Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

1 kase yoğurt ve tavuklu salata veya sade salata yiyebilirsin canım aslında ,

Bir Yukarı mesajda kafam karışık paylaştı
Onu kopyala ve altına 20 dk yürüyüş=20 puan yazabilirsin

7 Kasım Salı Su/Spor Listesi

1.gulenyuzumsun sen

2 litre su
1 bardak limonlu su

500 ipatlama=. 100 puan
500 Side leg lift=100 puan
30 dk leslie =. 30 puan
100 bridge=. 20 puan
50 squat=. 10 puan
Toplam =. 260 puan

2. Cerulean
60 dakika yürüyüş = 60 puan
2.5 litre su + 2-3 fincan bitki çayı

3.jane eyre_
40 dk yürüyüş:40 puan
2,5 litre su

4.Kafam-karisik
15 dk leslie=15 puan
20 dk yuruyus=20 puan
Toplam=35 puan
En az 2 lt su

5. innuk
20 dk yürüyüş=20 puan
1,5 lt su+ 1 fincan yeşilçay

Ohh ohhh uzuyor liste harikasınız kızlarrrrrr

Turşuyu kendin mi yaptın canım. Yanında götürebilirsen 17:00 gibi yesen iş yerinde. Akşam da yoğurt yesen çok faydası olur aslında.

Leslie yap canım. Mesela yarın 20 dakika erken kalk 15 dakika yap. Bunu 10 gün yap. Sonra zaten dinç kalkmaya başlayacaksın 30 dakika erken kalk. Bak daha da dinç kalkacaksın. Akşam yatmadan 15 dakika yap yat. Tuvalete gidince 15-20 squat yap iş yerinde. Akşam yatmadan leslie yapamazsan en azından 20-30 squat yap. 5-6 dakikanı alır.

Ne cümle kurmuşum tekerleme gibi anlamışsındır inşallah

ÇOK SEVİNDİMben başladım bile
bu sabah tartıldım 77 kg
ayrıca hoşbuldum
ertesi gün sabah menümü yazarım olur mu?

Geçmiş olsun canım böbrekte taş varsa biraz sıkıntı. İnşallah sağlıklı bi gebeliğin olur. 3388 baya yüksek aslında net görünmesi lazımdı. Moral bozmak istemem ama bence pazartesiyi bekleme yarın git canım dış gebelik falan varsa (Allah korusun) erken teşhis önemli geç kalınırsa tüpün alınmak zorunda kalınabilir.

Ben pazartesi gittim 2216 çıktı değerim karından baktı hayal meyal görünüyor kese dedi. Ayın 17sinde kalp atışına bakmak için çağırdı.

Ayyyy çok heyecanlı yaa
Gelmez o 17 şimdi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…