Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Vermezler canım sen hastaneye götür devlet çok sıkı kontrol ediyo

Biraz kabızlıkta var tabi ..
Bugün akşama kadar onu araştırdım eksik karbonhidrat olursa yaşanabileceği yazıyordu .
İlk fırsatta Tam tahıllı ekmek veya çavdar ekmeği alıp bire dilim kahvaltı da bir dilim öğle yemeğinde yemeyi düşünüyorum inşallah..
Önceden böyle bi problemim hiç yoktu .
Kendimi kötü hissediyorum .
Çaylarla ilaçlarla olmasını çok istemiyorum
Tembellik olmasın diye .
Bi de ekmeği deneyeceğim bakalım

Zeytinyağı yemen lazım canım. Sabahları 1 çay kaşığı yiyebilirsin. Ben Karatay yaptım uzun dönem hiç yaşamadım. Çünkü karatayda zeytinyağı bolbol kullanıyoruz. Dvit ve magnezyum eksikliği de kabızlık yapar.

Yiyorum salatalarıma mutlaka koyuyorum canım , 2 gündür de aç karna zeytin yağı yiyorum bi tatlı kaşığı...
Bilmiyorum inşallah düzene girer

Menüm
Sabah
9
1 haşlama yumurta
2 bardak çay
3 zeytin
1tk bal
1 dilim peynir

11
Kahve

15
Yeşil çay

17.
2 tane lahmacun
1 ayran

1 bardak açlık otu
3 litre su
15 dk l
eslie
20 dk mekik

Bugün ev temizliğim vardi
Spor fazla yapamadım ilerleyen saatlerde yaparsam yazarım

Ay kızlar ben de bu gün son kaçamağımı yaptım yarın yine karataya başlıyorum. Şeker orucu yapan arkadaşlar naptınız.
Ya listede olmak beni frenliyordu. Çıkınca baya cozuttum.

İlacı bulduk, serum içinde verdim. Damaryolunu cikarttirmadim taburcu olurken. Ateşi de yeni düştü. Geceyi rahat geçirir inşallah. Tahlil sonuçlarıni esim alacak yarın. Kontrole giderken gerekli olacak.

Kızlar bugün tüm gün dışardaydım sabah ve akşam yemeğinde dvdeydim ama aceleyleböyle oldu. Dışarda hazır birşey yemek istemedim öğlen sinemada çok az mısır yedim yarından itibaren düzene girer inşallah:)

Sabah

2 Etimek

Omlet, az peynir

Domates, salatalık

Öğle

Patlamış mısır

Akşam

Sucuklu yumurta

Domates, salataık

2dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…