En sevdiğim yarışmacı... AraştırmacıDükan birasi ne ilkkez duydum. Netten baktim ne olduğunu öğrendim
Teşekkürler:)En sevdiğim yarışmacı... Araştırmacı
Hamlarsın canım birden yüklenme kendine100 daha atladım
Ayyy daha atlayasım var ama bileklerim acıdı. Akşama atlarım inşallah
Sğor yapınca bişey olmaz da bileğim acır belki. Orda sorun var.Hamlarsın canım birden yüklenme kendine
Ikimizden başka kimse yokHuu huuuu kızlarrrrrr gelin iki lafın belini kıralım yaa
Sen nasılsın. Napıyorsun.Ikimizden başka kimse yok
Gulumse24 nerelerdesin canım... Gel kuzum yaaa kapatma kendini... Derdine çare olamayız ama kafanı dağıtabiliriz gel canım
Yok kuzum kapatmıyorum kendimi hamdolsun canım sag önce saglık dün taburcu oldum evde kimse yoktu yanımda biraz uyudum sonra yemek falan eşim geldi oturduk öyle o yüzden girmedim topige bugünde annemle babam geldiler pazar günü memlekete gitmişlerdi ara ara bakıp çıkıyorum yazmasam da gözüm kulağım sizdeGulumse24 nerelerdesin canım... Gel kuzum yaaa kapatma kendini... Derdine çare olamayız ama kafanı dağıtabiliriz gel canım
Ben ev temizledim çocukları okula yolladim ufak oğlumu uyuttum yemek yaptım 100 tane ip atladım yeşil çay iciyorum :)Sen nasılsın. Napıyorsun.
Kıyamam sanaBen sohbete gelecem de bağlanamıyorum
Bu mesajı yazmak için 50 kez yenile tuşuna basmışımdır
Konuyu takip etmekten vazgeç. Gelmez o zaman.Bildirim gelen yerlerden bildirim almamak için ne yapabilirim
Bi reset at bakalım telefona canım.Ben sohbete gelecem de bağlanamıyorum
Bu mesajı yazmak için 50 kez yenile tuşuna basmışımdır
Oooo maşallah. Ne yemek var akşama. Benim mantı yapasım var ama büyük ihtimal kuru fasulye olacak. Hayaller hayatlarBen ev temizledim çocukları okula yolladim ufak oğlumu uyuttum yemek yaptım 100 tane ip atladım yeşil çay iciyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?