- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Biliyorum canımBen nick değiştim hep burada idim
Çok yorgunum canım yaa. Kalbim de iyice ritim değiştirdi sanki kendimi çok hasta hissediyorum.@innuk
@Alya39
Kızlar nerelerdesiniz sohbet menü Yok kayıpsınız
Bizi bırakırsanız nasıl gidecek o kilolar
Hadi ekleyiverin menünüzü sporunuzu
@Gulumse25
Nasıl oldun canımm
Bir an önce iyileşte aramıza gel inşallah
Anka
Kaptanım sesin çıkmıyor inşallah bi sorun yoktur
Çok yoruldun canim ya ondandır.Çok yorgunum canım yaa. Kalbim de iyice ritim değiştirdi sanki kendimi çok hasta hissediyorum.
Aynen ben oğun atlayanlara genelde kızıyorum zaten. Ara öğün olmayabilir ama ana öğünler kesinlikle atlanmamalı.Değişik bir menü olmuş canım
Hergün kahvaltıyı kaçta yapıyordun hiç dikkat etmedim ama bence biraz erken yap .9-10 gibi mesela.
Ve kahvaltında mutlaka bi yumurta ye.
Tok tutar protein almış olursun .
Çalışıyormusun onu da bilmiyorum ama çalışıyorsan da akşamdan tavuk but haşlayabilirsin akşama ve ya öğlene salatana koyabilirsin ,
Akşamdan karnabahar ıspanak haşlayıp
Ertesi gün bir öğünde yoğurtlayabilirsin veya zeytinyağlı yapabilirsin
Çok Tarifler var nette.
Ve çorba tarhana mercimek vs artık ne olursa dolabında mutlaka olsun.
Menü de çorba içersin,
3 kaşık yoğurt yersin
bi de sebze yemeğinden yersen on numara bi menü olur
Ve ben artık inanıyorum ki az yiyerek kilo verilmiyor.
Ama çorba salata
Yoğurt ve sebze den oluşan bi menü yü 4er 5 er kaşık yiyince hem tok oluyorsun hem de kilo gidiyor .ama az düzensiz yenince hiç olmuyor gerçekten
Ve birde ara da ayran veya pulbiberli yoğurt yiyebilirsin leblebiye göre daha iyi olabilir canım
Haaa tamam o zaman teşekkür ederimBiliyorum canım
Başka isimler de var hafta içi gelip şimdi olmayan ben aktifleri yazdım zaten
Çok geçmiş olsunÇok yorgunum canım yaa. Kalbim de iyice ritim değiştirdi sanki kendimi çok hasta hissediyorum.
Gözümden kaçmış sanırım şimdi anladığım kadarıyla bakayım canımAcaba benim menülerim nasil kimse hiç yorum yapmıyor ben hiç diyet yapmamıştım ilk kez yapıyorum ama yorumsuz kalınca oldumu olmadimi anlayamıyorum
Amin ya Rabbim yardım etsinIrakta deprem olmuş arkadaşlar. Dualarımızı eksik etmeyelim. Enkaz altında kalanlar inşallah sağ salim çıkarılır.
Tşk ederim hiç diyet yapmadım da ondanGözümden kaçmış sanırım şimdi anladığım kadarıyla bakayım canım
Son 3 güne baktım bence gayet güzel canımAcaba benim menülerim nasil kimse hiç yorum yapmıyor ben hiç diyet yapmamıştım ilk kez yapıyorum ama yorumsuz kalınca oldumu olmadimi anlayamıyorum
Allahım yardım etsin bütün dardaki zordaki kullarına ..Irakta deprem olmuş arkadaşlar. Dualarımızı eksik etmeyelim. Enkaz altında kalanlar inşallah sağ salim çıkarılır.
Aslında yemekle aram yok ekmek çok seviyorum ama yememeye gayret ediyorum zor oluyor ama ödülünü alırım insallahSon 3 güne baktım bence gayet güzel canım
Özellikle yemeyi erken bırakmak muhteşem tercih
Cuma günüydü sanki 5 dilim ekmek saydım biraz fazla geldi ama beyaz ekmek değilse 3-4 dilimle sınırlı tut bence canım .Aslında yemekle aram yok ekmek çok seviyorum ama yememeye gayret ediyorum zor oluyor ama ödülünü alırım insallah
Kepekli ekmek yemeye çalışıyorCuma günüydü sanki 5 dilim ekmek saydım biraz fazla geldi ama beyaz ekmek değilse 3-4 dilimle sınırlı tut bence canım .
Alırsın inşallah. İnsan kararlı olunca hepsi gidiyor
Anladım canım ,Kepekli ekmek yemeye çalışıyor
Iyi gecelerHepinize iyi geceler kızlar ben uykuya kaçtım
iyi geceler. Bu arada bildirim kaça kadar yapılması gerekiyor. Ben genelde 10 a doğru kalkıyorum.Hepinize iyi geceler kızlar ben uykuya kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?