- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Menünü 1.sayfadaki linke de Ekle canım ,Kızlar bugün tüm gün dışardaydım sabah ve akşam yemeğinde dvdeydim ama aceleyleböyle oldu. Dışarda hazır birşey yemek istemedim öğlen sinemada çok az mısır yedim yarından itibaren düzene girer inşallah:)
Sabah
2 Etimek
Omlet, az peynir
Domates, salatalık
Öğle
Patlamış mısır
Akşam
Sucuklu yumurta
Domates, salataık
2dilim ekmek
Menünü 1.sayfadaki linke de Ekle canım ,
Biraz düzensiz hafif bir menü olmuş ama çok kaçamak Yok en azından yarın geçer inşallah
Çok çok geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah kuzuyaİlacı bulduk, serum içinde verdim. Damaryolunu cikarttirmadim taburcu olurken. Ateşi de yeni düştü. Geceyi rahat geçirir inşallah. Tahlil sonuçlarıni esim alacak yarın. Kontrole giderken gerekli olacak.
Senin bu sağlıklı menülerine bayılıyorum seni kendime örnek almam lazım acilenSabah 08:00
1 elma
Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Keçi peyniri
Marul maydanoz tere
İkindi 14:45
6 yk zeytinyağlı pırasa
1 büyük bardak ayran
Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak
Ayy iki gündür güzel sözlerinle yüzümü güldürüyorsun bu sebepleSenin bu sağlıklı menülerine bayılıyorum seni kendime örnek almam lazım acilen
Değişik bir menü olmuş canımMenüm
Sabah 11/30 Bir dilim tam buğday ekmeği,bir domates ,bir adet salatalık,5 adet Zeytin ,bir dilim kek
Ara 13:30 Bir avuç leblebi ve fındık
Akşam 18 .30 iki dilim pizza
Bi de menülerini 1.sayfadaki linke de ekle canım orda hiç menün Yok ,Menüm
Sabah 11/30 Bir dilim tam buğday ekmeği,bir domates ,bir adet salatalık,5 adet Zeytin ,bir dilim kek
Ara 13:30 Bir avuç leblebi ve fındık
Akşam 18 .30 iki dilim pizza
Ekler ve patates kavurma dışında bi kaçamak Yok canım .şimdi fırsatın varsa onları eritmek için 200 daha ip atla düz hesap 500 olsun gel anlaşalımEve yeni girdim bugün ne beslenme ne de spor istediğim gibi oldu. Birde yemeğe davetli olunca beslenme bolumu biraz sıkıntılı oldu
Menü
Kahvaltı öncesi 1 bardak limonlu su
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmek,
1,5 ki peynir
2 zeytin
1 yk süzme yoğurt
1 tk haşhaş ezmesi
2 fincan şekersiz çay
12.00
Şekersiz türk kahvesi
1 tane hurma (kuru olan)
13.30
Süt artırıcı çay
17.00 (misafirlik)
1 kase yeşil mercimek
Haşlanmış et
1 yk erişte
2 yk zeytinyağlı kereviz
2 yk soslu patates kavurma
1 dilim kavun
18.45
Çay
2 tane ekler (küçüklerinden)
20.00
Şekersiz türk kahvesi
22.00
Süt artırıcı çay
Yatarken
3 yk yoğurt pul biber limon yapıcam.
Spor olarak evden çıkmadan önce 300 ip atladım ve 30 mekik çektim. Spor listesine eklerim.
evi toplamam lazım kızı banyoyaptırmamm lazım. Yarın fazlasıyla yapı cam.Ekler ve patates kavurma dışında bi kaçamak Yok canım .şimdi fırsatın varsa onları eritmek için 200 daha ip atla düz hesap 500 olsun gel anlaşalım
tamam canımevi toplamam lazım kızı banyoyaptırmamm lazım. Yarın fazlasıyla yapı cam.
aramıza yeni katılanlarYarın kontrol tartımız var kızlar
İnşallah Cuma gününe güzel bi dereceyle gelebilmek için yarın verilmiş gramlarla gelebiliriz listeye
Tartılıp Bildirim yapmayı unutmayalım lütfen
innuk
Alya39
S smy11
Miniimalistt
Niloyabebe
maşallah menüye afiyet olsunEve yeni girdim bugün ne beslenme ne de spor istediğim gibi oldu. Birde yemeğe davetli olunca beslenme bolumu biraz sıkıntılı oldu
Menü
Kahvaltı öncesi 1 bardak limonlu su
Sabah 10.00
2 dilim tb ekmek,
1,5 ki peynir
2 zeytin
1 yk süzme yoğurt
1 tk haşhaş ezmesi
2 fincan şekersiz çay
12.00
Şekersiz türk kahvesi
1 tane hurma (kuru olan)
13.30
Süt artırıcı çay
17.00 (misafirlik)
1 kase yeşil mercimek
Haşlanmış et
1 yk erişte
2 yk zeytinyağlı kereviz
2 yk soslu patates kavurma
1 dilim kavun
18.45
Çay
2 tane ekler (küçüklerinden)
20.00
Şekersiz türk kahvesi
22.00
Süt artırıcı çay
Yatarken
3 yk yoğurt pul biber limon yapıcam.
Spor olarak evden çıkmadan önce 300 ip atladım ve 30 mekik çektim. Spor listesine eklerim.
Ben nick değiştim hep burada idimaramıza yeni katılanlar
Sonra ceee diyip kaçanlar falan çok isim olunca karışıyor ,kimler şu an bizimle beraber bilmek için etiketledim kızlar.
Yarın tartı listemize adınızı ve cuma gün ve pazartesi günü kilonuzu ve farkını eklemeyi unutmayın olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?