Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hedefler gelsin kızlarrrrrr

florence_N 0,8 kilo vererek 71,5 kilo gelecek...

jane eyre_ 0,6 kilo vererek 58,5 gelecek...

gulenyuzumsunsen 0,8 kilo vererek 78,2 gelecek...

H hugocuk 0,8 kilo vererek 77,2 gelecek

innuk 0,7 kilo vererek 64,8 gelecek

Niloyabebe 0,9 kilo vererek 80,1 gelecek

Alya39 0,8 kilo vererek 76,2 gelecek

simeranya7 1 kilo vererek 96,1 gelecek

hedefler %1 çıkaracak şekilde verilmiştir... HAydi canlarımmm yapabilirsinizzz... Ben size güveniyorummmm

Kaptan ben 64.3 koydum hedefi önümüzde ki hakta için

Dün bana akşam yemeği nerde diye sormuştun şimdi de ben sana sorayım öğle yemeği nerde ?
Sabah hazırlık yapıyordum KV ile sarma yapacaktık, lahanayı sarmayı beceremiyorum da.. Köyden telefon ettiler ekmek yapiyorlarmis 1 saatliğine gitti KV, saat 3te geldi. 15 gibi sarma yiyeceğim diye öğlen yemedim. KV geç gelip de yemek geç pişince benim için hüsran oldu...

Spor tablomuz kızlar...
1700 puanla gulenyuzumsunsen 1. oldu... hayran kaldım puanına vallahi

şimdiiiiii gelelim diğer kızlara...
florence_N neden spor yaomıyorsun kuzum en az 30 dakika spor şart biliyorsun... bu hafta kesinlikle hiç bir sütunu boş görmeyeceğim . bu hafta cezan her gün saat 11:00 e kadar listeye adını ekleyenlerin sporlarını bana özel mesajla atacaksın anlaştık mı...

jane eyre_ cenazeniz vard izinliydin ama bu hafta seni de hiç bir satırı boş görmeyeceğim...
H hugocuk neden sporlarını eklemiyorsun canım... liste dışı da devam etsen lütfen düzenli menu paylaş ve sporlarını ekle...
innuk Alya39 Niloyabebe siz yeni başladınız siz de aynı şekilde her gün en az 30 dakika spor mutlaka göreceğim...

simeranya7 sen izinlisin zaten takıl kafana göre canım

Ben başlıyorum sporuma 1 saat yapmayı dusunuyorum

S smy11 gelsene beraber zayıflayalım
bende can arıyorum takımlardan birine girmeyi. 31 ekimden beri hergun 30-35dk tempolu yürüyorum 4 gündür ip atlıyorum. 30-40 tane mekik çekiyorum.yediklerime dikkat ediyorum ama hic kilo veremedimkilo verememek takımda sıkıntı oluyor diye biliyorum. O yüzden takimi zora sokmamak için girmek istemiyorum.

Valla bende kendime hayran kaldım ama nazar oldu bu hafta ayağımdan dolayı az yapacağım sanırım canım

O zaman önce bi kan tahlili falan yaptır istersen canım belki kilo vermene engel bi durum vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…