Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoşgeldiniz Aramıza
Bir görünüp bir kaybolmazsanız kesinlikle motive olursun canım ..
Hedefini ilk olarak 65 olarak belirle yakın olunca heves edersin bence.
Hayallerindeki gibi bir gelin olursun inşallah

Teşekkür ederim canım hoşbulduk :))
İlk hedefim 70’leri geride bırakıp 60’lı rakamları görmek. Gerisi Allah büyüktür

Hoş geldin aramıza kuzum verirsin burda sıkıntı yok senin kilon benim hedefim bozma moralini gider inş ya bahanelerin olur ya sonuçların unutma

92 den 60 a kaç ayda düşmüşdünüz acaba?
Ben bugün kk da başarı hikayeleri okudum dA 1 ayda 8-10 kilo dan bahsediyorlar .
ben 45 günde 6 kilo verdim acaba yanlış birşeyler mi yapıyorum dedim kendi kendime

Hoş geldin aramıza kuzum verirsin burda sıkıntı yok senin kilon benim hedefim bozma moralini gider inş ya bahanelerin olur ya sonuçların unutma

Hoşbulduk canım sen kaç kilosun ? Benim sıkıntı basen ve göbekte. Göbek aldı başını gitti valla hep bu karbonhidratlardan. Abur cubur yemiyorum ama ekmek pilav makarna çok tükettim malesef.

Hoşbulduk canım sen kaç kilosun ? Benim sıkıntı basen ve göbekte. Göbek aldı başını gitti valla hep bu karbonhidratlardan. Abur cubur yemiyorum ama ekmek pilav makarna çok tükettim malesef.
İnsan yemeyi bırakınca aslında onsuz dA yaşayabileceğini anlıyor.
Eskiden ekmek ve makarnasız düşünemezdim ama 45 günde sadece 4 kaşık yedim
O kadar da güzel birşey değilmiş

Ben bugün kk da başarı hikayeleri okudum dA 1 ayda 8-10 kilo dan bahsediyorlar .
ben 45 günde 6 kilo verdim acaba yanlış birşeyler mi yapıyorum dedim kendi kendime

8 ayda vermiştim galiba ilk başta kilom fazlayken haftada 2 kilo verdiğimde oluyordu ama zayıfladıkça daha yavaş gitti kilolar haftada 500 gram falan. 1 ayda 8-10 kilo çok fazla bence canım en ideali haftada 1 kilo bence

8 ayda vermiştim galiba ilk başta kilom fazlayken haftada 2 kilo verdiğimde oluyordu ama zayıfladıkça daha yavaş gitti kilolar haftada 500 gram falan. 1 ayda 8-10 kilo çok fazla bence canım en ideali haftada 1 kilo bence
Anladım canım..
Benim ki de o ideal olan gruba giriyor sanırım..
Gram gram senelerce yükledik bedenimize ,
Bi ayda 8-10 kilo birden giden yağ değil bence

Ben 100.1le başladım şuan 88 kiloyum 87le ayrıldım takımdan hamilelik oldugu için gebelik için tek problem kilomdu şükür 13kilo verdim 3ayda ilk hedefim 80ikşncş hedefim 75di inş dogumdan sonra yine burda deva edicem tabi sizden kimse kalmaz o zamana inş

İnsan yemeyi bırakınca aslında onsuz dA yaşayabileceğini anlıyor.
Eskiden ekmek ve makarnasız düşünemezdim ama 45 günde sadece 4 kaşık yedim
O kadar da güzel birşey değilmiş

Evet çok haklısın bu zamana kadar yedimde noldu bana göbek ve basen olarak geri döndü. Bundan sonra yemezsem hayatımdan büyük şeyler eksilmez ya. Sana da helal olsun ya 45 günde hiç yememişsin nerdeyse :)) ekmek yiyor musunuz peki

Yok ben yemiyorum
Ama tam tahıllı ekmek alayım bazen menemenle falan 1 dilim yiyeyim diyorum
Benim vazgeçemediğim şey çikolata. Önceki duruma bakarak hiç yemiyorum sayılır ama yine de bazen ağzıma bir kare atıyorum.
En çok onu özlüyorum

Beyaz ekmegi ben en son kurban bayramında yemiştim oda çeyreğin çeyreği kadar ondan sonrada 1paket tam bugday bitirdim sonra agzıma sürmedim ekmek pirinç pilav makarnayı ama bulgur yedim kuzum

Beddua gibi dua

Beyaz ekmegi ben en son kurban bayramında yemiştim oda çeyreğin çeyreği kadar ondan sonrada 1paket tam bugday bitirdim sonra agzıma sürmedim ekmek pirinç pilav makarnayı ama bulgur yedim kuzum
Bulguru bende yiyorum ama 45 günde 6 kaşığı geçmemiştir o dA . Pişirmiyorum dolayısıyla yemiyorum.
Çorba, sebzelerle ,yumurtayla ,yeşilliklerle yüzyılın aşkını yaşıyorum valla

Sende çok güzel vermişsin canım. Ama şimdi öncelik bebişin Rabbim Sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah kolay bi doğumun olur .

Vücut yapısı+günlük yaşantı+ yapılan diyet+ spor + metabolizma+ genetik vs. kilo almayı - vermeyi etkileyen bir sürü etken var canım herkes aynı zamanda aynıkiloyu veremez ki bi ayda 8 10 kilo vermek çok da sağlıklı değil zaten bence bunlara takılma gayet iyi gidiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…