Günaydın canım doktora gittin miGünaydın kızlaaaar. Anca girdim nete. Ufaklık tan fırsat olmuyor. Kolumun ağrısından gece hic uyuyamadım. Sersem gibiyim bugün. Yazdıklarınızı okudum azıcık enerjim geldi yerine
İhmal etme canım.Kızı okula bırakayım öğleden sonra gidicem
Öyle mi bende yok.Kız öbür telefonlara var uygulama da iPhone de Yok ankam
Yaz canım nolcak ki. Bakalım bizde.Merhaba kızlar, instagramda bir beslenme uzmanı pazartesi günü detoks programı başlatacakmış 7 günlük, kullanıcı adı verebiliyor muyum bilmiyorum da , ilkbaharda da yayınlamıştı güzel kilo verenler olmuş, mevsim sebzelerini ve meyvelerini kullanarak yapılıyor genelde,bilginiz olsun
Yükle kız o zaman :)Öyle mi bende yok.
Kaptanimiza maşallahWhooooo 150 ip atladımmmmm yaşasınnnn
Geçmiş olsun canimGünaydın kızlaaaar. Anca girdim nete. Ufaklık tan fırsat olmuyor. Kolumun ağrısından gece hic uyuyamadım. Sersem gibiyim bugün. Yazdıklarınızı okudum azıcık enerjim geldi yerine
Afiyet olsun canim13.11.2017 Pazartesi menü
Kahvaltı;
1 dilim eski kaşar,
10 zeytin,
1 tutam maydanoz
Öğle ;
1 tabak kıymalı bezelye yemeği,
1 kase yoğurt,
Akşam,
1,5 tabak mercimek çorba
1 kase salata,
1 kase yoğurt
Su 2,5 litre
1 fincan yeşil çay,
2600 adım yürüyüş.
Instagram hesabı diyetebasliyorumcom, detoksun detaylarını ve gün gün nelerin yapılacağını tarifleriyle https://www.yuksektopuklar.com/ siteden yayınlayacak.Geçen sonbahar ve ilkbaharda yapılan detoks programları da bu sitede mevcut ayrıca.Yaz canım nolcak ki. Bakalım bizde.
Yükle kız o zaman :)
O videoyu hala yapamıyorum
Azmin sonu
Instagram hesabı diyetebasliyorumcom, detoksun detaylarını ve gün gün nelerin yapılacağını tarifleriyle https://www.yuksektopuklar.com/ siteden yayınlayacak.Geçen sonbahar ve ilkbaharda yapılan detoks programları da bu sitede mevcut ayrıca.
Liste kapandı. Spor yapmayan arkadaşlar neden yapmıyor acaba...13 Kasım pazartesi su/spor listesi
anka_misali => 3 mil leslie 50 ip.
15 dakika stepper
2.Nioyabebe
Yarım saat yürüyüş
20 dk mekik
200 ip atlama
3.smy11
600 ip atlama=120 puan (kolumu incitmeden yaptığım son spor)
4.gulenyuzumsunsen
500 ip atlama=100 puan
500 Side leg lift=100 puan
Toplam=200 puan
5.jane eyre _
100 mekik:20 puan
50 squat:10 puan
Leslie 3 mile :45 puan
Toplam :75 puan
2lt su
750 ml dukan birası
Dükan birasi ne ilkkez duydum. Netten baktim ne olduğunu öğrendimListe kapandı. Spor yapmayan arkadaşlar neden yapmıyor acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?