Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

09.11.2017 menü

Kahvaltı 08:00

1 haslanmis yumurta
7-8 zeytin
10-15 findik
1 salatalik

Öğle 13:00

1 kase ezogelin corba
3 parca ızgara balik
1 kase salata

Akşam 20:00
Bir kase yoğurt kürü (yoğurt-limon-pul biber)

Spor:
6300 adım yürüyüş
15 dk eliptik
15 mekik
30 squat

Su 3.5 lt
Yesil çay 1 fincan
Türk kahvesi 1 fincan

Son düzenleme:
Akşam yemeği neredeeeee?

Merhaba kızlar

Menüm
Sabah 11:00 yarım muz ,bir kase yoğurt ve 1 yk chia tohumu ,bir adet portakal

Ara 14/00 Türk kahvesi yanına iki parça bitter çikolata

Akşam 18:00 Bir tabak yeşil mercimek yemeği ve 3 yk pilav

Sen bilirsin canım zaten şu an 10 kişilik yerimiz var innuk ve @Alya39 girerese 8 kişilik kalıyor. Yine de çıkmak istersen saygı duyarım
zaten zorla kattım gibi oldu zorla devam ettiremem.
Yok canım yaaa ne zorlası. Sen beni bildiğinden soktun ama çocuklarla zor oluyo. Hastanede tel çekmiyo çoğu kez ve cumaya denk geldi bikaç kez kilo bildirimi yapamadım. Orda diyette olmuyo tost çay oluyo sadece ve tüm gün orda oluyorum onu yiyorum mecburen. Bazende yorulup ara veriyorum filan belli olmuyo mesela geçen hafta diyet yapmadım bu hafta aynı kilom. Ben çıkayım başka arkadaşlar benden daha iyi

Bu zencefilli zerdeçalli tarçınlı yoğurt dün iştahımı açtı benim. Bana yaramadı. Zor tuuttum kendimi. Normalde organik elma sirkeli su içerim iştahum gün boyu kapalı olur rahat ederdim ama 2 gün yedim o karışımı valla zor tuttum kendimi

Bu zencefilli zerdeçalli tarçınlı yoğurt dün iştahımı açtı benim. Bana yaramadı. Zor tuuttum kendimi. Normalde organik elma sirkeli su içerim iştahum gün boyu kapalı olur rahat ederdim ama 2 gün yedim o karışımı valla zor tuttum kendimi

Dikkat ettim de tarçın benim de istahimi açıyor.

Tabi canım paylaşma düzenine göre listeye gireceksin .
Menün güzel ama 3 tane kıymalı pide büyük müydü küçük mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…