Nolduki kuzu
Teşekkür ederim canımVücut yapısı+günlük yaşantı+ yapılan diyet+ spor + metabolizma+ genetik vs. kilo almayı - vermeyi etkileyen bir sürü etken var canım herkes aynı zamanda aynıkiloyu veremez ki bi ayda 8 10 kilo vermek çok da sağlıklı değil zaten bence bunlara takılma gayet iyi gidiyorsun
Yok ben yemiyorum
Ama tam tahıllı ekmek alayım bazen menemenle falan 1 dilim yiyeyim diyorum
Benim vazgeçemediğim şey çikolata. Önceki duruma bakarak hiç yemiyorum sayılır ama yine de bazen ağzıma bir kare atıyorum.
En çok onu özlüyorum
Beyaz ekmegi ben en son kurban bayramında yemiştim oda çeyreğin çeyreği kadar ondan sonrada 1paket tam bugday bitirdim sonra agzıma sürmedim ekmek pirinç pilav makarnayı ama bulgur yedim kuzum
Ayyy valla onlar iyiki varlarAhh şu çikolatalar yok mu yedikçe yiyesi geliyor insanın. Bitter yemende sakınca olmaz bence haftada bi kere ödül niyetine yersen olmaz mı?
Benim gibi seninde mi iştahın açıldı ama ben dünden beri aldıgım 1kiloyu vermişimdir kesin
Tatlı demişkenYok canım henüz iştahım açılmadı çok şükür hatta normalde çikolata ve tatlı hastasıyım ama bu ara yiyemiyorum midemi bozuyor inşallah da böyle devam eder
Ayyy valla onlar iyiki varlar
Keşke yesek ama kilo yapmasalar.
Bitterden bazen bir kare atıyorum ağzıma canım
İdare etmeye çalışıyorum işte
Aynen o dediğin gruptan Benin çevremde de varBenim arkadaş çevremde çok var öyle yiyip yiyip kilo alamayanlar. Çok kıskanıyorum Keşke öyle olsaydım yahu. Nedense kendi ailemde hep kilolu. Hemde öyle böyle değil. Fazla kilolardan dolayı sağlık sorunu yaşıyorlar zar zor yürüyorlar. Bende küçüklülten beri kiloluydum. Ama artık kendime bi dur dedim. Genç yaşta veremezsem bu fazlalıkları yaş ilerledikçe hiiç veremem ozaman yani
Tatlı demişken
Benim suikastçı eşim
bugün yine eve yarım kilo baklava ve profiterolle geldi .
Ama ben naptım
Onun yiyebileceği kadar ayırdım ve yine kahvaltı bile yapmadan geri kalanını evden gönderdim
Çoook canım çekti ama yemedim .Valla bravo bacım ben olsam hayatta tutamazdım kendimi azmine hayranım
Çoook canım çekti ama yemedim .
Valla hep Cuma'ya hesap verme durumundan iradeli oluyorum. Hiç böyle olmamıştım daha önce .
Pazartesi diyete başlar
İlk gördüğüm çikolata ve tatlı da bunu yiyeyim de devam ederim deyip , onu yedikten sonra da açılan iştahla iki katını yiyerek dönen bi kısır döngünün içine düşüp giderdim ..
Ama artık gitmeyeceğim .
Benden 25 yaş büyük 1. Derece akrabalarımla aynı kilo dA olmak
onlar gibi giyinmek zorunda kalmak istemiyorum .
Ramazandan önce bi düğünümüz var
İstediğim elbiseyi giyip gitmek istiyorum ..
İnşallah canım inşallah .İnşallah canım yapacağına inanıyorum düğünde seni gören şok olacak
Bende öyle sanıyordum ama değil canım eğer sıkı bir diyet ve sıkı kardiyo artı ağırlık çalışarak ve l karnitinle ayda 10 kilo veriliyor ben veriyorum ve gidende yağ oluyor. Zaten l karnitin kas kaybınıda önleyip yağ yakımında anahtar görevi gördüğünden mümkün. İstenirse mümkünAnladım canım..
Benim ki de o ideal olan gruba giriyor sanırım..
Gram gram senelerce yükledik bedenimize ,
Bi ayda 8-10 kilo birden giden yağ değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?