- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
1 kase yoğurt ve tavuklu salata veya sade salata yiyebilirsin canım aslında ,Farkındayım zaten, geçen haftan beri gram veremediğim gibi birde artıya geçmeye başladım. Nasıl öne alırım diye düşünüyorum ama işten çıkışım 19:00 eve gitmem 20:00 yi buluyor zaten eve girer girmez yiyorum daha geç saate kalmasın diye. Çünkü eskiden biz akşam yemeklerini 21:00-21:30 arasında ancak yiyebiliyorduk. Bu bıngıl bıngıl yağlar boşa olmadı.
İş yerine yemek getireyim diyorum ama onuda akşam saati burda yiyemem ki?
Acaba akşam sadece yoğurt mu yesem ?
Kaptan bu hafta listedeyim inşallah,
Cuma erkenden kilo bildirimi yaparım.
Spora da başladım ufaktan imkanlar dahilinde. Mesela dün akşam iş çıkışı bellirli bir mesafeyi yürüdüm sonra otobüse bindim. Dün 20 dakika yürüyüşüm var. Nasıl ekleyeceğim listeye?
İyiyim canım çok şükür
Ohh ohhh uzuyor liste harikasınız kızlarrrrrr7 Kasım Salı Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsun sen
2 litre su
1 bardak limonlu su
500 ipatlama=. 100 puan
500 Side leg lift=100 puan
30 dk leslie =. 30 puan
100 bridge=. 20 puan
50 squat=. 10 puan
Toplam =. 260 puan
2. Cerulean
60 dakika yürüyüş = 60 puan
2.5 litre su + 2-3 fincan bitki çayı
3.jane eyre_
40 dk yürüyüş:40 puan
2,5 litre su
4.Kafam-karisik
15 dk leslie=15 puan
20 dk yuruyus=20 puan
Toplam=35 puan
En az 2 lt su
5. innuk
20 dk yürüyüş=20 puan
1,5 lt su+ 1 fincan yeşilçay
Turşuyu kendin mi yaptın canım. Yanında götürebilirsen 17:00 gibi yesen iş yerinde. Akşam da yoğurt yesen çok faydası olur aslında.Günaydın hanımlar,
Öncelikle menümü paylaşayım hemen
07.11.2017 Salı,
Kahvaltı 08:10
1 yumurta- 1 dilim kaşar ile omlet,
1 dilim beyaz peynir,
1 küçük turp,
7-8 zeytin,
10-15 fındık
Öğle 13:00
1 kase kereviz çorbası,
1 tabak tavuklu pazı yemeği,
5-6 tane mercimek köftesi
Akşam 20:15
1 tabak etli kuru fasulye
1 kase yoğurt
turşu
Meyveyi çok yeme canım.sen diğer başlığa menü ekliyor musunSen hic ara yapmamissin ne guzel
bn aralarda meyve falanda yiyorum ya
Farkındayım zaten, geçen haftan beri gram veremediğim gibi birde artıya geçmeye başladım. Nasıl öne alırım diye düşünüyorum ama işten çıkışım 19:00 eve gitmem 20:00 yi buluyor zaten eve girer girmez yiyorum daha geç saate kalmasın diye. Çünkü eskiden biz akşam yemeklerini 21:00-21:30 arasında ancak yiyebiliyorduk. Bu bıngıl bıngıl yağlar boşa olmadı.
İş yerine yemek getireyim diyorum ama onuda akşam saati burda yiyemem ki?
Acaba akşam sadece yoğurt mu yesem ?
Kaptan bu hafta listedeyim inşallah,
Cuma erkenden kilo bildirimi yaparım.
Spora da başladım ufaktan imkanlar dahilinde. Mesela dün akşam iş çıkışı bellirli bir mesafeyi yürüdüm sonra otobüse bindim. Dün 20 dakika yürüyüşüm var. Nasıl ekleyeceğim listeye?
Ne cümle kurmuşum tekerleme gibi anlamışsındır inşallahLeslie yap canım. Mesela yarın 20 dakika erken kalk 15 dakika yap. Bunu 10 gün yap. Sonra zaten dinç kalkmaya başlayacaksın 30 dakika erken kalk. Bak daha da dinç kalkacaksın. Akşam yatmadan 15 dakika yap yat. Tuvalete gidince 15-20 squat yap iş yerinde. Akşam yatmadan leslie yapamazsan en azından 20-30 squat yap. 5-6 dakikanı alır.
ÇOK SEVİNDİMbu hafta listede @florence_N , @jane eyre_ ,gulenyuzumsunsen @cerulean kalıyor... 4 kişi kaldı resmen...
liste dışı yarışan arkadaşlar menü paylaşmayacak mı acaba...
@hugocuk
@simeranya7
innuk 12 ye kadar gelirsen bu hafta lsteye girersin canım ama spor da yapman lazım mutlaka fırsatını bul canım...
Alya39 seni de hesapladım 6 ayı geçmiş ve %5 üzerinde almışsın... haftaya listeye girebilirsin... ama paylaşımların çok olmalı, mutlaka menü paylaşmalı ve en az 30 dakika spor yapmalısın canım...
@Lacivert34 bıraktın mı canım diyeti...
@Kafam-karisik sen listeye girecek misin canım... liste dışından mı devam edeceksin...
11 e kadar hem buraya hem diğer topiğe ekle olur mu. 1. Sayfada link var.. Burda arada kaynayabiliyorÇOK SEVİNDİMben başladım bile
bu sabah tartıldım 77 kg
ayrıca hoşbuldum
ertesi gün sabah menümü yazarım olur mu?
Kuzum bugün hiç gelemedim başım kalaba acillik oldum sag tçtarafımda sancıyla gittim kese yok dedi büyük ultrasona gittim kese yok doktora dedim vajinal ultrason bakalım tmm dedi tekrar büyük ultrasona gittim doktor vajinal ultrason bilmiyormuş kendi doktorum geldi baktı şurada bi karartı var bu ola bilir dedi işaretledi 5hafta 2günlük görünüyo dedi kan verdim artış varsa bu kese sıkıntı yok ama deger düşükse dış gebelikten şüphelencem dedi serum taktı biraz iyiyim bide benim böbrek te haziranda taş vardı yine onun sancısıöı bilmiyorum degerlerim yüksek çıktı şükür 1246dan 3388çıkmış 2gğn sonra tekrar gel dedi acilin doktoru ama ben pazartesiye kadar gitmiycem inş kese iyce oluşsun karından görünür olsun inş
Ayyyy çok heyecanlı yaaGeçmiş olsun canım böbrekte taş varsa biraz sıkıntı. İnşallah sağlıklı bi gebeliğin olur. 3388 baya yüksek aslında net görünmesi lazımdı. Moral bozmak istemem ama bence pazartesiyi bekleme yarın git canım dış gebelik falan varsa (Allah korusun) erken teşhis önemli geç kalınırsa tüpün alınmak zorunda kalınabilir.
Ben pazartesi gittim 2216 çıktı değerim karından baktı hayal meyal görünüyor kese dedi. Ayın 17sinde kalp atışına bakmak için çağırdı.
Bizim öbür gebe nirde ki.madamhd nerelerdesin kuşum ben mi görmedim acaba.
Ayyyy çok heyecanlı yaa
Gelmez o 17 şimdi sana
Hayırlısı canım duyarsın inşallah.Evet heyecanla bekliyorum. Bir emin olsak kalp atışı duysak inşallah rahatlarım artık. Daha kimseye söyleyemedim kalp atışını duyalım diye bekliyoruz işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?