Hayırlısı canım duyarsın inşallah.
Önce kalp atışı duysak diyorsun sonra hareketlerini bi hissetsem sonra bi doğsa kucağıma alsam derken bi bakmışsın doğmuş gazı başlamış.İnşallah kaptan sağol
Turşuyu kendin mi yaptın canım. Yanında götürebilirsen 17:00 gibi yesen iş yerinde. Akşam da yoğurt yesen çok faydası olur aslında.
Leslie yap canım. Mesela yarın 20 dakika erken kalk 15 dakika yap. Bunu 10 gün yap. Sonra zaten dinç kalkmaya başlayacaksın 30 dakika erken kalk. Bak daha da dinç kalkacaksın. Akşam yatmadan 15 dakika yap yat. Tuvalete gidince 15-20 squat yap iş yerinde. Akşam yatmadan leslie yapamazsan en azından 20-30 squat yap. 5-6 dakikanı alır.
Gündüz öğle yemeğinden sonra hiç oğun yapmadan akşam yoğurtla geçiştiremezsin canım sağlıksız olur o... Akşam spor yapacaksan 20:30 a kadar bitirmeye çalış yemek işini. 1 saat sonra da kahveni içer sporunu yaparsın. Eliptikte çok iyi olur... Squatı videolardan bak canım youtube da. Anlatsam da tam anlatamam. Ama çok etkili bir hareket.Evet canım kendi yaptığım turşu, elma sirkesi ile yapıyorum. İşe öğlen için yemek getiriyorum ama akşam yemeğini işte yemek sıkıntı olabilir. Ama yoğurt ile geçiştirmeyi deneyeceğim akşamları.
Kaptan yapmaa, zaten sabahları 05-05:30 gibi kalkıyorum, gece velet en az iki kere uyandırıyor. Uyumuyum mu ben ??
Şimdilik çözümü şöyle buldum akşam iş çıkışı 20-25 dk lık mesefayi yürüyüp otobüse öyle biniyorum. Sabahta aynı şekilde.
Yani günde iki kez toplam 40 dk yürümüş oluyorum. Yürüyemediğim günler evde eliptik var onda çalışırım. Yoksa leslie falan zor benim için. Rahat vermez veletler.
squat dediğin nedir ki bi anlat bana nasıl yapılıyor?
gulenyuzumsunsen canım ip atlayamıyorum ben öyle yaa. 50 kere izledim videoyu ipsiz bile dolanıyor ayaklarım
AhahahahahahahahahhaÖnce kalp atışı duysak diyorsun sonra hareketlerini bi hissetsem sonra bi doğsa kucağıma alsam derken bi bakmışsın doğmuş gazı başlamış.Allahım bidaha soksam içeri demeye başlıyorsun
ayyGündüz öğle yemeğinden sonra hiç oğun yapmadan akşam yoğurtla geçiştiremezsin canım sağlıksız olur o... Akşam spor yapacaksan 20:30 a kadar bitirmeye çalış yemek işini. 1 saat sonra da kahveni içer sporunu yaparsın. Eliptikte çok iyi olur... Squatı videolardan bak canım youtube da. Anlatsam da tam anlatamam. Ama çok etkili bir hareket.
Korkutma kızı yok öyle bişeyayy
Evet çok etkili
Şu az önce 50 tane yapınca
bacaklarımı benden ayıran hareket
Önce kalp atışı duysak diyorsun sonra hareketlerini bi hissetsem sonra bi doğsa kucağıma alsam derken bi bakmışsın doğmuş gazı başlamış.Allahım bidaha soksam içeri demeye başlıyorsun
Ah bu annelerAynen öyle olacak sanırım şimdiden düşünüyorum bunları. Çok darlanırsam anneme bırakır kaçarım. Annemle aramda 12 saatlik mesafe var çocuğu evine götürüp bakacakmış
Tabi canııııımKorkutma kızı yok öyle bişey10-15 taneyle başlasın önce.
Az önce netten ideal kilomu hesapladım
Övgü dolu sözlerle karşılaştım
Ben de saf saf 7 li rakamlara düştüm diye seviniyorum
Bakma sen onlara abartıyorlar canım. Çok iyi gidiyorsun yeni yıla en fazla 71 -73 gibi gireceksin ben inanıyorum. Sen yeter ki kaçamaklardan uzak durAz önce netten ideal kilomu hesapladım
Övgü dolu sözlerle karşılaştım
Ben de saf saf 7 li rakamlara düştüm diye seviniyorum
Öyle canım inşallahBakma sen onlara abartıyorlar canım. Çok iyi gidiyorsun yeni yıla en fazla 71 -73 gibi gireceksin ben inanıyorum. Sen yeter ki kaçamaklardan uzak dur
Hiç bir yemeğin tadı zayıf olmakta yok
Son cümlede anlatım bozukluğu yapmışım. Yemek yiyin zayıf olmayın gibi olmuşBakma sen onlara abartıyorlar canım. Çok iyi gidiyorsun yeni yıla en fazla 71 -73 gibi gireceksin ben inanıyorum. Sen yeter ki kaçamaklardan uzak dur
Hiç bir yemeğin tadı zayıf olmakta yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?