Tü tü tü maşallahÖğlen yemeğimi de yedim üşenmedim kendime ne saglıklıysa onu yapıyorum bu akşam bomba menüm var inşallahkızlar çok motiveyim ben bugün nedense
Öğlen yemeğimi de yedim üşenmedim kendime ne saglıklıysa onu yapıyorum bu akşam bomba menüm var inşallahkızlar çok motiveyim ben bugün nedense
Sabah ne güzel yaptım kahvaltımı sonra mutfağa gidip alınan meyveleri yıkayınca anammm frenler tutmadı yaww. 1.5 muz 2 mandalina biraz üzüm 1 armut. Yazınca da baya çok oldu. Her meyve alıp yıkadığımda böyle oluyor. Bu da ara öğünüm olsun biraz kaçamaklı. Akşama yemeğim hazır. Neyseki akşam yemeğini hafif hazırladım. 5-6 gibi de onu yer yatmadan tarçınlı süt içer günü bitiririm inşşallah
HoşgeldiniiiiizMerhaba bende takıma katılmak istiyorum
Aynen öyle canım..Kızlar ya aslında herşey beyinde bitiyor değil mi? Aranıza katıldığımdan beri daha motiveyem şu aralar braz moralsizim iştahım çok yok zaten ama burda olmak düzene sokuyor beni iyiki varsıız:)
Tmm hemmmennnnn
Şimdi bi bardak ayran iç istersen canım
Meyveden sonra içilince
Şekeri ani yükseltmesini engelliyor demişti kızlardan biri.
okudum evet biraz karısık gibi geldi ama inşAllah basarırım :)Hoşgeldiniiiiiz
1. Sayfadaki zor gözüken ama aslında öyle olmayan kurallarımızı okuduktan sonra kabul ederseniz
Hemen kilonuzu boyunuzu yaşınızı hedef kilonuzu yazarak kendinizi anlatmakla başlayabilirsiniz
Canım benim öncelikle hayırlı zamanda allahım verir inşallah meleğini .okudum evet biraz karısık gibi geldi ama inşAllah basarırım :)
Kilom : 68.5
boyum :163
yaşım : 27
hedef kilom :55
kilo alma serüvenim bebek isteğimle başladı 3 kez aşılama tedavisi gördüm şuan 3. için sonuc bekliyorumolmazsa tüp bebege başvurucam bundan önce kilo vermek istiyorum aldıgım hormon ilaçları ve sürekli yararı olsun birseyler yiyip içmem sonucunda kilo aldım çalısıyorum masa bası pek hareket etmiyorum İnşAllah sizlerle başarıcağıma inanıyorum
Sendeki uçuğun aynısı canım sadece oğlumda bademciklerinde ağız içinde çıktı. Herpesi virüsü ve en zor hallerinden biri. Mideye yayıldı. Benimde malesef uçuğu elleyip bir anlık dalgınlıkla ellerimi yıkamadan gözümü kaşımam sonucu gözüme bulaştı. Eşimde oğlumun bardağından su içmiş onunda dil altında çıktı. Dudak uçuğu deyip geçmeyin özellikle evde çocuk varsa çok dikkat etmeli evde devamlı asiklovir hap bulundu uçuk çıktımı iç. Ben öyle yapıyorum gözümün ağrısı hafifledi. Sonra uçuk çıktımı sarımsağı dilimle sür hemen söndürüyo mikrobu öldürüyo ama işte çocukta bademciğe nasıl sarımsak sürersin veya gözün içine nasıl sürersin. Bizim yapacak pek bişeyimiz yok çekeceğiz 2 hafta. Oğlumun 1 haftası bitti bugün. 1 haftası kaldı. 1 gün çok şiddetli diğer gün normal geçiyo şuan. Vitaminlerini veriyorum et yediriyorum çiğ sebze meyve yasak. Aklovir şurup veriyorum. Ateş gün aşırı 39 ları buluyo ayel düşürücü versende işe yaramıyo soyuyorum ıslak havlu filan öyle düşürüyorum 40 a dayanıyo bazen. Kusmasını motiliumla durdurduk şükür. Daha öncede yaşadık bu ikinci inanki alerjik bronşiti mumla ararsın çok kötüGeçmiş olsun canım yaa. Nasıl bir uçukmuş bu virütik galiba.. Bende de çok uçuk çıkar ama her zaman dudakta ya da kenarında falan. Bir haftadır sen yazdıkça ben korktum. Allah acil şifalar versin.
Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda geçer inşallah çok çekti çocukcağızSendeki uçuğun aynısı canım sadece oğlumda bademciklerinde ağız içinde çıktı. Herpesi virüsü ve en zor hallerinden biri. Mideye yayıldı. Benimde malesef uçuğu elleyip bir anlık dalgınlıkla ellerimi yıkamadan gözümü kaşımam sonucu gözüme bulaştı. Eşimde oğlumun bardağından su içmiş onunda dil altında çıktı. Dudak uçuğu deyip geçmeyin özellikle evde çocuk varsa çok dikkat etmeli evde devamlı asiklovir hap bulundu uçuk çıktımı iç. Ben öyle yapıyorum gözümün ağrısı hafifledi. Sonra uçuk çıktımı sarımsağı dilimle sür hemen söndürüyo mikrobu öldürüyo ama işte çocukta bademciğe nasıl sarımsak sürersin veya gözün içine nasıl sürersin. Bizim yapacak pek bişeyimiz yok çekeceğiz 2 hafta. Oğlumun 1 haftası bitti bugün. 1 haftası kaldı. 1 gün çok şiddetli diğer gün normal geçiyo şuan. Vitaminlerini veriyorum et yediriyorum çiğ sebze meyve yasak. Aklovir şurup veriyorum. Ateş gün aşırı 39 ları buluyo ayel düşürücü versende işe yaramıyo soyuyorum ıslak havlu filan öyle düşürüyorum 40 a dayanıyo bazen. Kusmasını motiliumla durdurduk şükür. Daha öncede yaşadık bu ikinci inanki alerjik bronşiti mumla ararsın çok kötü
Çok konuştum demi kızlar ..
Evet çok çekti hala dahada çekecek malesefAllah yardımcınız olsun en kısa zamanda geçer inşallah çok çekti çocukcağız
Aynen öyle canımİnternete rahat giremiyosun ya girince acısını çıkarıyosun işte
Allahım birdaha yaşatmasın inşallah ..Evet çok çekti hala dahada çekecek malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?