Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sabahın 6 sında uyandık. Kustu. Küçük uyuyo. Bugün tekrar doktora götüreceğim inşallah yatırmaz. Çok zor bir hastalık geldi bizi buldu. Bu hastalığa yakalana kadar kusma nedir bilmezdik bu hastalıkla kusma başladı ilk defa 2 sene önce. Mide şikayetleride bu hastalıkla başladı. Allah yardımcımız olsun çok üzülüyorum

Geçmiş olsun canım.

***12.TAKIM Pazartesi kontrol ***

florence_N (72.3
cerulean (58,1/
jane eyre_ (59.1/
gulenyuzumsunsen (79/
hugocuk (78
İnnuk(65.5/

Yeni üyelerimiz

@niloyabebe(81)
@Alya39(77)
akasya1612

İzindekiler
@simeranya7 (97,1)

Liste dışı yarışanlar
@hugocuk
@gulumse25
Anka

canım allah yardımcınız olsun. Dermansız dert vermesin. İnsan boyle zamanlarda tükenmiş hisseder kendini ama geçicek emin ol. Sadece biraz sabret. Biliyorum çok zor anne yüreği dayanmıyor. Ne hastalıklar var kendini boyle avut. Güçlü olmasın yavrunun yaninda olabilmek için. Allah tez zamanda şifasını versin kuzucugun

Kaptanım sanki cerulean ve hugocukta izinde yanlış mı biliyorum ..
Birde yeni üyelerde iki kişi daha var
S smy11
Miniimalistt

Saygılarımla

günaydın
haftasonum çok kötüydü çok basit bir şeyden büyük bir aile façiası yaşadım diyet spor takımı bırak gemileri yakmıştım işe bile gelmeyi düşünmüyordum.çok kırılmıştım....sabah uyandım bir duş alıp kendime geldim rütin işlerimi yapmak zorundaydım şimdi işteyim eğer haftasonunu pas geçerseniz devan etmek istiyorum çünkü biliyorum bu kafayla ipin ucu kaçarsa feçi kaçar

Canım hafta içi çalışıyorum, o yüzden kahvaltı saatlerim ister istemez erken oluyor zaten, ama hafta sonu erken kalkamıyorum pek, o sebeple bu vakitlere kalıyor.Önerilerin için de çoook teşekkür ederim

Aa bak ben tamamen unutmuşum onu ekleyeyim o zaman

İnşallah canım benim, menülerini takip edeceğim merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…