- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
O dA zamanla geçecek inşallah canımTaburcu oldu canım 2 gün oldu.felci düzeldi çokşükür.ama hafıza gelip gidiyor
Yeni yasinda bütün hayallerini gerçekleştirme dileğiyle iyiki doğdun.Napıyorsunuz kızlar. Bu gün çok moralim bozuldu ya. Benim doğum günümdü bugün ve annemden başka kimse hatırlamadı.. Allahtan abone olduğum yerler var da oralardan mesajlar geldihaa bi de hepsi burada bana özel indirim yapmış. Bi hepsi burada kadar olamadılar
Valla hediye falan çok önemli değil de insan bi mesaj bir telefon bekliyor. 1 kişiden bile gelmedi ya
Maşallah Allah olmayanlara nasip etsin13 8 6 3.5 16 aylik
Çok şükür canım tekrar geçmiş olsun.Guvenebilecegim 1 2 aile yakinimiz var birde arada yengeme bırakıyorum 2 gündür taburcu olduk şimdi benim yanımda canım
Sağol hoş bulduk canimAllah bağışlasın evlatlarını canım
Aramıza hoşgeldin
Amin insallah canim hosbuldum sağol sende hoşgeldin.Maşallah Allah olmayanlara nasip etsin
Bu arada hoş geldin bende yeniyim
Afiyet olsun canimDün yazmamıştım menü
Dünkü menüm
Sabah 6:00
1 küçük kase kaymak
3-4 YK lor peynir
2 yumurtalı omlet
Öğle 12:00
1 küçük kase haş karnabahar
1 kase yeşil salata
120 gr füme somon
Akşam 16:00
60 gr füme somon
2.5 litre su
2 saat yürüyüş
Güzelll
Sağol canım. Sen de hoşgeldin. Zayıflamanın altın kuralı inatçı olmak. Bunu yaz bir kenara yolun başındaAfiyet olsun canim
Inatla zayıflayacağım insallah sağolSağol canım. Sen de hoşgeldin. Zayıflamanın altın kuralı inatçı olmak. Bunu yaz bir kenara yolun başında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?