Merhaba bayanlar bende geldim aranıza.
Adım Songül. 22 yaşındayım. 73,5 kilodayım boyum 1,60 hedefim 55 kilo ama ben hedef koydukça hedefimden uzaklaşıyorum nedensehedef koymasam daha iyi aslında. Yaza düğünüm var zayıflamak istiyorum inşallah burda motive olurum
Hoşgeldin canım. Kesinlikle burada motive olursun ama tabi devamlılık şart arada bir gelmeyle olmuyor. Hadi bakalım yaza kadar büyün kilolarını verir incecik bir gelin olursun inşallah
Hoşgeldin canım sen zaten çok kilo vermişsin. Sporsuz mu verdin o kadar kiloyu.Hoşbulduk canım :)) inşallah istikrar sağlıycam devamlı menü paylaşırım su zaten çok içiyorum sporda eklersem iyi olacak
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ilo-ver-deneyimlerimiz.1040614/#post-53416014
Hadi gelin hızlıca zayıflayalım
Hoşgeldiniz AramızaMerhaba bayanlar bende geldim aranıza.
Adım Songül. 22 yaşındayım. 73,5 kilodayım boyum 1,60 hedefim 55 kilo ama ben hedef koydukça hedefimden uzaklaşıyorum nedensehedef koymasam daha iyi aslında. Yaza düğünüm var zayıflamak istiyorum inşallah burda motive olurum
O karbona yuklendiysen olmuştur canım.İşte ben bunu düşünerek spora çok ağırlık vermemeye çalışıyordum en güzel spor yürüyüş bence
2 ay zumba yapmıştım kilo veremedim ama yağ kas oranım baya değişmişti baya sıkılaşmıştım ama sonra bırakınca eskisinden daha çok yağlanmıştım
Kahvaltı 09:00
2 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Peynir zeytin
Marul maydanoz
Tere yeşil soğan
Ara 12:00
Yeşil elma
İkindi 14:30
Karnabahar sote
2 bardak Ayran
Ara 16:00
sade Türk kahvesi
Akşam 18:00
Yarım Fırında alabalık
Bir şişe Maden suyu
Bol salata
Ben herzaman yapmayı planlıyorum herhangi bir sağlık sorunum olmazsa çünkü hep evdeyim hareket alanım kısıtlı olunca az hareket oluyo .Her zaman yapabileceğine inanıyorsan yanlış yolda değilsin canım ben bir ömür spor yapamam zayıflamak için yapıyorum o yüzden çok yüklenmiyordum
Kaptanım dan alkışı aldım
Bu intihar resmen8.11.2017 carsamba menü
Kahvaltı yok...
Ögle 13:00
1 kase mercimek corbasi
1 tavuk pirzola izgara 1 köfte izgara
1 kase salata
Akşam 19:45
1 kase yoğurt kürü (yoğurt-limon-pul biber)
1 aralık için sana 69.5 yazıyorum hadi bakalım hep beraber başaracağızMerhaba bayanlar bende geldim aranıza.
Sabah akşam mı içiyorsun canım.Şimdi birde elma sirkeli suyumu içtim ve artık günü kapatıyorum
Şimdilik geçti kuzum hamdolsun sıkıntı yok serum çok yedim sürekli wc çıktım rahatladım çok şükürGulumse24 naptın canım. Ağrıların geçti mi
Belli bir düzenim Yok canım ama bugün ilk defa içtim .Sabah akşam mı içiyorsun canım.
Oh çok şükür tatlımŞimdilik geçti kuzum hamdolsun sıkıntı yok serum çok yedim sürekli wc çıktım rahatladım çok şükür
Hoşgeldin canım sen zaten çok kilo vermişsin. Sporsuz mu verdin o kadar kiloyu.
Oyyyyy kuzum benim Allah razı olsun çektiğim sancılar günahlarıma kefaret Olsun inş ne diyimOh çok şükür tatlım
Rabbim seni de küçük susamını da korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?