Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşgeldin canım. Kesinlikle burada motive olursun ama tabi devamlılık şart arada bir gelmeyle olmuyor. Hadi bakalım yaza kadar büyün kilolarını verir incecik bir gelin olursun inşallah

Hoşgeldin canım. Kesinlikle burada motive olursun ama tabi devamlılık şart arada bir gelmeyle olmuyor. Hadi bakalım yaza kadar büyün kilolarını verir incecik bir gelin olursun inşallah

Hoşbulduk canım :)) inşallah istikrar sağlıycam devamlı menü paylaşırım su zaten çok içiyorum sporda eklersem iyi olacak

Hoşgeldiniz Aramıza
Bir görünüp bir kaybolmazsanız kesinlikle motive olursun canım ..
Hedefini ilk olarak 65 olarak belirle yakın olunca heves edersin bence.
Hayallerindeki gibi bir gelin olursun inşallah

O karbona yuklendiysen olmuştur canım.

Her zaman yapabileceğine inanıyorsan yanlış yolda değilsin canım ben bir ömür spor yapamam zayıflamak için yapıyorum o yüzden çok yüklenmiyordum
Ben herzaman yapmayı planlıyorum herhangi bir sağlık sorunum olmazsa çünkü hep evdeyim hareket alanım kısıtlı olunca az hareket oluyo .
Bu dA bi kilo sebebi zaten .
Hiç bişi yapamasam da 1000 ip atlamadan uyumak istemiyorum artık

1 aralık için sana 69.5 yazıyorum hadi bakalım hep beraber başaracağız
Kaçamak yapmak yok tamam mu. 69.5 olunca canının istediği şeylerden yersin 1 gün gerekirse. Kaçamak yapınca olacakları biliyorsun Şaka şaka 70 lerde kalırsın Kuğu gibi gelin olamazsın. Benim gelinliğim 34 bedendi

Anka
Kaptanım müsait olduğun bi anda kilo koruma nasıl oluyor
Bu diyet yaptığımız günlerden farkları varsa nedir bi yazarmısın sana zahmet..

Şimdi gülenyuzüm kiloyu verdin de koruması kaldı diyebilirsin
haklısın
ama merak ediyorum napıyım

Hoşgeldin canım sen zaten çok kilo vermişsin. Sporsuz mu verdin o kadar kiloyu.

Hoşbulduk. Yok canım ben çok spor yaptım leslie jillian yürüyüş göbek bile attım yani 60 kiloya kadar düşmüştüm ama diyeti bıraktıktan sonra geri aldım tekrar başlamak istiyorum spora ama ilk yürüyüş yapıcam. ip atlama mekik squat eklerim yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…