- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Amin canım aminOyyyyy kuzum benim Allah razı olsun çektiğim sancılar günahlarıma kefaret Olsun inş ne diyim
Hoşgeldiniz Aramıza
Bir görünüp bir kaybolmazsanız kesinlikle motive olursun canım ..
Hedefini ilk olarak 65 olarak belirle yakın olunca heves edersin bence.
Hayallerindeki gibi bir gelin olursun inşallah
Hoş geldin aramıza kuzum verirsin burda sıkıntı yok senin kilon benim hedefim bozma moralini gider inş ya bahanelerin olur ya sonuçların unutmaHoşbulduk. Yok canım ben çok spor yaptım leslie jillian yürüyüş göbek bile attım yani 60 kiloya kadar düşmüştüm ama diyeti bıraktıktan sonra geri aldımtekrar başlamak istiyorum spora ama ilk yürüyüş yapıcam. ip atlama mekik squat eklerim yanına.
92 den 60 a kaç ayda düşmüşdünüz acaba?Hoşbulduk. Yok canım ben çok spor yaptım leslie jillian yürüyüş göbek bile attım yani 60 kiloya kadar düşmüştüm ama diyeti bıraktıktan sonra geri aldımtekrar başlamak istiyorum spora ama ilk yürüyüş yapıcam. ip atlama mekik squat eklerim yanına.
Aminnnnnnnnnnnn inş Allah kuzumAmin canım amin
Bu son ağrıların olur inşallah
Rabbim bütün şifa bekleyen kullarına yardım etsin
Olur inşallahTeşekkür ederim canım hoşbulduk :))
İlk hedefim 70’leri geride bırakıp 60’lı rakamları görmek. Gerisi Allah büyüktür
Hoş geldin aramıza kuzum verirsin burda sıkıntı yok senin kilon benim hedefim bozma moralini gider inş ya bahanelerin olur ya sonuçların unutma
İnsan yemeyi bırakınca aslında onsuz dA yaşayabileceğini anlıyor.Hoşbulduk canım sen kaç kilosun ? Benim sıkıntı basen ve göbekte. Göbek aldı başını gitti valla hep bu karbonhidratlardan. Abur cubur yemiyorum ama ekmek pilav makarna çok tükettim malesef.
92 den 60 a kaç ayda düşmüşdünüz acaba?
Ben bugün kk da başarı hikayeleri okudum dA 1 ayda 8-10 kilo dan bahsediyorlar .
ben 45 günde 6 kilo verdim acaba yanlış birşeyler mi yapıyorum dedim kendi kendime
O karbona yuklendiysen olmuştur canım.
Anladım canım..8 ayda vermiştim galiba ilk başta kilom fazlayken haftada 2 kilo verdiğimde oluyordu ama zayıfladıkça daha yavaş gitti kilolar haftada 500 gram falan. 1 ayda 8-10 kilo çok fazla bence canım en ideali haftada 1 kilo bence
Ben 100.1le başladım şuan 88 kiloyum 87le ayrıldım takımdan hamilelik oldugu için gebelik için tek problem kilomdu şükür 13kilo verdim 3ayda ilk hedefim 80ikşncş hedefim 75di inş dogumdan sonra yine burda deva edicem tabi sizden kimse kalmaz o zamana inşHoşbulduk canım sen kaç kilosun ? Benim sıkıntı basen ve göbekte. Göbek aldı başını gitti valla hep bu karbonhidratlardan. Abur cubur yemiyorum ama ekmek pilav makarna çok tükettim malesef.
İnsan yemeyi bırakınca aslında onsuz dA yaşayabileceğini anlıyor.
Eskiden ekmek ve makarnasız düşünemezdim ama 45 günde sadece 4 kaşık yedim
O kadar da güzel birşey değilmiş
Benim gibi seninde mi iştahın açıldı ama ben dünden beri aldıgım 1kiloyu vermişimdir kesinBen diyeti bırakınca kıtlıktan çıkmış gibi oluyorum nelere yüklenmedim ki
Yok ben yemiyorumEvet çok haklısın bu zamana kadar yedimde noldu bana göbek ve basen olarak geri döndü. Bundan sonra yemezsem hayatımdan büyük şeyler eksilmez ya. Sana da helal olsun ya 45 günde hiç yememişsin nerdeyse :)) ekmek yiyor musunuz peki
Beyaz ekmegi ben en son kurban bayramında yemiştim oda çeyreğin çeyreği kadar ondan sonrada 1paket tam bugday bitirdim sonra agzıma sürmedim ekmek pirinç pilav makarnayı ama bulgur yedim kuzumEvet çok haklısın bu zamana kadar yedimde noldu bana göbek ve basen olarak geri döndü. Bundan sonra yemezsem hayatımdan büyük şeyler eksilmez ya. Sana da helal olsun ya 45 günde hiç yememişsin nerdeyse :)) ekmek yiyor musunuz peki
Ben 100.1le başladım şuan 88 kiloyum 87le ayrıldım takımdan hamilelik oldugu için gebelik için tek problem kilomdu şükür 13kilo verdim 3ayda ilk hedefim 80ikşncş hedefim 75di inş dogumdan sonra yine burda deva edicem tabi sizden kimse kalmaz o zamana inş
Bulguru bende yiyorum ama 45 günde 6 kaşığı geçmemiştir o dA . Pişirmiyorum dolayısıyla yemiyorum.Beyaz ekmegi ben en son kurban bayramında yemiştim oda çeyreğin çeyreği kadar ondan sonrada 1paket tam bugday bitirdim sonra agzıma sürmedim ekmek pirinç pilav makarnayı ama bulgur yedim kuzum
Sende çok güzel vermişsin canım. Ama şimdi öncelik bebişinBen 100.1le başladım şuan 88 kiloyum 87le ayrıldım takımdan hamilelik oldugu için gebelik için tek problem kilomdu şükür 13kilo verdim 3ayda ilk hedefim 80ikşncş hedefim 75di inş dogumdan sonra yine burda deva edicem tabi sizden kimse kalmaz o zamana inş
92 den 60 a kaç ayda düşmüşdünüz acaba?
Ben bugün kk da başarı hikayeleri okudum dA 1 ayda 8-10 kilo dan bahsediyorlar .
ben 45 günde 6 kilo verdim acaba yanlış birşeyler mi yapıyorum dedim kendi kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?