Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Turşuyu kendin mi yaptın canım. Yanında götürebilirsen 17:00 gibi yesen iş yerinde. Akşam da yoğurt yesen çok faydası olur aslında.

Evet canım kendi yaptığım turşu, elma sirkesi ile yapıyorum. İşe öğlen için yemek getiriyorum ama akşam yemeğini işte yemek sıkıntı olabilir. Ama yoğurt ile geçiştirmeyi deneyeceğim akşamları.

Kaptan yapmaa, zaten sabahları 05-05:30 gibi kalkıyorum, gece velet en az iki kere uyandırıyor. Uyumuyum mu ben ??
Şimdilik çözümü şöyle buldum akşam iş çıkışı 20-25 dk lık mesefayi yürüyüp otobüse öyle biniyorum. Sabahta aynı şekilde.
Yani günde iki kez toplam 40 dk yürümüş oluyorum. Yürüyemediğim günler evde eliptik var onda çalışırım. Yoksa leslie falan zor benim için. Rahat vermez veletler.
squat dediğin nedir ki bi anlat bana nasıl yapılıyor?

Gündüz öğle yemeğinden sonra hiç oğun yapmadan akşam yoğurtla geçiştiremezsin canım sağlıksız olur o... Akşam spor yapacaksan 20:30 a kadar bitirmeye çalış yemek işini. 1 saat sonra da kahveni içer sporunu yaparsın. Eliptikte çok iyi olur... Squatı videolardan bak canım youtube da. Anlatsam da tam anlatamam. Ama çok etkili bir hareket.

gulenyuzumsunsen canım ip atlayamıyorum ben öyle yaa. 50 kere izledim videoyu ipsiz bile dolanıyor ayaklarım
Olmuyorsa boşver kaptanım
çift ayakla ipsiz zıpla o da aynı şey 50 -100 derken artırırsın .
Ben bazen ip kullanamıyorum çocuklar dan kollarımı ip var gibi çevirip zıplıyorum

Önce kalp atışı duysak diyorsun sonra hareketlerini bi hissetsem sonra bi doğsa kucağıma alsam derken bi bakmışsın doğmuş gazı başlamış. Allahım bidaha soksam içeri demeye başlıyorsun
Ahahahahahahahahahha
Aynen valla karnımda sesi çıkmıyordu acıkmıyordu demiştim bende bebeğim kolikken

ayy
Evet çok etkili
Şu az önce 50 tane yapınca
bacaklarımı benden ayıran hareket

Önce kalp atışı duysak diyorsun sonra hareketlerini bi hissetsem sonra bi doğsa kucağıma alsam derken bi bakmışsın doğmuş gazı başlamış. Allahım bidaha soksam içeri demeye başlıyorsun

Aynen öyle olacak sanırım şimdiden düşünüyorum bunları. Çok darlanırsam anneme bırakır kaçarım . Annemle aramda 12 saatlik mesafe var çocuğu evine götürüp bakacakmış

Az önce netten ideal kilomu hesapladım

Övgü dolu sözlerle karşılaştım
Ben de saf saf 7 li rakamlara düştüm diye seviniyorum
Bakma sen onlara abartıyorlar canım. Çok iyi gidiyorsun yeni yıla en fazla 71 -73 gibi gireceksin ben inanıyorum. Sen yeter ki kaçamaklardan uzak dur
Hiç bir yemeğin tadı zayıf olmakta yok

Bakma sen onlara abartıyorlar canım. Çok iyi gidiyorsun yeni yıla en fazla 71 -73 gibi gireceksin ben inanıyorum. Sen yeter ki kaçamaklardan uzak dur
Hiç bir yemeğin tadı zayıf olmakta yok
Son cümlede anlatım bozukluğu yapmışım. Yemek yiyin zayıf olmayın gibi olmuş
Zayıf olmanın tadı hiç bir yemekte yok olacaktı. Bi artistik laf edeyim dedim olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…