- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Yapmadım çok korkuyorum tartıdanKesin nazar kaptanım kesinn
Sen kilo bildirimi yapmışmıydın Anka
Aaa farketmedin mi geldiklerini.Gece benim yatak dolmuş olmuş. Sabaha karşı bir uyandım 4 kişiyiz yatakta. Esim gece isteydi, fırsat diyip dolusmus çocuklar. Hasta oglanla benim ustumu açmış büyük oğlan. Belim çok kötü. Soğuktan taş gibi olmuş.. ortanca bıdık daha iyi bugün yürüyüş planlıyorum.
Ben mi az yedim. Kız çoğu kez sizin yediklerinizin yanında çok fazla diye utancımdan menü yazmadımAç kalarak diyetin sonuçları. Az ye ama abartma. Tabi kendini durdurabilirsen...
Uzaktan hayal edince tatlı duruyor görüntü hep özenirim öyle uyumaya amaGece benim yatak dolmuş olmuş. Sabaha karşı bir uyandım 4 kişiyiz yatakta. Esim gece isteydi, fırsat diyip dolusmus çocuklar. Hasta oglanla benim ustumu açmış büyük oğlan. Belim çok kötü. Soğuktan taş gibi olmuş.. ortanca bıdık daha iyi bugün yürüyüş planlıyorum.
AA aaa menü Yok tartı yok ankacım mezun oldun diye ne bu böyleBen mi az yedim. Kız çoğu kez sizin yediklerinizin yanında çok fazla diye utancımdan menü yazmadım
Küçüğü uyutup kalkacaktim. TV salonun ışığı hep açık kalmışAaa farketmedin mi geldiklerini.
Benim de dün öyle oluyordu bugün iyiYa kızlar bi tek ben mi kk ya zor bağlanıyorum acaba
Defalarca yenileyerek sayfayı açabiliyorum
Ya kızlar bi tek ben mi kk ya zor bağlanıyorum acaba
Defalarca yenileyerek sayfayı açabiliyorum
Telefondan giriyorum canım normal tarayıcıdan, diğer sitelere bağlanıyor kk ya bağlanmıyorTlf dan giriyorsanız guncelleyin. Belki ondandir bilemedim ki benim iyi sorun yokgulenyuzumsunsen
İphone alamayan garibanlar napacak.İphone için uygulama istiyoruz sayın kk yöneticileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?