- 23 Aralık 2014
- 1.104
- 1.908
- 133
canım çok geçmiş olsunŞimdilik geçti kuzum hamdolsun sıkıntı yok serum çok yedim sürekli wc çıktım rahatladım çok şükür
Sagol kuzum Allah razı olsunC
canım çok geçmiş olsun
Günaydııın..Bu günün ilk günaydını da benden olsun
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Canlarrrrrrr
Hayırlı sabahlar
Sabah kadar uyumadım yine sancım vardı sürekli wc git gel kasık agrım vardı belime sırtıma vurdu serum takıldım ama hafifledi şimdi daha iyiyim şükür
Sebebine ne diyorlar canımSabah kadar uyumadım yine sancım vardı sürekli wc git gel kasık agrım vardı belime sırtıma vurdu serum takıldım ama hafifledi şimdi daha iyiyim şükür
Olsun bakalım napalımAma kaptan sen onu akşam yazmışsın ben o saatten sonra yattım maalesef ama bu akşam yaptım olmaz mı ki
Ayyy çok geçmiş olsun canım yaaa. Tuh neden oluyormuşSabah kadar uyumadım yine sancım vardı sürekli wc git gel kasık agrım vardı belime sırtıma vurdu serum takıldım ama hafifledi şimdi daha iyiyim şükür
Allahım yarın bize güzel günler göstersinGünaydın canlarımmm bu gün kutsal perşembe ona göre beslenin ona göre menüler göreceğim hadi bakalım
Unutmuşum valla hatırlattığın iyi oldu. Perşembe biliyorum da yarın sabah tartı olduğunu unutmuşum. İş yerime gidiyorum. Şef ile konuşacağım. 1 yıl daha ücretsiz izin hakkım var ama ona bağlı. İnşallah kabul eder.Günaydın canlarımmm bu gün kutsal perşembe ona göre beslenin ona göre menüler göreceğim hadi bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?