- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
13 8 6 3.5 16 aylikYaşları kaç?
En küçük hariç hepsi kendi giyinip kendi yiyebileceği yaştan. Buna şükür. Benimkiler 9-7-213 8 6 3.5 16 aylik
Akşam yemeği neredeeeee?09.11.2017 menü
Kahvaltı 08:00
1 haslanmis yumurta
7-8 zeytin
10-15 findik
1 salatalik
Öğle 13:00
1 kase ezogelin corba
3 parca ızgara balik
1 kase salata
Akşam 20:00
Bir kase yoğurt kürü (yoğurt-limon-pul biber)
Spor:
6300 adım yürüyüş
15 dk eliptik
15 mekik
30 squat
Su 3.5 lt
Yesil çay 1 fincan
Türk kahvesi 1 fincan
Allah bağışlasın en büyük hariç diğerleri tamda giyinemiyorEn küçük hariç hepsi kendi giyinip kendi yiyebileceği yaştan. Buna şükür. Benimkiler 9-7-2
Canim yazdim ya yoğurt iste baska bise yenmiyor o saatte ayrica yarin cuma..Akşam yemeği neredeeeee?
Bir kaç kaşık sebzeden bir şey olmazdı...Canim yazdim ya yoğurt iste baska bise yenmiyor o saatte ayrica yarin cuma..
Yok canım yaaa ne zorlası. Sen beni bildiğinden soktun ama çocuklarla zor oluyo. Hastanede tel çekmiyo çoğu kez ve cumaya denk geldi bikaç kez kilo bildirimi yapamadım. Orda diyette olmuyo tost çay oluyo sadece ve tüm gün orda oluyorum onu yiyorum mecburen. Bazende yorulup ara veriyorum filan belli olmuyo mesela geçen hafta diyet yapmadım bu hafta aynı kilom. Ben çıkayım başka arkadaşlar benden daha iyi
Kaptanım iyi ki doğdun nice güzel yaşlara eşinle,çocuklarınla ve sevdiklerinleTeşekkür ederim kızlar. Aslında kaç kere de yazdım geçen gün perşembe doğum günüm diye.burda da kimse kutlamadı
Dikkat ettim de tarçın benim de istahimi açıyor.Bu zencefilli zerdeçalli tarçınlı yoğurt dün iştahımı açtı benim. Bana yaramadı. Zor tuuttum kendimi. Normalde organik elma sirkeli su içerim iştahum gün boyu kapalı olur rahat ederdim ama 2 gün yedim o karışımı valla zor tuttum kendimi
Kötü oldum hem midem karıştı hem iştahım çok açıldı. Kan şekerini düzenler diyorlar ama beni tam tersi acıktırdı bana en iyi elma sirkesi ve çörekotu yağı geliyorDikkat ettim de tarçın benim de istahimi açıyor.
Evet canım öyle. Güle güle kullanKızlar bugün aspir yağı aldım. Yarın başlayacağım kullanmaya. Netten baktım epey faydaliymis. Bu ara saç dokulmem de artmıştı. Ona bile faydası varmış.
Tabi canım paylaşma düzenine göre listeye gireceksin .Daha dün katıldım aranıza listede olmasamda menü paylaşabilirim değil mi?
Sabah 7:00
1 dl kepek ekmeği
1 haş. Yumurta
3 zeytin
10 tane fındık
1 dl peynir
Ara 10:30
1 adet kuru incir
1 bd bitki çayı
Öğlen 14:00
3 tane kıymalı pide
Ayran
Akşam 19:15
1 tabak haşlanmış karnabahar yoğurtlayıp yedim
Spor henüz yapmadım
Allah bağışlasın evlatlarını canım13 8 6 3.5 16 aylik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?