Afiyet olsun canim menü guzelMenüm
Sade turk kahvesi
Sabah 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin 2 dilim çavdar ekmeği domates salatalık
Ara 1 incir 6 badem
Öğlen bir tabak kuru fasulye turp
Ara 1 mandalina biraz fındık
Akşam 2 dilim çavdar ekmeği ile tere otlu beyaz peynirli sandviç
Ara fındık ve kuru üzüm
Gün içinde yeşil çay soda limon karışımı içildiğinde
2 litre su
30 dk eliptik bisiklet
Davsanlar süper bende de var kuzucuklarla büyüğü 1. sınıfta ne zorluk yaşadık Allah annelere kolaylık sabır versin
gulenyuzumsunsen teşekkürler telden kopyaliyamiyordum
Iyi gecelerBen kaçıyorum herkese iyi geceler
Yarın kilo bildirim bol eksiler
50 olmadan birakmiyorum@anka_misali
Kaptanım ırmak adarın
20 dk mekiğinin puanını hesaplayamadım
Dk olduğu için ..
Bu arada
Niloyabebe
Valla helal olsun canım
3.mekikte ben bitiyorum
20 dk mekik 50 tane yapiyorum@anka_misali
Kaptanım ırmak adarın
20 dk mekiğinin puanını hesaplayamadım
Dk olduğu için ..
Bu arada
Niloyabebe
Valla helal olsun canım
3.mekikte ben bitiyorum
Sütlü kayfe yani süt kilo vermeyi yavaşlatıyo canım filtre sade içKilo vermeye gelince çok yavaş gidiyor ya kilolar canımı sıkıyor. Salı çok dikkat etmeme rağmen Çarşamba +100 gr. Çarşamba biraz artırdım yemeği. Yemeği artırmada çözüm oluyor. Biraz fazla yiyeyim zaten artı oluyor. Ne ister benim bünye anlamadım gitti
Doğrusun canım yağıda fazla kaçırmamak lazım. Sütlü kahveyi de bugün içtim sırf. Moralim bozuldu. Çikolata yiyecektim nerdeyse. Frenledi beni sütlü kahve.Sütlü kayfe yani süt kilo vermeyi yavaşlatıyo canım filtre sade iç
Hem kahvaltıda kaaymak yime
Canım süt sıvı şeker aklında bulunsun. Sıvı şekerde hiç iyi değil. Protein ve karbonhidrat bir arada olduğu için aşırı insülin salgılatıyor yağ yakımını engelliyor. Kimse bilmez bunu. Ona rağmen kilo verebiliyorsan sorun değilde bende olumsuz etki yapıyorBende sütlü iciyorum çünkü tok tutuyor :)
Ben bizzat kendim farkettim kilo vermemi durduruyo ama bilmemki belkide benim bünyeme böyledir belki sana öyle yapmaz. Ona bakarsan tarçında iştah kapatır diyorlar benimkini açıyoDoğrusun canım yağıda fazla kaçırmamak lazım. Sütlü kahveyi de bugün içtim sırf. Moralim bozuldu. Çikolata yiyecektim nerdeyse. Frenledi beni sütlü kahve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?