilim tam buğday ekmeği ve lor ile tost
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
1 çay kaşığı şeker ile ıhlamur
Ara kuru üzüm
14:00
Yarım sıkma
1 büyük tabak etsiz kapuska
Yarım kase yoğurt
Ara kuru üzüm (gün içinde toplam 1 avuç yedim)
18:30
1 kase yoğurt
Ama şimdi aklıma bişi takıldı
Benim şimdi vaktim bol diye bol ip atlama ve hareketler yapıyorum .
Olduki bi gün bişiler ters gitti
Yapmayı bıraktığım anda kötü mü olacak
Ama şimdi aklıma bişi takıldı
Benim şimdi vaktim bol diye bol ip atlama ve hareketler yapıyorum .
Olduki bi gün bişiler ters gitti
Yapmayı bıraktığım anda kötü mü olacak
Yani yanlış yoldamıyımİşte ben bunu düşünerek spora çok ağırlık vermemeye çalışıyordum en güzel spor yürüyüş bence
2 ay zumba yapmıştım kilo veremedim ama yağ kas oranım baya değişmişti baya sıkılaşmıştım ama sonra bırakınca eskisinden daha çok yağlanmıştım
Yürümeyi herşeyden çok istiyorum ama iki çocuğum var bırakacak yerim Yok onlarla da gitmek istemiyorum havalar da soğudu diye onun için yapamıyorum.İşte ben bunu düşünerek spora çok ağırlık vermemeye çalışıyordum en güzel spor yürüyüş bence
2 ay zumba yapmıştım kilo veremedim ama yağ kas oranım baya değişmişti baya sıkılaşmıştım ama sonra bırakınca eskisinden daha çok yağlanmıştım
Kepekli unu su ile yoğurup beze yapıp açıyorlar incecik, lavaş büyüklüğünde, içine 1 YK patates koyup dürüm yapıyorsun. Dışı sert diye 1 katını kopartıp da yedim.Menün güzel canım
Tebrik ederim
baklavalar poaçalar gidiyor bence...
Yarım Sıkma yazmışsın ya onu anlamadım
Anladım canımKepekli unu su ile yoğurup beze yapıp açıyorlar incecik, lavaş büyüklüğünde, içine 1 YK patates koyup dürüm yapıyorsun. Dışı sert diye 1 katını kopartıp da yedim.
Kahvaltı yapmazsan metabolizma çok yavaşlıyor. Menünü beğenmedim. Yetersiz. Akşam en azından sebze yeseydin.8.11.2017 carsamba menü
Kahvaltı yok...
Ögle 13:00
1 kase mercimek corbasi
1 tavuk pirzola izgara 1 köfte izgara
1 kase salata
Akşam 19:45
1 kase yoğurt kürü (yoğurt-limon-pul biber)
Allah hepinizden razı olsun kızlar hakkımda hayırlısı neyse o olsun inş ama sag tarafım agrıyo az önce kayın validem sırtımı sıvazladı hafifledi agrım serum taktılar şimdi hepinizi çook seviyorum birazdan genel cerrahi gelecek apandisit mi acaba dediler gebelikte sıkıntı yok dedi doktorum agrın başka Bişey den diyo tahliller temiz hcg dün sabah 3388 Di bu sabah 4581çıktı bakalım dualarınızı eksik etmeyin inş müminin mümine duası geri çevrilmez tekrar Rabbim hepinizden razı olsun inş
Biraz az olmuş canım8.11.2017 carsamba menü
Kahvaltı yok...
Ögle 13:00
1 kase mercimek corbasi
1 tavuk pirzola izgara 1 köfte izgara
1 kase salata
Akşam 19:45
1 kase yoğurt kürü (yoğurt-limon-pul biber)
Yani yanlış yoldamıyım
Bende sıkılaştım verdiğim kilodan fazla inceldim
Şu an ömrümün kilo verme konusunda en kararlı günlerini geçiriyorum .
Bırakacağımı düşünmüyorum ama yine de aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?