- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Pazartesi önemli değil ne zaman müsait olursan yazarsın ama cuma günleri 12:00 en geç 13:00 e kadar canım.iyi geceler. Bu arada bildirim kaça kadar yapılması gerekiyor. Ben genelde 10 a doğru kalkıyorum.
İyi geceler canımTam regl öncesindeyim yarın olması lazım o yüzden biraz ödem var ama sabah tartılıp yazarım kızlar, yarın olursam cumaya ödem falan kalmaz inşallah.
İyi geceler kızlar daha hafif bir sabaha uyanmak dileğiyle:))
Geçmiş olsun canım.Sabahın 6 sında uyandık. Kustu. Küçük uyuyo. Bugün tekrar doktora götüreceğim inşallah yatırmaz. Çok zor bir hastalık geldi bizi buldu. Bu hastalığa yakalana kadar kusma nedir bilmezdik bu hastalıkla kusma başladı ilk defa 2 sene önce. Mide şikayetleride bu hastalıkla başladı. Allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum
canım allah yardımcınız olsun. Dermansız dert vermesin. İnsan boyle zamanlarda tükenmiş hisseder kendini ama geçicek emin ol. Sadece biraz sabret. Biliyorum çok zor anne yüreği dayanmıyor. Ne hastalıklar var kendini boyle avut. Güçlü olmasın yavrunun yaninda olabilmek için. Allah tez zamanda şifasını versin kuzucugunSabahın 6 sında uyandık. Kustu. Küçük uyuyo. Bugün tekrar doktora götüreceğim inşallah yatırmaz. Çok zor bir hastalık geldi bizi buldu. Bu hastalığa yakalana kadar kusma nedir bilmezdik bu hastalıkla kusma başladı ilk defa 2 sene önce. Mide şikayetleride bu hastalıkla başladı. Allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum
Kaptanım sanki cerulean ve hugocukta izinde yanlış mı biliyorum ..***12.TAKIM Pazartesi kontrol ***
florence_N (72.3
cerulean (58,1/
jane eyre_ (59.1/
gulenyuzumsunsen (79/
hugocuk (78
İnnuk(65.5/
Yeni üyelerimiz
@niloyabebe(81)
@Alya39(77)
akasya1612
İzindekiler
@simeranya7 (97,1)
Liste dışı yarışanlar
@hugocuk
@gulumse25
Anka
Hugocuk liste dışı yarışıyor. Ustten silmeyi unutmuşum. Ceru yok zaten.Kaptanım sanki cerulean ve hugocukta izinde yanlış mı biliyorum ..
Birde yeni üyelerde iki kişi daha var
S smy11
Miniimalistt
Saygılarımla
Vayyyyy 78 leri görmüşsün canımmmm***12.TAKIM Pazartesi kontrol ***
florence_N (72.3
jane eyre_ (59.1/
gulenyuzumsunsen (79/78.6/0.4)
İnnuk(65.5/
Yeni üyelerimiz
@niloyabebe(81)
@Alya39(77)
akasya1612
Miniimalistt
S smy11
İzindekiler
@simeranya7 (97,1)
Liste dışı yarışanlar
@hugocuk
@gulumse25
Anka
günaydıninnuk
Alya39
Kızlar nerelerdesiniz sohbet menü Yok kayıpsınız
Bizi bırakırsanız nasıl gidecek o kilolar
Hadi ekleyiverin menünüzü sporunuzu
@Gulumse25
Nasıl oldun canımm
Bir an önce iyileşte aramıza gel inşallah
Anka
Kaptanım sesin çıkmıyor inşallah bi sorun yoktur
Aynen öyle oldu kaptanım .Vayyyyy 78 leri görmüşsün canımmmm
Değişik bir menü olmuş canım
Hergün kahvaltıyı kaçta yapıyordun hiç dikkat etmedim ama bence biraz erken yap .9-10 gibi mesela.
Ve kahvaltında mutlaka bi yumurta ye.
Tok tutar protein almış olursun .
Çalışıyormusun onu da bilmiyorum ama çalışıyorsan da akşamdan tavuk but haşlayabilirsin akşama ve ya öğlene salatana koyabilirsin ,
Akşamdan karnabahar ıspanak haşlayıp
Ertesi gün bir öğünde yoğurtlayabilirsin veya zeytinyağlı yapabilirsin
Çok Tarifler var nette.
Ve çorba tarhana mercimek vs artık ne olursa dolabında mutlaka olsun.
Menü de çorba içersin,
3 kaşık yoğurt yersin
bi de sebze yemeğinden yersen on numara bi menü olur
Ve ben artık inanıyorum ki az yiyerek kilo verilmiyor.
Ama çorba salata
Yoğurt ve sebze den oluşan bi menü yü 4er 5 er kaşık yiyince hem tok oluyorsun hem de kilo gidiyor .ama az düzensiz yenince hiç olmuyor gerçekten
Ve birde ara da ayran veya pulbiberli yoğurt yiyebilirsin leblebiye göre daha iyi olabilir canım
Bi de menülerini 1.sayfadaki linke de ekle canım orda hiç menün Yok ,
Geçmiş 2 günün menüsünü de tarihini yazıp ekle istersen , menü kontrolünde bu sayfaları karıştıramadığımız için ordan kimin hangi gün ne yediği net gözüküyor ve menü paylaşımı var Yok derken oraya göre konuşuyoruz bilgin olsun
İnşallah canım benim, menülerini takip edeceğim meraklaAyy iki gündür güzel sözlerinle yüzümü güldürüyorsun bu sebeple
Hemen kendimi sana örnek verebilirim canım benim
Ve örnek olmak için daha sağlıklı menülerle gelmeye çalışabilirim
Ve sonucunda kilo verirm
Ve sana çok teşekkür ederiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?